Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Ζωίτσα ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ! Αυτή παιδάκι μου είναι γεννημένη για μεγάλες πίστες!!!!

Μαρκο, μην είσαι τόσο σίγουρη οτι δε θα του αρέσει μια τέτοια έξοδος. Μεγαλώνουν τα μικράκια μας. Φαντάσου οτι χθές στο ΝΟΤΟΣ καταφέραμε με το Θ και ήπιαμε καφέ και ο μικρός ΚΑΘΟΤΑΝ δίπλα μας!!!!!!! Οποιος και αν μου το έλεγε μέχρι πριν λίγο καιρό θα τον έλεγα τρελό....

Το Αερικάκι μας τί έγινε? Κρύωσε?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αληθεια??? Πιστευω και εμεις το καταφεραμε γιατι ο Μαριος ειναι πολυ δεμενος με εμενα ευτυχως παροτι ταλιμπανακι.Οντως αυτο το διαστημα ειναι πολυ κρισιμο για την συναισθηματικη τους εξελιξη....

Σε καφετερια και εμεις εχουμε καταφερει να κατσουμε καποιες φορες αρκει να μην συναντησουμε σκουπες η κουβαδες στο περιβαλλον η μπαλονια. Αν δει κατι τετοιο αφηνιαζει. Οι κλειστοι χωροι με φασαρια και πολυ κοσμο τον αφηνιαζουν.

Λουκο ο γιος μου παιζει να σε ερωτευτηκε, απο προχθες μου λεει συνεχεια νια,νια δηλαδη Στεφανια. Και χαμογελαει πονηρα!!!!!!!

χμμμμμ...... Το ήξερα οτι έχω πέραση στα τεκνά.... :-):-) Τρέμε ΘΘΘΘΘΘ!!!!!!!

Διαφημίσεις

Ζωίτσα ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ! Αυτή παιδάκι μου είναι γεννημένη για μεγάλες πίστες!!!!

ναι την επόμενη φορά θα πάμε στο REX.....

και μένα μικρή δεν καθόταν πουθενά...ούτε μωρό μωρό με το καρότσι για να πάμε για καφέ

μόνο πάνω στο ζιζάκι καθόταν..ε τι να κάνουμε βγαίναμε και έκανα στριπτιζ

Σε καφετερια και εμεις εχουμε καταφερει να κατσουμε καποιες φορες αρκει να μην συναντησουμε σκουπες η κουβαδες στο περιβαλλον η μπαλονια. Αν δει κατι τετοιο αφηνιαζει. Οι κλειστοι χωροι με φασαρια και πολυ κοσμο τον αφηνιαζουν.

Μέχρι πριν λίγους μήνες αφηνίαζε με τα μπαλόνια και με τους πλανόδιους που πουλάνε χαζοπαίχνιδα !!!! Χάλαγε πάντα η βόλτα μας απο τα κλάμματα και τη φασαρία του. Νομίζω όμως οτι η υπομονή μου και η επιμονή μας να μην του αγοράζουμε τίποτα έπιασε τόπο. Τώρα έχει μάθει οτι παιχνίδια αγοράζουμε μόνο απο το ELC (τυχαία καταλήξαμε εκεί μη νομίζετε) και οτι όλα τα υπόλοιπα μπορούμε απλώς να τα κοιτάζουμε. Εχει πιάσει το κολπάκι.

Σε κλειστό χώρο με φασαρία, παθαίνει τραλαλά και ο δικός μου. Μεγάλο crash test ήταν ο γάμος της αδελφής μου, τραπέζι με 350 άτομα και τη μουσική στην ενταση που όλοι φαντάζεστε. Στην αρχή έτρεχε σαν κατσίκι (και εγω απο πίσω με το 10 ποντο!!!) μετά απο καμιά ώρα άρχισε το χορό!

Διαφημίσεις

τελικα καλο ηταν το μαγαζι εχτες?

το φαγητό καλό..αλλά δεν παρέγγελνες..είχε κάτι δίσκους με ορεκτικά ή κρεατικά ή σουβλιστά...ποικιλία από όλα τα είδη

το είχαν κάτι κρητικοι..δλδ έδιναν και έπαιρναν οι ρακές και τα ρακομελα...

τραγουδουσαν δυο νέα παιδάκια πολύ καλά

γενικώς καλά.....δεν πηγαίνεις για το φαγητό του αλλά για την μουσική κυρίως

Μια φορα ηταν 15 μηνων περιπου και γυρναγαμε απο ταξιδι και σταματαμε για εναν καφε στα macdonalds και καθοταν μια χαρα στην καρεκλα του μεχρι που ειδε σε μια γωνια μια σκουπα μεσα στη βρωμα και ενα φαρασι με μακρυ χερουλι, το τι ακολουθησε δεν περιγραφεται, χαμος!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ουτε καφε ηπιαμε ουτε τιποτα φυγαμε γιατι απο τα ουρλιαχτα του μας κοιταγαν ολοι λες και τον κακοποιουσαμε..... Που να καταλαβουν οι ανθρωποι οτι ο χαμος γινοταν για την βρωμικη σκουπα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...