Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , vivina είπε:

σε ευχαριστώ πολύ πολύ… είναι δύσκολο να το αποδεχτώ ακόμη, αλλά πιστεύω ότι με τον καιρό θα το ξεπεράσω… δύσκολο βέβαια…

Δεν ξέρω τι να σου πω για να νιώσεις λίγο καλύτερα, πιστεύω ότι και να πω θα είναι βλακεια. Να είσαι δίπλα στον αντρουλη σου και θα το ξεπεράσετε σιγά σιγά. Είναι μια πληγή που πάντα θα πονάει όσο καλά και να είσαι, αλλά μην το βάζεις κάτω, χαμόγελα και προχώρα 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

οχι, στο στεφανακι που βαζουμε πανω στη λεκανη... πολυ φτηνο, απο τα τζαμπο.. εχει και 2 χερουλακια δεξια κι αριστερα για να κρατιεται.. σουπερ, μη παρεις κανα ακριβο! ποσο εκανε ρε γμτ, 5-6 ευρω? καπου εκει

είναι ειδικό λόγω δυσκοιλιότητας?? :P:p

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

είναι ειδικό λόγω δυσκοιλιότητας?? :P:p

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: για να πιανεται και να ζοριζεται λες?? χαχαχχαχαχαχαχ, θα το τραβηξω βιντεο αμα ειναι, να το πουλησω στο ιντερνερ, να βγαλουμε κανα φραγκο :tongue::tongue::tongue::tongue:

Parents are the last people on earth who ought to have children

Μπραβο στο Μαρακι, αντε και στα κακακια τωρα!!!!!!!!!!!!!

Ο Μαριος επεσε τεζα!!!!!!! Ειδε και την θεια του το απογευμα και λυσσαξαν στο παιχνιδι και ξεσαλωσε!!!!!!!!!!

Μακάρι να ξανακοιμηθεί σερί... να του γίνει συνήθεια σιγά σιγά ;)

Και η κωτίτσα το ίδιο πάντως! Αφου με ξεθέωσε κι εμένα! Αναλυτικά στις ΑνΑλ ;)

Τα διαβασα και κουραστηκα ηδη!!!!! Εκπνοη, εισπνοη, βγαλε τον αερα και αποσυμπιεσου!!!!!

Ελπιζω να μην ανεβασει πυρετο ξανα η μικρη σου.

Το σερι μπα δεν το ξανακανε, θελει παρτυ μεταμεσονυχτιο μαλλον

Διαφημίσεις

Μακάρι να μην έχει πυρετό να πάει κολίο της να πάμε δουλειές μας να ξεκουραστούμε όλοι :lol:

να πάτε να πάτε.....ο καθένας στην θέση του......χαχαχαχ

εγώ έπηξα με το σίδερο.....

εντωμεταξύ μια φορά δεν πήγα παιδότοπο (πήγαν μελινα, φυστικι, ευα, μαρία) και μου την λένε και από πάνω.......γκρρρρρρρρ

εμ αυτό έλεγα και εγά αερικάκι!!!!!!

εντωμεταξύ δοκιμασα στην μικρή τη στολή μπαλαρίνας που έχω..καλέ αυτή είναι γουρονομπαλαρίνα, η κοιλιά της πετάει, τα μπούρια σμίγουν, αν μας δει το γατόνι θα με κυνηγάει..........χαχαχαχαχαχα

θα έχει περισσότερη πλάκα :lol:

Αχ σκέφτομαι να ηρεμήσει το αερικόπουλο για να μπορέσουμε να έρθουμε και στο πάρτι :( αλλιώς δεν μας βλέπω...

Διαφημίσεις

μωρέ εμείς θα πετάμε... το θέμα μου είναι αν είναι ασφαλές να την φέρω σε επαφή με τα δικά σας :( Φαντάζομαι όμως πως αν είναι 4 μέρες απύρετη είμαστε ΟΚ έτσι;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...