Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , MK2012 είπε:

Πάντα ξέρεις να με ηρεμείς εσύ ! Σε ευχαριστώ πολύ.Νομίζω όχι μόνο εμένα εδώ μέσα. 
      Είμαι κ εγώ σπασικλακι αλλά δεν έχω το γνωστικό background να το υποστηρίξω κ εκνευρίζομαι γιατι μπορεί να μου ξεφύγει κάτι. Όντως είναι διαφορετική διαδικασία κ με αγχώνει που πάω λίγο στα τυφλά τώρα, έτσι νιώθω. Συνήθως 9η μέρα έκανα ήδη ovitrelle κ τώρα πάω για υπέρηχο 😂

Γλυκιά μου εσύ! ❤️ ❤️ ❤️ 
      Όπως με στηρίζεται έτσι θέλω να είμαι κι εγώ εδώ για όλες σας ❤️ είστε πραγματικά emotional support group και αν και δεν σας ξέρω, νιώθω πως όλες είστε δικά μου άτομα! Θέλω όλες να τα καταφέρεται και πιστεύω πολύ σε όλες σας. Όπως έμαθα από το φόρουμ, όσο προσπαθείς θα πετύχεις, θέλει δύναμη και πολύ υπομονή. 

Μην νομίζεις κι εγώ που έχω το background κρασάρω συχνά στο γιατρό μου και πάω με σημειώσεις και κάθε φορά γελάει που με βλέπει. Αυτό όμως που ξέρω σαν εμπειρία είναι πως δεν έχασε κανείς με το να ρωτάει, δεν θα σου πει κανένας γιατί κάνεις ερωτήσεις. Είναι ένας τρόπος να νιώσεις πιο ασφαλείς και να ηρεμήσεις. Ε κι αν κάτι σου ξεφύγει εδώ είμαστε όλο και κάποια από μας θα το έχει ρωτήσει πριν από εσένα 😄

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Αυτη η Κυριακη θα ειναι η πρωτη απο τον Σεπτεμβρη που θα ειναι σπιτι ο καλος μου επιτελους!!!!!!!!!!!! Μακαρι να εχει αυριο καλο καιρο να παμε καμια βολτα!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πολυ δυσκολο!!!!!!!!! Βοηθαει ο αντρας μου τα πρωινα πολυ πριν φυγει για την δουλεια, αλλα ολη την ημερα μεχρι να κοιμηθει ειμαι μονη μου. Καμια φορα ερχεται και η γιαγια του και μπορει να τον παει καμια βολτα στο παρκο αν εχει καλο καιρο αλλα οταν δεν δουλευει.

Μαρκοπουλακι είμαστε στα ίδια

Πεθερά –πεθερός δεν ζουν , ο μπαμπάς μου Μεσολόγγι [όχι δηλ αν ήταν εδώ θα τον άφηνα με το παιδί ] η μαμά μου δουλεύει ….

Ευτυχώς ο Κώστας δουλεύει μέχρι τις 3 άρα τα απογεύματα είμαστε οκ

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

Διαφημίσεις

Δουλευα απο τα 17 που τελειωσα το Λυκειο γιατι ειχα κερδισει χρονια και μαλιστα σε μια δουλεια απο το πρωι μεχρι το βραδυ χωρις ωραρια, ηταν η φυση της δουλειας τετοια,δουλευα ολα τα Σαββατοκυριακα του μηνα εκτος απο ενα και τις περισσοτερες αργιες.

Αλλα αν συνεχιζα αυτη την δουλεια δεν θα μπορουσα με τιποτα να ανταπεξελθω με το παιδι γιατι και του αντρα μου τα ωραρια ειναι ακριβως ετσι. Χερια να κρατησουν το παιδι δεν υπηρχαν οποτε αποφασισα να σταματησω και να μεγαλωσω το παιδακι μου αφου ετσι κι αλλιως δεν μπορω να κανω δευτερο.

Σε καταλαβαινω Marag ειναι ζορι να μην εχεις εναν ανθρωπο για ωρα αναγκης αν συμβει κατι να αφησεις το παιδι. Αφου πολλες φορες που εχουν συμβει διαφορα με το παιδι και ειμαι μονη στο σπιτι τρελαινομαι και μου ερχεται να βγω στην πολυκατοικια να φωναζω για βοηθεια. π.χ καποιες φορες που πνιγηκε ο Μαριος η με σοβαρα χτυπηματα κατα καιρους.

Και πολύ καλά έκανες!!!Και βοήθεια να υπήρχε με αυτά τα ωράρια που λες θα ήταν δύσκολο να ευχαριστηθείς το παιδάκι σου!

