Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κούκλες! Πως είστε;

Μελινάκι σε ποιες κούνιες πάτε; Είναι καλά;

Ειρηνάκι μου θα δουλεύω και την Κυριακή...06:00 με 14:00 και αν υπάρξει πρόβλημα και αναγκαστούμε να επαναφερουμε τα συστήματα, θα είμαι και από τις 19:00 και όσο πάει :(

ε λοιπον ειρηνη τα σκυλια ουτε που τα'χα σκεφτει! λες να μας παρουν στο κυνηγι? χαχα

μαρακι παμε σε κατι κουνιες που ειναι μεσα σε ενα παρκακι, κατω απο τη λαυριου (στο υψος της καντζας). τωρα τελευταια το ψιλοφτιαχνουν. βαλανε περιφραξη, βαλανε σε ενα σημειο του παρκου και οργανα γυμναστικης για τους μεγαλους (!)

το ξερεις το μερος? εχει και μια πιτσαρια-καφε απο πισω, αν σε βοηθαει

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οπως μπαινεις απο την κεντρικη εισοδο του Φλοισβος παρκ αμεσως στο δεξι σου χερι βλεπεις μια καφετερια στριβεις στην καφετερια και εχει ενα μονοπατακι που καταληγει στο πισω μερος της καφετεριας που εχει ενα τεραστιο ανοιχτο χωρο με παιχνιδια και χλωροταπητα κατω για τα παιδια. Πινεις το καφεδακι σου κι αν εχει λιακαδα ειναι τελεια, εχει και απιστευτα club σαντουιτς και μπυρα κιουλτακι αμα σου κανει ορεξη!!!!!!!

Για να το διευκρινήσουμε λίγο μην πάμε αλλού για τα τραπέζια με την Φαίη και μας ψάχνετε :lol:

Μιλάμε πάντα για την τεράστια έκταση δίπλα από το θωρηκτο Αβέρωφ έτσι; Όχι στον πεζόδρομο πουέχει τα μαγαζιά αλλά μέσα στο πάρκο... σωστά;

Διαφημίσεις

Και εγώ όταν ήμουν μικρή φόραγα γυαλιά και ποτέ δε τα συμπάθησα ,μάλιστα τα είχα σπάσει 2 φορές για να μη τα βάζω ,άσε που έφευγα από το σπίτι με γυαλιά και στο στενό τα έβγαζα και κλασικά τα ξαναφόραγα όταν γύρναγα σπίτι

Από 16 χρονών δε υπήρχαν καν

Αν και είχα μεγάλο αστιγματισμό [ 3 και στα 2 μάτια ] χθες όταν εξέταζε το Μάριο και του έδειχνε τους αριθμούς ,αυτούς που δεν έβλεπε τους έβλεπα εγώ :shock:

Έχω την εντύπωση ότι έχω εξασκήσει πολύ τα μάτια μου:D

αχ βρε φιλενάδα και εγώ στα 7 έβαλα γυαλιά λόγω αστιγματισμού

βέβαια, μεγαλώνοντας εμφάνισα και μυωπία

γυαλιά τα φόρεσα για πολύ λίγο, καλά στα είπε ο οφθαλμίατρος

να σκεφτείς είχα 2,5 και 5 βαθμούς μυωπία και φόρεσα φακούς προ 6 ετίας

προ πριν, οδηγούσα, έβγαινα, δούλευα σε υπολογιστή χωρίς τίποτα!

και εγώ, λοιπόν, τρελή εξάσκηση!

think of all the beauty still left around u and BE HAPPY........

Να ρωτησω κι εγω ρε κορες κατι? Πληρωνουμε εισοδο στο Φλοισβο? :oops: Μη βαρατε, απλα θελω να ξερω τι να κραταω μαζι μου!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

για πειτε πληροφοριες γιατι δεν εχω καταλαβει που λετε

εγω ξερω αυτο που ειναι διπλα στα φαγαδικα και στα καραβια

μαλλον δε λετε αυτο εεεεεεε?

πως παμε και που παρκαρουμε λοιπον

τωρα αν θα ρθουμε θα δω πως θα κυλησει η σημερινη μερα

γιατι η χθεσινη τελειωσε με πολυυυυυυυ τιμωρια

ειπα τελος δε σας ξαναταιζω

ειναι κοροιδια να τρωνε παντα μονα τους στο σχολειο και σπιτι να μας περιμενουν σα τα σπουργιτια

1 ωρα εφαγαν το 1/3 και μετα το μαζεψα

βλεπω σημερα να μαζευω τα παντα στο δωματιο και να μενουν με το χαλι και το τραπεζι

να δω πως θα παει η φρουτοκρεμα

ρε δε θες, πεταμαααααααααααααααααααααααααααααα

ΤΕΛΟΣ

Διαφημίσεις

Καλημέρα :) Γατούλα down girl :) Και μην κάνεις τίποτα αν δεν το συζητήσουμε από κοντά :lol:

Λοιπόν είναι όπως το έγραψα. Εκεί που είναι το θωρηκτό αβέρωφ. Μπαίνεις από παραλιακή αριστερά και κάνεις πάλι αριστερά. Αν βρεις να παρκάρεις μέχρι το τέλος του δρόμου καλώς αλλιώς έχει πάρκινγκ στο τέρμα. Η είσοδος είναι κοντά στο τέρμα στου δρόμου στο αριστερό σου χέρι. Μετά ακολουθείς τις οδηγίες της Ειρήνης :D

Αν όπως μπαίνεις από παραλιακή πας δεξιά πας για το θωρηκτό... είναι η λάθος στροφή!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...