Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , Alex@ είπε:

Και εγώ τον δικό μου τον είδα 2 φορές, στο πρώτο ραντεβού και στην ετ, τους άλλους υπερηχους τους έκανα με τον βοηθό του γιατρός και αυτός, πάντα έβλεπε τους υπέρηχους και τις αιματολογικες και έδινε τις οδηγίες. Βέβαια δεν αγχώθηκα ποτε για να χρειαστεί να ζητήσω να μιλήσω μαζί του, δεν ξέρω την εκβαση σε αυτή την περίπτωση.

Τους υπερήχους στους έκανε και εσένα ο γιατρός μοντέλο?😀😀

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

βασικα πανω κατω το ιδιο ειναι. το προσπαν απλα ειναι φυτικο αν δεν κανω λαθος, το προτιμαει ο παιδιατρος μας.

αυτο βεβαια προκαλει βηχα ωστε να φυγουν τα φλεγματακια.

πως το καταλαβαινεις οτι εχει φλεγματακια? χουρχουριζει?

μαρκοπολινα μπραβο στο μεγαλο αντρακι σου, ειναι πολυ γλυκος...

κι εμενα μου εφερε ενα μικρο δωρακι, αλλα επειδη αυτες τις μερες εχουμε επετειο γνωριμιας.

εγω παλι, ... γαιδουρα επισης! τιποτα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Βρε Λεττάκι για θύμισε μου πόσο είναι ο μεγάλος σου; Θα τα φοράει συνέχεια τα γυαλάκια ε; Μπράβο που το πήρε καλά!

Εμείς ξεκινήσαμε μασκούλες γιατί μια βδομάδα το σιρόπι δε μας έκανε και πολλά...

Βρε Λεττάκι για θύμισε μου πόσο είναι ο μεγάλος σου; Θα τα φοράει συνέχεια τα γυαλάκια ε; Μπράβο που το πήρε καλά!

Εμείς ξεκινήσαμε μασκούλες γιατί μια βδομάδα το σιρόπι δε μας έκανε και πολλά...

Ο μεγάλος είναι 6 ,5 πάει πρώτη

Έχει υπερμετρωπία και αστιγματισμό

Ο αστιγματισμός δεν είναι μεγάλος σε σχέση με την υπερμετρωπία

Στην αρχή θα τα φοράει συνέχεια και μόλις μηδενίσουμε την υπερμετρωπία θα τα φοράει μόνο στο διάβασμα και τηλέ

Σε 3 μήνες θα ξαναπάμε να τον δει

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα :) Όπως έγραψα και στις ΑνΑλ είμαι μέσα στα νεύρα!

Ξυπνήσαμε στις 4.00 για να την μετρήσουμε είχε 38! Της ξαναδώσαμε ντεπόν. Ξυπνάμε 7 και κάτι είχε 36.6... μετριέται ο Λ είχε 37,1. Ξαναμετράμε το παιδί στις 7.45 είχε 36.8... μετριέται ο Λ είχε 37,2 μου λέει θα μείνω σπίτι μιας και έχει απεργία είμαι κομματια... Οκ του λέω... τον ακούω να λέει στη μικρή κάποια στιγμή έλα να σε ντύσω να πάτε με τη μαμά στα παιδάκια!!!!!!!!!!! Έγινα τούρμπο! Σκοτωθήκαμε! Δηλαδή οκ θα μείνει εκείνος με δέκατα στο σπίτι και δεν μπορεί να κρατήσει το παιδί του στο σπίτι; Μου λέει "ωραία μου λέει να την κρατήσω και να μην πάμε πουθενά όλη μέρα"!!!! Λες και το πρόβλημα του παιδιού είναι το να βγει έξω! Ε του απάντησα ότι "Οκ θα πάρω το παιδί στο παιδικό γιατί δεν του έχω εγώ πλέον εμπιστοσύνη με το παιδί"... πάει να την ετοιμασει για να ετοιμάσω κι εγώ τα πράγματά μου την μετράει 37 το παιδί! Μου φωνάζει από το δωμάτιό της "θα την κρατήσω έχει 37"...

Θέλει μυαλό ρε γμτ να καταλάβεις ότι ένα παιδί που το προηγούμενο βράδυ είχε 39 αν μπορείς να το κρατήσεις στο σπίτι το κρατάς;!;! Και γιατί να πρέπει να μείνω εγώ στο σπίτι αφού θα μείνει εκείνος; Δηλαδή εγώ όταν έχω δέκατα γιατί δεν πέφτω να πεθάνω και στέκομαι όρθια για το παιδί και για εκείνον;

Πήρα την παιδίατρο από το δρόμο να της πω για το 39. Μου είπε ότι παρόλο που δεν είδε τίποτα χθες θα ξεκινήσουμε προληπτικά αντιβίωση γιατί έχουν δει πολλά αυτές τις μέρες τα μάτια της με τον κωλο Η1Ν1 έτσι ώστε να αποφύγουμε οποιαδήποτε επιπλοκή από την ίωση γιατί πλέον μιλάμε για ίωση. 39 τα δόντια δεν κάνουν... στην χειρότερη μέχρι 38.5... Θα ξεκινήσουμε σήμερα με augmentin... Είναι η δεύτερη φορά που θα πιει αντιβίωση το μικρό μου... η πρώτη ήταν στην βάφτισή της.

σνιφ σνιφ!

Και τώρα δηλαδή εγώ πρέπει να νιώθω και τύψεις που τους άφησα και ήρθα στη δουλειά;

ΑΕΡΙΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

τα ίδια μου κάνει και εμένα ο δικός μου....αυτός δεν έχει πρόβλημα να λείπει γμτ από τη δουλειά εγώ όταν λείπω χάνω μέρες από άδεια.....

ε θέλει να καθόμαστε όλοι μαζί!!

πριν 15 μέρες που έκανε πυρετό και την κράτησα μια μέρα..τσακωθήκαμε πάλι..τι θες να πας στην δουλειά αφού κωλοβαράς και τα γνωστά.....τελικά πήρα την κοπέλα μου μας καθαρίζει και την κράτησε ........

Αυτο με τους αντρες που μολις κανουν δεκατακια πεφτουν να πεθανουν ποτε δεν το καταλαβα. Τα ιδια κανει και ο δικος μου Αερικακι. Ψυχραιμια μην σπαταλας την ενεργεια σου σημασια εχει οτι το παιδι δεν εχει πυρετο σημερα, κανε φοκους εκει και μην ασχολεισαι με τιποτα αλλο.

Και να μην νιωθεις τυψεις, με τον πατερα του ειναι το παιδι δεν ειναι στον δρομο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...