Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , Alex@ είπε:

Αν έκανες τις εξετάσεις 2η μέρα θα πρέπει να είναι κάτω από 50

Βοηθάει να αναπτυχθουν κι άλλα ωάρια μαζί με το κυρίαρχο στο μέγεθος. Αυτό με την ωορρηξία δεν το γνωρίζω ότι την καθυστερεί. Εγώ τις έκανα για τον πρωτο λογο όπως μου ειπανε.

Καταλαβαίνω να αγχώνεσαι γιατί είχες μάθει στην προηγούμενη διαδικασία και καθετί νέο σε αγχώνει αλλά σκέψου πως εισαι σε νέο γιατρό και δοκιμάζεις κάτι καινούριο που θα είναι η επιτυχία σου!! Όπως λες ο προηγούμενος γιατρός ήξερε τι εκανε άρα δε μπορεί θα ξέρεις και αυτός τώρα. Χαλάρωσε και όσο μπορείς να έχεις θετική ενέργεια για το νέο ξεκινημα!

Δίκιο έχεις ! Απλα κατάλαβες, είναι μέχρι να εμπιστευτώ τώρα κάποιον πάλι. Συν του ότι κάποια αναθάρρησα που έχω 2 ωάρια σε φυσικό κύκλο, σε σημείο που μου φαίνεται απίστευτο γιατί λέω κάποιο λάκκο έχει η φαβα. Κάπου θα στραβώσει η φάση, δε μπορεί. Δε μου έχει ξανασυμβεί εδώ κ ένα χρόνο αυτό. Με τα femara με το ζόρι περνάμε 2 , συνήθως μονο 1. Οπότε αν όντως είναι όλα καλά δε θα ήθελα να γίνει παράλειψη κ να τα χάσω . 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχαχαχαχαχαχαχα

πάω να ψάξω από που αλλού να του δώσω ασβέστιο γιατί δεν βλέπω φως με το γάλα....

μαρακι, αν τρωει τυρι και γιαουρτι, και πινει και γαλα, εστω και λιγο, πιστευω πως κατι γινεται.

α! ασβεστιο εχουν τα φασολια και καποια πρασινα, οπως μπροκολο και σπανακι

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Δες και αυτό

ΑΣΒΕΣΤΙΟ

1 μικρομερίδα τυριού κατά μέσο όρο 40 γραμμάρια ή σε αντιστοιχία μεγέθους όσο ένα σπιρτόκουτο, περιέχει από 180-300 mg ασβεστίου. Τα κίτρινου χρώματος τυριά, όπως η γραβιέρα, το ρεγκάτο και το κεφαλοτύρι, περιέχουν μεγαλύτερες ποσότητες ασβεστίου σε σχέση με τα λευκού χρώματος τυριά, αλλά περιέχουν και περισσότερα κορεσμένα λιπαρά, για αυτό το λόγο δεν θα πρέπει να βασίζεστε για την πρόσληψη ασβεστίου μόνο στα τυριά αλλά θα πρέπει να συμπληρώνετε τις ημερήσιες ανάγκες σας κι από άλλες πηγές, όπως:

• Τα ψάρια, οι σαρδέλες και γενικότερα τα μικρά ψάρια που τρώγονται χωρίς να αφαιρείται η ραχοκοκαλιά, ο σολομός, οι γαρίδες είναι καλές πηγές ασβεστίου

•Οι ξηροί καρποί όπως τα αμύγδαλα είναι επίσης μια καλή πηγή ασβεστίου

•Τα σκουροπράσινα λαχανικά, όπως το μπρόκολο, το λάχανο, τα σπαράγγια κι ο μαϊντανός αποτελούν καλές πηγές βιοδιαθέσιμου ασβεστίου. Αντίθετα, το ασβέστιο που περιέχουν διάφορα χόρτα, όπως το σπανάκι, τα πράσα, τα βλίτα και τα αντίδια, δεν αφομοιώνεται από τον οργανισμό, γιατί αυτές οι τροφές περιέχουν ουσίες οι οποίες το δεσμεύουν και δυσχεραίνουν την απορρόφηση του.

Εμείς πάλι έχουμε φουλ ασβέστιο... 300μλ το πρωι, 300 μλ το μεσημερι μετα το φαγητό, 300μλ το βράδυ. Στις μεγάλες δόξες μπορεί και παραπάνω το βράδυ. Και τρώει πολύ τυρί...

Γιαούρτι δεν... Αλλά έχουμε υπερκαλύψει τις ανάγκες σε ασβέστιο. Το λένε και οι αιματολογικες

YqE6p2.png

IqItp3.png

Εμείς πάλι έχουμε φουλ ασβέστιο... 300μλ το πρωι, 300 μλ το μεσημερι μετα το φαγητό, 300μλ το βράδυ. Στις μεγάλες δόξες μπορεί και παραπάνω το βράδυ. Και τρώει πολύ τυρί...

Γιαούρτι δεν...

Ακριβώς έτσι και ο δικός μου. Πολλές φορές μετά το μεσημεριανό μου ζητάει γάλα. Νομίζω οτι θα μπορούσε να ζήσει μόνο με γάλα αυτό το παιδί.