Μη μου πεις ότι είσαι ψαράκι;;Επειδή έχεις κερδίσει χρονιά λέω..

Εγώ κάθομαι 2μήνες και μου φαίνεται λες και δεν δούλευα ποτέ...

μαραγκάκι και εμένα 2:30 είναι εδώ ευτυχώς...οι γονείς μου μένουν Πετράλωνα, τα πεθερικά χωριό αλλά δεν έχουμε βοήθεια από αυτούς έτσι και αλλιώς...η μητέρα μου έμενε 9μήνες μαζί μας μέχρι να μεγαλώσει λίγο η μικρή και αποφασίσαμε να τη πάμε παιδικό και να ξεκουραστεί και η μητέρα μου και εμείς από τη συγκατοίηση...

Έχω και μια θεία ακριβώς από πάνω και δε μπορεί να το κρατήσει ούτε για λίγο [ιώσεις , μικρόβια κτλ κτλ ]

Ακόμα και όταν βρέχει παίρνω το καρότσι και πάω να πάρω το μεγάλο από το σχολείο [αυτοκίνητο μόνο ένα ,και διαθέσιμο από τις 3 και μετά]

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

Κριαρακι πρωταπριλιατικο!!!!!

Με τιποτα δεν θα ευχαριστιομουνα το παιδι. εφευγα πρωι για την δουλεια και γυρναγα βραδυ και αν τυχαινε κατι εκτακτο την νυχτα μου ζηταγαν να ξαναπαω φαντασου!!!!!

Η μητερα μου ειναι πολυ νεα αλλα ειναι αναγκασμενη να δουλευει οποτε δεν μπορει να κανει πολλα πραγματα.

Μπραβο σου που μπορεσατε να λειτουργησετε με την μαμα μεσα στο σπιτι, εγω λογω χαρακτηρα στανταρ δεν θα το αντεχα, χρειαζομαι τον χωρο μου και ηρεμια αλλιως χανω τις ισσοροπιες μου.

Διαφημίσεις

Ήταν πολύ δύσκολο για όλους....μη νομίζεις τις ψάχναμε τις ισορροπίες και καμιά φορά τις χάναμε...

Μας είπε ότι δεν είχε πρόβλημα να τη κρατήσει και φέτος αλλά προτιμήσαμε το σταθμό για να είμαστε όλοι καλά! Και για το παιδί πρώτα από όλα γιατί μπερδευότανε με όλό αυτό...εννοείται βέβαια πως την ευχαριστώ γιατί αν δεν ήταν αυτή θα είχαμε πρόβλημα...

Ναι μωρέ το ξέχασα ότι είσαι Κριαράκι...και το έχεις πει τόσες φορές...ήλπιζα να βρω και εγώ ένα ρομαντικό χαζό ψαράκι σαν και εμένα!!

Μαρίτα ψαράκι εδώ 6/3 (καλά χρονιά δεν λέμε δημοσίως) :rolleyes::rolleyes:

χαρά στο κουράγιο σου κοριτσάκι εγώ με την μαμά μου παρόλο που την υπεραγαπώ δεν θα άντεχα ούτε 2 μέρες στο ίδιο σπίτι :lol::lol: φαντάσου ότι της είχα ζητήσει να έρθει να μείνει μαζί μας μερικές μέρες να πάρω το κολάι με την μικρή όταν γεννήθηκε (μέχρι τότε ούτε αγκαλιά δεν είχα πιάσει νεογέννητο) και μόλις την είδα στο σπίτι με τα συμπράγκαλα μου ήρθε κόλπος :cool::cool: την έστειλα σπιτάκι της την ίδια μέρα :roll::roll: ευτυχώς γιατί νομίζω ότι αν την είχα μαζί μου να μου μουρμουράει ότι το παιδί δεν χορταίνει, δεν θα τα κατάφερνα με τον θηλασμό βέβαια γύρναγε ο άντρας μου και με έβρισκε σε άθλια κατάσταση άλλα όλα τα πράγματα έχουν ένα τίμημα :roll::roll:

KbLyp3.png 4AByp3.png

Είναι δύσκολα τι να λέμε τώρα...και για τον άντρα μου αλλά για μένα νομίζω ήταν πιο δύσκολο γιατί έπρεπε να κρατάω τις ισορροπίες...

Τέλοσπαντων, όλα καλά!!

Εγώ είμαι 4/3...και έχω και ωροσκόπο ψαράκι...χάλια μαύρα!!!

Μαραγκάκι εσύ τι ζώδιο είσαι;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...