Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

αλεξακι το αβαταρ ειναι τελειο!

κοιτα εγω βασικα ειμαι καντζα, οχι ακριβως παιανια (τωρα το διευκρινισα ε?λολ!)

απο πειραια ας πουμε, παιρνεις κηφισο και μετα αττικη οδο

απο αλιμο π.χ. βολευει και καρεας και μετα περιφερειακη υμηττου

ειναι βασικα κανενα μισαωρο απο αυτες τις περιοχες

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καντζα λοιπόν μελινάκι! ε, πέστο κούκλα μου! τώρα κατάλαβα....ψέμματα:oops::lol::lol::lol:

αλλά, η αττική μας βολεύει. κανονίστε εσείς, να με κατατοπίσει και ο σύζυγος και μπορεί να έρθουμε :D

Bl4Cp3.pngmAB8p3.png

εγω ειμαι μεσα για πεμπτη..

κατσε να σφυριξω και στη λουκομανα

αλεξακι, σουπερ η φωτο!!! ενα μπουκετο παιδακια!!

Parents are the last people on earth who ought to have children

Διαφημίσεις

Την ξερω τη διαδρομη Μελινακι δουλευα χρονια στην Καντζα και την εκανα καθε ημερα. Δουλευει ακομα ο αντρας μου στο μεγαλο κτηριο του Αλφα που ειναι πανω στην Αττικη οδο.

Θα το προσπαθησω και θα ρωτησω και τον αντρα μου αν θα εχει τελιωσει 9 η ωρα μπας και ερθει να μας παρει φευγοντας μιας και ειναι διπλα.

Εγω κοριτσια δεν οδηγω πια παροτι εχω διπλωμα και αυτοκινητο, ειχα ενα τροχαιο πριν καποια χρονια και απο τοτε δεν μπορω να παρω το αυτοκινητο και δεν ξερω πως να το ξεπερασω αυτο.

Με ταξι πηγαινω παντου οταν χρειαζεται. Ευτυχως εχω καποιους γνωστους ταξιτζηδες που το κανονιζω οταν χρειαζεται αλλα δεν ειναι λυση αυτη, πρεπει να ξαναπαρω το αυτοκινητο.

Αλλα ειδικα τωρα με το παιδι με κοβει κρυος ιδρωτας και στρεσαρομαι πολυ κατι που ειναι απαγορευτικο για την παθηση μου και φοβαμαι μην με πιασει τιποτα στον δρομο και τι θα κανω.

Και φαντασου οτι στα νιατα μου ειχα τοσο θρασσος που εκλεβα το αυτοκινητο του πατερα μου χωρις διπλωμα και εφευγα.

κατάλαβα...

και εγώ είχα διακόψει την οδήγηση για κάποιο διάστημα και μετά φοβομουν να το πάρω...

αλλά όταν έκανα τη μικρή, υποχρεωτικά ξαναξεκίνησα..δεν λέει με παιδί και χωρίς αυτοκίνητο....

Διαφημίσεις

Οντως σου κοβει τα χερια το να μην οδηγεις. Δεν ξερω γιατι νιωθω ετσι και εχω μπλοκαρει πολυ σε αυτο το θεμα, ειναι ισως το μονο πραγμα στο οποιο δειλιαζω στην ζωη μου.

κι εγω οταν τρακαρα στα 22 μου δεν ηθελα να μπω στο αυτοκινητο με τιποτα!

αλλα με ειχε πιεσει πολυ ο πατερας μου και ετσι το ξεπερασα

αλλα απο τοτε εκοψα πολυ ταχυτητα, πριν ημουν τελειως κουκουρουκου, ετρεχα...

(βεβαια πριν φτασει στο σημειο να με πιεσει να ξαναοδηγησω, με ειχε ξεχεσει τελειως γιατι το βραδυ που τρακαρα ειχα βγει κρυφα εξω ενω, για καποιο λογο που δε θυμαμαι, μου ειχαν πει να μη βγω)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εμενα δυστυχως κανεις δεν με πιεσε να το ξαναπαρω και ηρθαν και καποιες κατασταεις ετσι που δεν χρειαζομουν το αυτοκινητο γιατι ημουν πολυ στο σπιτι με διαφορα θεματα υγειας οποτε το αφησα και με αφησε.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...