τρώει 1 μικρό γιαούρτι κάθε δεύτερη μέρα...κανονικό, όχι τα παιδικά...τυρί τρώει μισό σπιρτόκουτο ξαλμυρισμένη φέτα 2-3 φορές τη βδομάδα...

επίσης τρώει τραχανά 2-3 φορές τη βδομάδα με φετούλα και λίγο γάλα...

συν γάλα περίπου 300μλ τη μέρα...

σπανάκι τρώει σε σπανακόρυζο 2-3 φορές τον μήνα, αλλά όπως παραθέτει και η λουκομανούλα το ασβέστιό του δεν αποροφάται...

το μπρόκολο του αρέσει πολύ, αλλά όσες φορές το έφαγε του έκανε φουσκωμάρα και είχε πολύ ανήσυχο ύπνο

σε ψάρι τρώει μπακαλιαράκι 2 φορές τη βδομάδα

Δες και αυτό

ΑΣΒΕΣΤΙΟ

1 μικρομερίδα τυριού κατά μέσο όρο 40 γραμμάρια ή σε αντιστοιχία μεγέθους όσο ένα σπιρτόκουτο, περιέχει από 180-300 mg ασβεστίου. Τα κίτρινου χρώματος τυριά, όπως η γραβιέρα, το ρεγκάτο και το κεφαλοτύρι, περιέχουν μεγαλύτερες ποσότητες ασβεστίου σε σχέση με τα λευκού χρώματος τυριά, αλλά περιέχουν και περισσότερα κορεσμένα λιπαρά, για αυτό το λόγο δεν θα πρέπει να βασίζεστε για την πρόσληψη ασβεστίου μόνο στα τυριά αλλά θα πρέπει να συμπληρώνετε τις ημερήσιες ανάγκες σας κι από άλλες πηγές, όπως:

• Τα ψάρια, οι σαρδέλες και γενικότερα τα μικρά ψάρια που τρώγονται χωρίς να αφαιρείται η ραχοκοκαλιά, ο σολομός, οι γαρίδες είναι καλές πηγές ασβεστίου

•Οι ξηροί καρποί όπως τα αμύγδαλα είναι επίσης μια καλή πηγή ασβεστίου

•Τα σκουροπράσινα λαχανικά, όπως το μπρόκολο, το λάχανο, τα σπαράγγια κι ο μαϊντανός αποτελούν καλές πηγές βιοδιαθέσιμου ασβεστίου. Αντίθετα, το ασβέστιο που περιέχουν διάφορα χόρτα, όπως το σπανάκι, τα πράσα, τα βλίτα και τα αντίδια, δεν αφομοιώνεται από τον οργανισμό, γιατί αυτές οι τροφές περιέχουν ουσίες οι οποίες το δεσμεύουν και δυσχεραίνουν την απορρόφηση του.

πολύ ενδιαφέρον καλή μου, σε ευχαριστώ πολύ!

Γιαούρτι δεν... Αλλά έχουμε υπερκαλύψει τις ανάγκες σε ασβέστιο. Το λένε και οι αιματολογικες

καλά ρε θεά, που το βάζει τόσο γάλα;;;;

Διαφημίσεις

Ασχετο!

Θέλω να βάλω αλουμίνια στις μπαλκονόπορτες, υπάρχει στο παρεάκι κανείς που να κάνει αυτή τη δουλειά? Θα κοστίσει κάμποσα χρήματα γιατί να πάρει δικός μας άνθρωπος???!

δοκιμαστε και σιγα σιγα ποτηρακι!

ο Β δε τον προλαβαινω πια, το ρουφαει με το καλαμακι σε δευτερολεπτα

η Α το κολοβαραει αλλα το καταφερνουμε στο τελος

Ασχετο!

Θέλω να βάλω αλουμίνια στις μπαλκονόπορτες, υπάρχει στο παρεάκι κανείς που να κάνει αυτή τη δουλειά? Θα κοστίσει κάμποσα χρήματα γιατί να πάρει δικός μας άνθρωπος???!

ο συζυγούλης μου!!! δουλεύει φριλανσερ και συνεργάζεται με 2-3 οπότε και θα σου βρει την πιο συμφέρουσα προσφορά!

πόσα γράψατε από το πρωί κόρες :D:D

Μόλις γύρισα από τον οαεδ τρελή ταλαιπωρία τα δημόσια μου μέσα αλλού να βγάλεις την κάρτα αλλού να κάνεις την αίτηση ευτυχώς τελείωσα

και εμένα πίνει αρκετό φρέσκο γάλα από τότε που αποθήλασε ευτυχώς........ γύρω στα 240 πρωί και άλλα τόσα το βράδυ εδώ και 2 μήνες της δίνω αυτό με λιγότερη λακτόζη γιατί κάθε φορά που έπινε γάλα μου παραπονιόταν ότι πονάει η κοιλιά της (εμένα είχε και θέμα με αλλεργία στο αγελαδινό)

Μαράκι και τα αμύγδαλα έχουν πολύ ασβέστιο θα πρέπει όμως να βρείς ένα τρόπο να τα τρώει αλεσμένα γιατί είναι μικρός για μάσημα :rolleyes:

πάω για ενημέρωση δίπλα και επανέρχομαι :D:D

KbLyp3.png 4AByp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...