Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

To κόκκινο έχει αποχρώσεις :) Μία εξ αυτών είναι το φραουλί ή το κερασί... Το ροζ είναι η εξασθένισή του... οπότε πάει

δες

deigma.jpg

Ένα πιο εύκολο σχέδιο είναι οι ρίγες... βάφεις όλο τον τοίχο ροζ και κάνεις δύο φαρδιές ρίγες κόκκινο παράλληλα με τον τοίχο ;)

σε ευχαριστώ πολύ αερικο!!! Θα τις μελετήσω:):)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπα εχει ξαναπαει με την γιαγια βολτα και δεν κοιμηθηκε το βραδυ, δεν εχει να κανει και εγω τοσες φορες τον παω να εξαντληθει αυτος εκει ντουρασελ το βραδυ.

Οπως μπαινεις απο την κεντρικη εισοδο του Φλοισβος παρκ αμεσως στο δεξι σου χερι βλεπεις μια καφετερια στριβεις στην καφετερια και εχει ενα μονοπατακι που καταληγει στο πισω μερος της καφετεριας που εχει ενα τεραστιο ανοιχτο χωρο με παιχνιδια και χλωροταπητα κατω για τα παιδια. Πινεις το καφεδακι σου κι αν εχει λιακαδα ειναι τελεια, εχει και απιστευτα club σαντουιτς και μπυρα κιουλτακι αμα σου κανει ορεξη!!!!!!!

Καλημέρα!

Και εμείς λέγαμε αν είμαστε καλά μέχρι τότε και αν έχει καλό καιρό να πηγαίναμε στο Φλοίσβο στις κούνιες...μας αρέσει πολύ ειδικά η καφετέρια με την παιδική χαρά μέσα..αρκεί να μην έχει πολύ κόσμο και να βρεις τραπέζι....

Φαίη welcome back!

Μπα εχει ξαναπαει με την γιαγια βολτα και δεν κοιμηθηκε το βραδυ, δεν εχει να κανει και εγω τοσες φορες τον παω να εξαντληθει αυτος εκει ντουρασελ το βραδυ.

Οπως μπαινεις απο την κεντρικη εισοδο του Φλοισβος παρκ αμεσως στο δεξι σου χερι βλεπεις μια καφετερια στριβεις στην καφετερια και εχει ενα μονοπατακι που καταληγει στο πισω μερος της καφετεριας που εχει ενα τεραστιο ανοιχτο χωρο με παιχνιδια και χλωροταπητα κατω για τα παιδια. Πινεις το καφεδακι σου κι αν εχει λιακαδα ειναι τελεια, εχει και απιστευτα club σαντουιτς και μπυρα κιουλτακι αμα σου κανει ορεξη!!!!!!!

α ναι ξέρω έχω πάει εκεί!!! ΄σούπερ είναι....

τι ώρα λέμε?????

συμπεθέρα ακούς????

Διαφημίσεις

Οποιος φτασει πρωτος καβατζωνει τραπεζια αν ειμαστε και πολλοι γιατι αν εχει καλη ημερα γινεται ενας χαμος.

οκ! κατά τις 11 ε?

γιατί αμα πάμε 12 δεν νομίζω να βούμε τίποτα.....

Διαφημίσεις

οκ! κατά τις 11 ε?

γιατί αμα πάμε 12 δεν νομίζω να βούμε τίποτα.....

Το 11 για Κυριακή είναι πολύ αργά!

Προτείνω οι πρωινοί να πάμε το αργότερο στις 10.00 ;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...