Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Xristina96 είπε:

έρχομαι να καταρίψω  έναν μύθο. 

Εγώ παράγω πολύ λίγη προγεστερόνη και κάνω ωορρηξία. 

Στην εγκυμοσύνη 6η προς 7η εβδομάδα με 4 utro των 200 και 1 prolutex την ημέρα είχα προγεστερόνη μόνο 9. έχω χαμηλή προγεστερόνη και αδιαθετώ 16 με 17 μέρες μετά την ωορρηξία. Μήπως φταίει αυτό που δεν μένω φυσικά; αλλά και με τόσο χαμηλή προγεστερόνη πως κατάφερα να κυοφορήσω; 

Νομίζω η χαμηλή προγεστερόνη δεν εμποδίζει τη σύλληψη αλλά τη βιωσιμότητα της κύησης. Εμένα ακριβώς επειδή έχω μικρή ωχρινική φάση μου είχε πει ο Πάντος αν έχω θετικό τεστ να πάρω αμέσως προγεστερόνη. Έτσι και έγινε, με μπούκωσε στην προγεστερόνη (6 την ημέρα) και μάλιστα μου είπε ότι αν δεν το είχαμε κάνει αυτό θα είχα αποβάλλει.

Στην πορεία βέβαια ρώτησα κι άλλο γιατρό, ο οποίος μου είπε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει κι ότι η τόση προγεστερόνη είναι κόλλημα των εξωσωματιστών. Εσύ απ'ό,τι λες είσαι η απόδειξη ότι δεν παίζει πια και τόσο ρόλο.

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Καλησπέρα σας! Καλή εβδομάδα! Πως είναι τα αστεράκια σας σήμερα;

Εμείς καλά, οι άλλοι δηλ. μια χαρά ΣΚ πέρασαν, εγώ γραφείο...στις 11 το βράδυ γύρισα χθες σπίτι...ο Νικολιός έχει νεύρα μαζί μου σήμερα...

τεσπά, για Αττικό λέγαμε και μεις γιατί έχουμε κουπόνια...για Σάββατο όμως γιατί Κυριακή πρέπει να δουλέψω...ποιες μπορείτε Σάββατο;;;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

όσες πάνε Σάββατο να αφήσουν δεμένα κορδελάκια σε διάφορα σημεία... "καλημέρα 2χρονες περάσαμε από εδώ" :lol: για να τα βρούμε όσες πάμε Κυριακή :lol:

Διαφημίσεις

χελλοου και παλι! (πλακωσε δουλιτσα σημερα)

καλη φαση το αττικο, ειχαμε παει πριν απο κανενα χρονο περιπου...

πλακωνει κοσμος βεβαια τα σ-κ αλλα ειναι ωραια

[sIGPIC][/sIGPIC]

ειναι και κοντα μας μαρακι...

παντα ετσι δουλευεις κουκλα η τωρα πλακωσε δουλεια?

αυτο το σ-κ λεω να παω και για το παιδικο καθισματακι του ποδηλατου...

αντε μπας και κανουμε καμμια βολτα με τον μικρο!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

ετυχε στο συγκεκριμενο εργο...εκανα την μαλακια να το χειριστω η ιδια γιατί τα παιδιά στην ομάδα μου είναι ήδη μεχρι το λαιμό και τρέχω...

δεν πειράζει όμως μια στα 2 χρόνια, καλά δεν είναι; :)

Καλησπερα και καλη εβδομαδα και απο εμας!

Ψιλοαρρωστες ειμαστε αλλα πιστευω θα την παλεψουμε..

Σημερα η Μαρια ειπε το εξης και με εστειλε: "Μαμα παπω" (=μαμα σ'αγαπω).. Της λεω το μπαμπα δεν τον αγαπας και μου απαντα "εγι, οχι μπαμπα" (=εσυ, οχι μπαμπα).. Με απλα ελληνικα το κοριτσακι μου ειπε πως αγαπαει εμενα και οχι τον πατερα της!! :lol:

Ελπιζω να ειστε ολες καλα!

Φιλακια!! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

A ρε Φαίη! Σε αγαπάει το παιδί... τι μαντάρα και κουραφέξαλα; Μια χαρά είναι :)

Πολύ ορό κορίτσια τώρα που είστε στην αρχή! Και βάλτε βρεγμένες πετσέτες στα καλοριφέρ ;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...