Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , vivina είπε:

σε ευχαριστώ πολύ πολύ… είναι δύσκολο να το αποδεχτώ ακόμη, αλλά πιστεύω ότι με τον καιρό θα το ξεπεράσω… δύσκολο βέβαια…

Δεν ξέρω τι να σου πω για να νιώσεις λίγο καλύτερα, πιστεύω ότι και να πω θα είναι βλακεια. Να είσαι δίπλα στον αντρουλη σου και θα το ξεπεράσετε σιγά σιγά. Είναι μια πληγή που πάντα θα πονάει όσο καλά και να είσαι, αλλά μην το βάζεις κάτω, χαμόγελα και προχώρα 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Και το άσπρο σούπερ είναι και μπορείς μελλοντικά να βάλεις αυτοκόλλητα να πατήσουν στο βουνό από ροδί ;)

950???? για ένα στενό; Με ανυψωτικό ή χωρίς;

μελλοντικά?? αυτό κάνω τώρα.. ψάχνω για αυτοκόλλητα και όχι μόνο για τα μικρά αλλά και για μας. Μου αρέσουν πολύ!!!

και χωρίς ανυψωτικό!!! :twisted::twisted:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσαρες χελλοου και παλι!

αερικακι περαστικουλια σας! τα χριστουγεννα που αρπαξε μια ιωση ο δικος μου, μας εδωσε αντιβιωση ο παιδιατρος (παρόλο που γενικα ειναι κατα). και τελικα, αν δεν επαιρνε αντιβιωση, θα πηγαιναμε για καραμπινατη πνευμονια, οπως μας ειπαν στο νοσοκομειο.

κυκλοφορουν τρελλες ιωσεις αυτην την εποχη...

φυστικι συγχαρητηρια, καλα κατρουλια!

να ρωτησω και τις αγορομανες, με μεγαλυτερα αγορακια... τα τσισα τους τα κανουν ορθια? και αν ναι, τα εκαναν απο την αρχη? ο δικος μου κανει στο γιογιο την ωρα που τον ετοιμαζω για μπανιο, αλλα καθιστος.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλά δεν πάνε καλά... Δοκίμασες τον Αρμάο;

βρήκα τελικά γνωστό και θα την κάνω με πολύ λίγα λεφτά!! Αλλα ρε παιδί μου λέω δεν έχουν καταλάβει ότι τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα?? Πριν 4 χρόνια που είχα μετακομισει πάλι, μου είχε πάει 550, και τώρα να μου ζητάνε 950 ευρώ?? μετά σου λέει δεν έχουμε δουλειά:evil:

να ρωτησω και τις αγορομανες, με μεγαλυτερα αγορακια... τα τσισα τους τα κανουν ορθια? και αν ναι, τα εκαναν απο την αρχη? ο δικος μου κανει στο γιογιο την ωρα που τον ετοιμαζω για μπανιο, αλλα καθιστος.

Λοιπόν ξεκινήσαμε από το γιογιο , σε ηλικία 3 χρονών πήραμε το καθισματακι που μπαίνει πάνω στη λεκάνη και έκανε τσισάκια του καθιστός . μετά και αφού είχε ξηλώσει έκανε όρθιος και εκεί ʽʼάρχισαν τα όργανα ʽʼ κατουραγε δεξιά –αριστερά –πάνω –κάτω και πλαγίως :o:evil::evil:

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

Διαφημίσεις

Γυρνώντας από το σχολείο , μου λέει ο Μάριος

Μαμά να βάλω τη στολή μου? [μπατμαν]

Του λέω οκ και αφού την έβαλε ,ο μικρός μετά από το 1ο σοκ άρχιζε να παλεύει . μιλάμε για πολύ γέλιο . μπόρεσα και τους τράβηξα ένα βιντεάκι

Αν τα καταφέρω να το περάσω θα σας το πω να το δείτε

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

Λοιπόν ξεκινήσαμε από το γιογιο , σε ηλικία 3 χρονών πήραμε το καθισματακι που μπαίνει πάνω στη λεκάνη και έκανε τσισάκια του καθιστός . μετά και αφού είχε ξηλώσει έκανε όρθιος και εκεί ʽʼάρχισαν τα όργανα ʽʼ κατουραγε δεξιά –αριστερά –πάνω –κάτω και πλαγίως :o:evil::evil:

ξηλώσει??? ελπίζω όχι την λεκάνη...:):)

χε χε χε

να το πούμε άλλη μια φορά

μαμώ το edit :evil:

:lol::lol::lol::lol:

ρε τι παθαινουμε με το εντιτ, εχω γινει ρομπα απειρες φορες :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

λοιπον, τα κακα φοβαμαι οτι θα αργησουμε πολυ να τα κανουμε εκτος πανας, επειδη ειναι δυσκοιλια... τες πα..

ενα βημα καθε φορα.. το μεσημερι δεν την προλαβα να την παω λεκανη, και εκανε τσισα στην πανα.. μολις ξυπνησει ομως, θα την ξαναπαω

Parents are the last people on earth who ought to have children

:lol::lol::lol::lol:

ρε τι παθαινουμε με το εντιτ, εχω γινει ρομπα απειρες φορες :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

λοιπον, τα κακα φοβαμαι οτι θα αργησουμε πολυ να τα κανουμε εκτος πανας, επειδη ειναι δυσκοιλια... τες πα..

ενα βημα καθε φορα.. το μεσημερι δεν την προλαβα να την παω λεκανη, και εκανε τσισα στην πανα.. μολις ξυπνησει ομως, θα την ξαναπαω

ζήλεψα και πήρα λεκανίτσα να την εφαρμόσω στη λεκάνη!

εσύ την βάζεις στην κανονική????

Διαφημίσεις

silia, εισαι η κοπελα με το μυγακι?? απο σενα δεν το ειχα 'κλεψει' ?? χεχεχεχχεχε... αψογο το μυγακι, το μισο φορουμ κοπαναγε τα μονιτορς...

ζήλεψα και πήρα λεκανίτσα να την εφαρμόσω στη λεκάνη!

εσύ την βάζεις στην κανονική????

οχι, στο στεφανακι που βαζουμε πανω στη λεκανη... πολυ φτηνο, απο τα τζαμπο.. εχει και 2 χερουλακια δεξια κι αριστερα για να κρατιεται.. σουπερ, μη παρεις κανα ακριβο! ποσο εκανε ρε γμτ, 5-6 ευρω? καπου εκει

silia, εισαι η κοπελα με το μυγακι?? απο σενα δεν το ειχα 'κλεψει' ?? χεχεχεχχεχε... αψογο το μυγακι, το μισο φορουμ κοπαναγε τα μονιτορς...

όχι δεν είμαι αυτή η σίλια.. Υπάρχει και άλλη.. Εγώ είμαι αυτή που κοπάναγε το μονιτορ:P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...