Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , vivina είπε:

σε ευχαριστώ πολύ πολύ… είναι δύσκολο να το αποδεχτώ ακόμη, αλλά πιστεύω ότι με τον καιρό θα το ξεπεράσω… δύσκολο βέβαια…

Δεν ξέρω τι να σου πω για να νιώσεις λίγο καλύτερα, πιστεύω ότι και να πω θα είναι βλακεια. Να είσαι δίπλα στον αντρουλη σου και θα το ξεπεράσετε σιγά σιγά. Είναι μια πληγή που πάντα θα πονάει όσο καλά και να είσαι, αλλά μην το βάζεις κάτω, χαμόγελα και προχώρα 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

καλημερες κοριτσαρες!

εχω κοιμηθει ελαχιστα, δεν μ'επαιρνε ο υπνος με τιποτα... και αφου καταφερα να κοιμηθω (1.00), μετα απο κανενα διωρο ξυπνησε ο μικρος (3.00) ! εκεινος ξανακοιμηθηκε μετα απο καμμια ωρα, εγω... κατα τις 5.00

σερνομαι..................

εσεις πως ειστε?

το αερικακι τζουνιορ πως ξυπνησε?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι δυστυχως γινοταν πανικος! τι κριμα, τοσο ωραιος παιδοτοπος και να ειναι συνεχεια γεματος κοσμο!

τελικα πηγαμε σε εναν παιδοτοπο στο χαλανδρι. μια χαρα ηταν, ησυχα...

καλα, ευγενια και μαρικακι σουπερ ανεξαρτητες, αλωνισαν! το ιδιο και ο μικρος νικολας που ειναι τρελλη φατσα για ρουφηγμα και φαγωμα! ο δικος μου κλασσικα κολλημενος πανω μου στην αρχη, μετα ευτυχως ξεθαρρεψε...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Κωνσταντίνα θα πάμε στα παιδάκια;

όοοοκι

Γιατί μωρό μου δεν θες να πας να παίξεις;

όοοοοοοκι

Τι θες να κάνεις;

Πίιιιτι μπάια μου

και κλάααααααααααμα στην πόρτα του παιδικού! σνιφ σνιφ...

Κωνσταντίνα θα πάμε στα παιδάκια;

όοοοκι

Γιατί μωρό μου δεν θες να πας να παίξεις;

όοοοοοοκι

Τι θες να κάνεις;

Πίιιιτι μπάια μου

και κλάααααααααααμα στην πόρτα του παιδικού! σνιφ σνιφ...

γκρρρρρρρρρ..ξεσυνηθισε το πουλάκι μου...

συμπεθέρα για πες......κάτι σκαμπάζουμε

Διαφημίσεις

αχ μωρε το αερικακι συνηθισε στο σπιτι... μην ανησυχεις, θα περασει καλα και θα επανελθει αμεσως! πως πηγε η νυχτα? τερμα ο πυρετος??

μαραγκακι ξερουμε γαλλικα, για πε για πε

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μας έκανε ένα 38 και της δώσαμε ντεπόν... το πρωί ήταν υπό την επήρρεια του ντεπόν ακόμα οπότε θα δείξει... Έτσι κι αλλιώς θα βγω σε λίγο να πάω φαρμακείο να τους πάω την αντιβίωση γιατί θελει ψυγείο και δεν ήθελα να την κάνω βόλτες στην Αθήνα.

Οπότε θα τους βάλω να την μετρήσουν εκείνη την ώρα. Αλλά δεν έπαιζε με τίποτα πρώτη μέρα αδιάθετη να την κρατήσω σπίτι και ο Λευτέρης θα πάει στη δουλειά.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...