Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Xristina96 είπε:

έρχομαι να καταρίψω  έναν μύθο. 

Εγώ παράγω πολύ λίγη προγεστερόνη και κάνω ωορρηξία. 

Στην εγκυμοσύνη 6η προς 7η εβδομάδα με 4 utro των 200 και 1 prolutex την ημέρα είχα προγεστερόνη μόνο 9. έχω χαμηλή προγεστερόνη και αδιαθετώ 16 με 17 μέρες μετά την ωορρηξία. Μήπως φταίει αυτό που δεν μένω φυσικά; αλλά και με τόσο χαμηλή προγεστερόνη πως κατάφερα να κυοφορήσω; 

Νομίζω η χαμηλή προγεστερόνη δεν εμποδίζει τη σύλληψη αλλά τη βιωσιμότητα της κύησης. Εμένα ακριβώς επειδή έχω μικρή ωχρινική φάση μου είχε πει ο Πάντος αν έχω θετικό τεστ να πάρω αμέσως προγεστερόνη. Έτσι και έγινε, με μπούκωσε στην προγεστερόνη (6 την ημέρα) και μάλιστα μου είπε ότι αν δεν το είχαμε κάνει αυτό θα είχα αποβάλλει.

Στην πορεία βέβαια ρώτησα κι άλλο γιατρό, ο οποίος μου είπε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει κι ότι η τόση προγεστερόνη είναι κόλλημα των εξωσωματιστών. Εσύ απ'ό,τι λες είσαι η απόδειξη ότι δεν παίζει πια και τόσο ρόλο.

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

εγω για τα δελφινια ειχα παει 4 φορες στο ζωολογικο της Μαδριτης , σε ενα 4μηνο που εμενα εκει!

δε ξαναβρηκα πουθενα καλυτερα

αμερικα δεν εχω παει αλλα ακομα και μελβουρνη και σιδνευ ηταν αξεπεραστα της μαδριτης

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ντεν έκω κουπόνια καλό μου!

Κιουλτάκι εσείς Κυριακή έχετε τα πόνι ή πάτε όποτε να'ναι;

Διαφημίσεις

Ντεν έκω κουπόνια καλό μου!

Κιουλτάκι εσείς Κυριακή έχετε τα πόνι ή πάτε όποτε να'ναι;

όχι καλέ πόνυ πάμε όποτε θέλουμε.....

να πάρω να κλείσω εκεί?? θα δέχονται 2,5άρικα? ίδωμεν...

Εκτός πέμπτης που αναφέρει λίγα σύννεφα όλες οι υπόλοιπες μέρες μέχρι κυριακή θα είναι σαν σήμερα :D

πως ειναι το σημερα? γιατι ειμαι μεσα χαχχαχχαχα! και εχτες ηταν ωραια, για μια ωριτσα εστω στη παιδικη χαρα

εννοειται με διδυμοκαροτσο, αφου περιμενω να τα παω στο αττικο για να το βαλω αγγελια μετα, 3 φορες τοχουμε χρησιμοποιησει σε 1,5 χρονο!

μεχρι 3 δωρεαν ειναι εεεεεε, και εμεις 3 ειμαστε εεεεε?

Διαφημίσεις

πως ειναι το σημερα? γιατι ειμαι μεσα χαχχαχχαχα! και εχτες ηταν ωραια, για μια ωριτσα εστω στη παιδικη χαρα

εννοειται με διδυμοκαροτσο, αφου περιμενω να τα παω στο αττικο για να το βαλω αγγελια μετα, 3 φορες τοχουμε χρησιμοποιησει σε 1,5 χρονο!

μεχρι 3 δωρεαν ειναι εεεεεε, και εμεις 3 ειμαστε εεεεε?

εννοείται καλέ!!!!

όσο φαίνεστε είστε!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...