Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Καλημερα, αναλαμπη ηταν ο υπνος του ο καλος, αποψε παλι τα ιδια εκανε. marag αν τα βαλει τωρα στο μελλον μπορει να μην τα χρειαζεται και εγω φορουσα ενα φεγγαρι αλλα επειδη ειμαι ξαχασιαρα τα εχασα μια τα εχασα δυο τα εχασα τρεις και τελος δεν τα ξαναφορεσα. Δεν ειμαι και αητοματα αλλα κατι βλεπω.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λέτα κι εγώ τέτοιες βλακείες έκανα γιατί δεν ήμουν όμορφη και δεν τα γούσταρα και να τα αποτελέσματα: τρέμω μήπως πάθει τίποτα το καλό μου μάτι γιατί το άλλο... είναι διακοσμητικό! Μια χαρά είναι τα γυαλάκια! Για ρώτα με τώρα... αν ήμουν πάλι 8 και μου έβαζαν γυαλιά τι θα έκανα;

τρέμω μήπως πάθει τίποτα το καλό μου μάτι γιατί το άλλο... είναι διακοσμητικό!

μια απο τα ιδια, μονο που εμενα ειναι στ'αληθεια διακοσμητικο - και ταλαιπωρημενο απο εγχειρησεις-επεμβασεις κλπ - δεν βλεπει τιποτα πλεον

γι'αυτο σκαω τις κατοσταρες στα οφθαλμολογικα τσεκαπ, γιατι τρεμω για το καλο το ματι

[sIGPIC][/sIGPIC]

μα κι εμένα τέτοιο είναι :lol: δεν το είπα για πλάκα.. βλέπει απλά σκιές... τίποτα άλλο! Αν πάθει κάτι το δεξί... είμαι τυφλή!

σε καταλαβαινω απολυτα αερικακι, κι εγω σκιες εβλεπα πριν κοπει το οπτικο νευρο

(καλα, απο τοτε που εγχειριστηκα και κοπηκε δεν βλεπω ουτε σκιες - μπλακ αουτ - το απολυτο κενο)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

θελουμε παρα πολυ να ερθουμε να σας δουμε!

εχουμε ομως πει να βρεθουμε με τις νονες μας...

εκτος αν τις πεισω να ερθουμε προς τα εκει! - ουτως η αλλως η μια μας νονα εκει μενει

[sIGPIC][/sIGPIC]

εγω σημερα λεω να παω να παρω παιδικο καθισμα για το ποδηλατο μου, για να πηγαινω βολτες με τον μικρο και ειμαι πολυ χαρουμενη!!! :-)

(βεβαια εχω να κανω ποδηλατο κατι χρονια. παιζει να παω μεχρι τη γωνια του σπιτιου και να κλαταρω!)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Τι πρωτες ημερες θα ζοριστεις με το ποδηλατο λιγο θα πονανε γαμπες ποδια αλλα μετα ειναι σουπερ, και εγω ειχα κολλημα ενα φεγγαρι και ειχα κανει απιστευτο σφιχτο κορμι. Η καλυτερη ασκηση ειναι!!!!!

σιγά μην κλατάρεις εσύ καλέ!!!!

ευκαιρία και για γυμναστικούλα ε?

εχτές ήμασταν simba μελινάκι..ήταν ωραία δεν είχε κόσμο και το ευχαριστήθηκε η μικρή

οταν δεν εχει κοσμο ειναι οντως πολυ ωραια!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τι πρωτες ημερες θα ζοριστεις με το ποδηλατο λιγο θα πονανε γαμπες ποδια αλλα μετα ειναι σουπερ, και εγω ειχα κολλημα ενα φεγγαρι και ειχα κανει απιστευτο σφιχτο κορμι. Η καλυτερη ασκηση ειναι!!!!!

μαρκοπολινα μη φανταστεις οτι θα κανω αποστασεις...

ετσι για τον μικρο το σκεφτομαι, για χαβαλε

και οταν με το καλο μεγαλωσει επιτελους η μερα, θελω να πηγαινουμε με το ποδηλατο στις κουνιες...

το μονο κακο ειναι οτι μενουμε σε λοφακι και εχει ανηφορες-κατηφορες!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μακαρι να ειχαμε και εμεις καταλληλους δρομους για ποδηλατο!!!!!!

Ειναι τελεια γυμναστικη και για σενα και για τον μικρο και θα του αρεσει σιγουρα!!!!!!!!!!!!

Δεν παίζει με την καμία να κάνω ποδήλατο! :lol: Κόβεται η ανάσα μου στην τέταρτη πεταλιά :lol: Μόνο σε κατηφόρα! :lol:

Όχι marag μου δεν είναι πλάκα :) Γι' αυτό να χαίρεσαι που το παιδάκι το πήρε καλά ;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...