Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, MK2012 είπε:

Για την prp πολλοί είναι υπέρ και άλλοι λένε δε κάνει τπτ. Δεν έχω καταλήξει τελικά τι ισχύει. Είναι ανάλογα τον γιατρό. Στο λέω γιατί κ εγώ το σκέφτομαι. Θύμισε μου σε ποιο γιατρό είσαι.

Στον χριστοφοριδη Θεσσαλονίκη, μ είπε θα ελέγξει τον φάκελο και θα με πει ,για να ενισχύσουμε το ενδομητριο ... τι να πω δεν ξέρω 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

μην ανησυχείς! σε λίγο καιρό θα'ναι περασμένα ξεχασμένα. και μάλιστα θα γελάς όταν θα τα θυμάσαι.

το μωρούλι σήμερα δεν ξέρω τί έπαθε (ή μάλλον και άργησε να το κάνει), με δάγκωσε από το πρωί 4 φορές αλλά όχι στο στήθος (όπως περίμενα), αλλά στην κοιλιά, ξέρετε στο σωσίβιο που πετάγεται από το τζην, ε, αυτό! με ξέρανε μιλάμε.

Bl4Cp3.pngmAB8p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αλεξακι περαστικα σας γενικως!

μαρκοπολακι ζορικος ο μαριος ε? και δεν του φαινεται καθολου! αγγελουδακι φαινεται...

κοριτσια ελπιζω να ειστε ολες καλα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μελινάκι κοιμήθηκε ο γιόκας σου? εμείς τα μεγάλα ναι, τα μικρά κάτι πάθανε! όχι μόνο δεν κοιμούνται, έχουν και όρεξη μιλάμε! έχω μπει απο το λάπτοπ και τα βλέπω. πολύ γέλιο μιλάμε. ο μπέμης και μόνο να τον πλησιάσει η Ελένη, γελάει και τρέχει! ακόμα δεν βγήκε από το αυγό και θέλει κηνυγητό τρομάρα μου!

Bl4Cp3.pngmAB8p3.png

Διαφημίσεις

να'σαι καλά βρε μελινάκι :D

βασικά για την Κλέα όλοι μου το λένε, αλλά απ'ότι βλέπω μόνο τα μαλλιά μου έχει και την έκφραση μάλλον. γιατί κατά τ'άλλα ίδια η πεθερά μου αλλά στο άσπρο της.

ο Κωνσταντίνος νομίζω σου μοιάζει, τουλάχιστον στην ηλικία του μοιάζετε, ε?

τα μπεμπέ κοιμήθηκαν, λέω να την πέσω κι εγώ. καλό βράδυ κούκλα.

Bl4Cp3.pngmAB8p3.png

καλημέρα κοριτσάρες! κοιμηθήκατε καλά?

εγώ εκτοπίστηκα από το διπλό χτες. πήρε τη θέση μου η Ελένη (2χρονο)! οπότε κι εγώ κοιμήθηκα στο κρεβάτι της αγκαλιά με μπεμπούλη πάντα και με το φόβο μην πέσει η Κλέα από πάνω και πλακώσει το μωρό. τέλος καλό βέβαια.

αλήθεια έχω να κοιμηθώ μόνη με τον άντρα μου στο διπλό μας ουουουου, δε θυμάμαι, μήνες! αλλά εγώ φταίω που παίρνω το μωρούλι μαζί μου γιατί βαριέμαι να σηκώνομαι βραδιάτικα να θηλάσω.

Bl4Cp3.pngmAB8p3.png

καλημερα κοριτσια!

εμενα ο δικος μου κοιμαται μονο στο κρεββατι του. καμμια φορα που ειναι αρρωστουλης τον παιρνω στο δικο μας και αρχιζει το παιχνιδι!

εγω αργησα λιγο να κοιμηθω χτες βραδυ και ο μικρος ξυπνησε απο τις 6! γκρρρρρ

τωρα ομως εχω μπροστα μου εναν διπλο ελληνικο σκετο και παω να του επιτεθω!

χχχ

ισχυει για σημερα ο παιδοτοπος ε?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

αν ερθετε απο Λ.Λαυριου (δηλαδη οχι μεσω Αττικης Οδου) :

περνατε την Παιανια και συνεχιζετε ολο ευθεια πανω στην Λαυριου.

περνατε τα :

M.E.C. (ενα εκθεσιακο κεντρο στα δεξια σας)

ΑΒ Βασιλοπουλος (στα αριστερα σας)

Everest (στα αριστερα σας)

και λιγο μετα θα συναντησετε ενα roundabout. στην πρωτη-πρωτη εξοδο (η δευτερη σας βγαζει Αττικη οδο και η τριτη παει προς Σταυρο) στριβετε δεξια και αυτη ειναι η Λεονταριου.

Προχωρατε πανω σε αυτον τον δρομο μεχρι να συναντησετε τον παιδοτοπο στο δεξι σας χερι. Η ακριβης οδος ειναι Λεονταριου και Αισχυλου 70.

Δεν ξερω αν ακουγεται πολυπλοκο, παντως ειναι μια ευθεια

[sIGPIC][/sIGPIC]

Kαλημερα κοριτσια, αγγελακι ειναι το ατιμο στην φατσα αλλα πολυ ζωηρο. Ας ελπισουμε οτι ειναι φαση και θα περασει. Αυτο που τον αφηνιαζει ειναι τα κοτσιδακια. Μολις δει κοριτσι με κοτσιδακια αφηνιαζει σαν ταυρος!!!!!!!!!!!!!!

αν ερθετε απο Λ.Λαυριου (δηλαδη οχι μεσω Αττικης Οδου) :

περνατε την Παιανια και συνεχιζετε ολο ευθεια πανω στην Λαυριου.

περνατε τα :

M.E.C. (ενα εκθεσιακο κεντρο στα δεξια σας)

ΑΒ Βασιλοπουλος (στα αριστερα σας)

Everest (στα αριστερα σας)

και λιγο μετα θα συναντησετε ενα roundabout. στην πρωτη-πρωτη εξοδο (η δευτερη σας βγαζει Αττικη οδο και η τριτη παει προς Σταυρο) στριβετε δεξια και αυτη ειναι η Λεονταριου.

Προχωρατε πανω σε αυτον τον δρομο μεχρι να συναντησετε τον παιδοτοπο στο δεξι σας χερι. Η ακριβης οδος ειναι Λεονταριου και Αισχυλου 70.

Δεν ξερω αν ακουγεται πολυπλοκο, παντως ειναι μια ευθεια

μελινάκι η διεύθυνση μου αρκεί γιατί θα έρθουμε από αττική οδό κει με GPS..xaxa!

Kαλημερα κοριτσια, αγγελακι ειναι το ατιμο στην φατσα αλλα πολυ ζωηρο. Ας ελπισουμε οτι ειναι φαση και θα περασει. Αυτο που τον αφηνιαζει ειναι τα κοτσιδακια. Μολις δει κοριτσι με κοτσιδακια αφηνιαζει σαν ταυρος!!!!!!!!!!!!!!

δεν ξανακάνουμε κοτσιδάκια σου λέω!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...