Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Πολύ καλή επιτυχία εύχομαι!!να πάνε όλα καλά!! 

Ήπιες αυτό που είναι η πάστα ζάχαρης που την διαλύουν;; 
      υπάρχει πόσιμη γλυκόζη με γεύση λεμόνι ή πορτοκάλι και είναι πιο υποφερτό. 

Δεν δίνουν βάση καθόλου στο σπερμα δυστυχώς. Οσο περνάει ο καιρός το βλέπω και περισσότερο. 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Kαλημερα σε ολες τις ομορφες!!!!!!

Καλημερα Αge τι κανει η κουκλα σου????

καλημέρα και σε σένα Μαρκοπουλάκι !!! καλά είναι καλά !!! ο κούκλος σου ??

α.......ήθελα να στο πω και όλο το ξεχνάω, μου έκανε τρομερή εντύπωση που η κόρη μου ήρθε στην αγκαλιά σου, μιλάμε δεν τα συνηθίζει αυτά με τίποτα σε ανθρώπους που δεν έχει ξαναδεί:D:D

KbLyp3.png 4AByp3.png

Και εμενα μου εκανε εντυπωση που ο Μαριος πηρε αγκαλια την κορη σου και της κορη της culte ουτε αυτος το συνηθιζει. Την επομενη φορα που πηγαμε κατι κοριτσακια τα τσακισε στην σφαλιαρα. Εσεις φαινεται του αρεσατε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Οντως ηταν πολυ γλυκεια η κορη σου, απο τις ωραιοτερες αγκαλιες που εχω παρει ποτε!!!!!!!!!

Δεν ξερω αν θα ερθω κοριτσια μου αυριο,περα απο την αποσταση ειμαι πολυ διστακτικη γιατι ο Μαριος τις τελευταιες ημερες δεν ειναι ηρεμος και φοβαμαι μην γινει χαμος.

Βγαζει τα πισω δοντια τα μεγαλα και ειναι συνεχεια μεσα στα νευρα και στις εκρηξεις.

κοριτσάκια φάγατε?

εμείς είχαμε μια κρίση υστερία της Κλέας -θέλω τα μακαρόνια της γιαγιάς! κτλ-, έφερε η καημένη η πεθερά μου σε ταπεράκι και φυσικά... δεν έφαγε!!!

μαρκοπόλο αν διστάζεις λόγω του Μάριου, μην πτοείσαι! κάποια στιγμή θα βγείτε έτσι δεν είναι? καλύτερα μαζί μας παρά με αγνώστους, λέω εγώ τώρα.

εμείς λίγο χλωμό το βλέπω γατί ο μπεμπούλης δεν είναι ακόμα καλά. μόλις έκανε εμετό το μαναρούλι μου, ενώ κοιμόταν. κάναμε μπανάκι κι ευτυχώς ξανακοιμήθηκε.

Bl4Cp3.pngmAB8p3.png

Περαστικα βρε Αλεξακι!!!!!!!!!!! Σημερα πηγαμε σουπερμαρκετ και ειδε ενα κοριτσακι και το χτυπησε στα καλα καθουμενα. Δεν μπορω να καταλαβω τι του συμβαινει αυτη την εβδομαδα. Ειναι η εβδομαδα της σφαλιαρας????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...