Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , LeneL είπε:

Άντε, άντε, γιατί εγώ τα της εξωσωματικής τα έχω ξεχάσει και δεν πολύ συμμετέχω. Πάμε να λύσουμε απορίες εγκυμοσύνης που τα θυμάμαι καλύτερα!!!

Θα εσέ προσλάβουμε για δασκάλα μας χαχχαχαχαχ

• Χαχα 1

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

έτσι είναι Μαρκοπουλάκι μου σγα σγα θα στρώσει και θα έρθει η μέρα που θα συνειδητοποιήσεις ότι έχει 5 βράδια στην σειρά που δεν έχει σηκωθεί :-D:grin:

και η Ευγενία μου δεν ήταν από τα ευκολότερα παιδιά στον ύπνο ιδίως στα ενδιάμεσα άντε να κοιμόταν κανα 45 λεπτο την φορά και ξυπνούσε με το κιχ τα βράδια βέβαια και μέχρι τους 14 μήνες περάσαμε διάφορες φάσεις από το δεν ξυπνάω με τίποτα για να φάω μέχρι το ξυπνάει αραια και που.... από 14 μηνών στις διακοπές μας άρχισε να ξυπνάει κάθε βράδυ λες και είχε ρολόι στις 2 (αφού δεν χρειαζόταν να κοιτάω τι ώρα είναι το ήξερα):-D:grin: ακόμα και όταν αποθήλασε στους 21 μήνες ξυπνούσε που και που τα βράδια και ξαφνικά μία μέρα συνειδητοποίησα ότι έχει 6 μέρες να ξυπνήσει (28 Οκτωβρίου θα το γιορτάζω κάθε χρόνο λέμε):-D:-D από τότε έχει ξυπνήσει άλλη μία φορά το βράδυ τώρα που ήταν άρρωστη και ήθελε να έρθει στο κρεβάτι μας :mrgreen::mrgreen: οπότε ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΜΑΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ (ΕΣΣΣΣΣΣ)

ΚΑΛΗΜΕΡΑ σας είπα ?? δεν σας είπα

(ω ναι ζούμε τελικά) :roll::roll:

KbLyp3.png 4AByp3.png

Διαφημίσεις

Age μακαρι τι να πω, αφου κοιμηθηκα τοσο πολυ που ειμαι σαν να εχω παρει ναρκωτικα. Εχει ξεσυνηθισει ο οργανισμος μου να κοιμαται.

Σαββατοκυριακο εγω ειμαι πιο ανετη να ερθω και πιο μακρυα οποτε οτι βολευει εσας!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...