Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , little miracle είπε:

κοριτσια εγω ειμαι τρομερα πεσμενη , απογοητευμενη κι απαισιοδοξη αυτη τη φορα. δεν εχω το παραμικρο συμπτωμα. ουτε βυζι, ουτε κραμπες, ουτε αιμα εμφυτευσης. απ τη δευτερα εχει γινει η εμβρυομεταφορα. δεν νομιζω να εγινε τιποτα. κατι εστω μικρο θα ειχα. παει η τελευταια μας ευκαιρια.

Κορίτσι μου επειδή το πέρασα πρόσφατα και πήγε άπατο, είχα πολλά συμπτώματα και τελικά πήρα αρνητική χοριακη. Από την άλλη , έχω διαβάσει ιστορίες από πολλές κοπέλες που δεν είχαν τίποτα και τελικά ήταν έγκυες. Σε καταλαβαίνω πάρα πολύ. Απλά τίποτα δεν ειναι απόλυτο, σε κάθε κοπέλα είναι αλλιώς.  Σου εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία!

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα.......μπαινω κι εγω στο club...... Μαρκοπολακι μου??? Συμπασχω!!!!

Θελω να κοιμηθω.....θελω καποιος να την κανει να σταματησει να κανει σαν υστερικη!

Ουτε απο συζητηση παιρνει ουτε απο φωνες ουτε απο τιμωριες....τιποτα!

Θα ισιωσουν οι μπουκλες μου απ το τραβα τραβα! Εχω χτυπησει κοκκινα!

Αλεξ ...... δε μου δινεις κουραγιο!!!:D:D:D

as1cEUA0g411210ODc1OThkfDU3NDIwZHxIIGFuYXNhIG1vdSBlaW5haSBraW9sYXM.gif

το 5χρονο πιο δυσκολο απο το 2χρονο ε?

αλεξακι δεν πεφτω στην παγιδα λεμε!

γιατι, αν υποψιαστω πως ετσι εχουν τα πραγματα, θα πεθανωωωωωωωωωωω

βεβαια, απο την αλλη, αν τα βγαζεις εσυ περα με τα 4, εγω γιατι μιλαω?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Απο που να παρω κουραγιο, τα χω παιξει τελειως απο την αυπνια, ολη την νυχτα ξυπναγε καθε μιση ωρα και εκλαιγε, το κεφαλι μου παει να σπασει απο τον πονοκεφαλο. Ειρηνακι κουραγιο και σε εσενα.

Και πανω που ειχα χαρει γιατι την τελευταια φορα που πηγαμε σε παιδοτοπο ειδα οτι λειτουργουσε καλυτερα με τα παιδακια και δεν ηταν επιθετικος. Ησασταν και εσεις εκει καποιες και οντως ηταν καλυτερος απο αλλες φορες ο Μαριος.

Παμε χθες και δυστυχως ειχε ενα παρτυ με πολυ κοσμο και του γυρισε το ματι. Γιατι με το που μπηκε υπηρχαν μεγαλυτερα παιδακια που τον χτυπησαν και μετα πηρε αμπαριζα και αυτος και οποιο παιδακι εβλεπε το χτυπαγε. Μου εδινε την αισθηση οτι χτυπουσε για να μην προλαβουν τα αλλα να τον χτυπησουν. Τρελαθηκα δεν τον εχω ξαναδει πιο επιθετικο ποτε, ειχε αφηνιασει. Εβλεπε τα πιο μεγαλα που το καναν και εκανε ακριβως το ιδιο με οποιο παιδακι εβλεπε. Τι του μιλουσα, τι τον μαλωνα δεν ακουγε τιποτα.

Τελικα τον πηρα σηκωτο και φυγαμε μολις χτυπησε για δευτερη φορα ενα κοριτσακι που πηγε να τον αγγιξει. Η μικρουλα ηθελε να παιξει αλλα ο Μαριος μολις σηκωσε η μπεμεπα το χερι της νομισε οτι θα τον χτυπησει και της την εριξε πρωτος.

Ενιωσα παρα πολυ ασχημα και στον γυρισμο δεν σταματησα να του εξηγω οτι φυγαμε γιατι χτυπουσε τα παιδακια και οτι δεν ειναι σωστο να το κανει επειδη το κανουν και τα αλλα παιδακια.

Μηπως φρικαρε με τον πολυ κοσμο και τα μεγαλυτερα παιδακια??? Δεν μπορω να καταλαβω γιατι ηταν τοσο επιθετικος χθες.

Διαφημίσεις

ειρηνάκι μια φίλη από το φατσοβιβλίο μου είπε ακριβώς την ίδια συμπεριφορά είχε η κόρη της (συνομηλικη του Μάριου) σε ένα πάρτυ που πήγαν το Σάββατο...

αυτή το αποδίδει ότι προσπαθούσε να τραβήξει την προσοχή καθώς ήταν η πιο μικρούλα...

μήπως γιαυτό το έκανε ο μαριος??

παρακουλούθα τον!!

μαρκοπολο εχω δει πολλα παιδακια φιλων που περασαν αυτην την φαση της επιθετικοτητας γυρω στους 18 μηνες.

αλλο στυλ το καθε παιδι, αλλο στυλ η καθε μαμα, ομως η φαση κοινη.

πιστευω καλα κανεις φυσικα και του μιλας και του εξηγεις. θα περασει κι αυτο... παντως σιγουρα με τα πολλα παιδακια φρικαρουν σε αυτες τις ηλικιες

εμενα ο δικος μου που καθεται και της τρωει? εκει τι να πεις

[sIGPIC][/sIGPIC]

Θα προτιμουσα να τις τρωει παρα να εξελιχθει σε τραμπουκο.

Να προσπαθουσε να τραβηξει την προσοχη δεν νομιζω γιατι ημουν συνεχεια κοντα του και τον παρατηρουσα. Ποιο πολυ μου εμοιαζε σαν να νομιζε οτι ηρθαμε δω να επιβιωσουμε και οποιος φαει τις πιο πολλες. Αυτο δεν το εκανε αλλες φορες που υπηρχαν λιγοτερα παιδια.

Εχω προσπαθησει πολυ να κραταμε την υπομονη μας και εγω και ο πατερας του για να μην χρισημοποιουμε ποτε βια. Ψαχνω συνεχεια τροπους με το καλο και αλλες τεχνικες και γενικα δεν τον εχουμε ακουμπησει ποτε ουτε στον ποπο. Γιαυτο με στενοχωρει ιδιαιτερα να τον βλεπω να χτυπαει παιδακια.

μαρκοπουλακι, στους παιδοτοπους ξεσηκωνουν περιεργες συμπεριφορες... ναι μεν, διασκεδαζουν και κοινωνικοποιουνται οσα δεν πανε παιδικο, αλλα μιμουνται και ασχημα πραγματα...

εδω η δικη μου, που γενικα ειναι πολυ καλη με τον κοσμο, εχει φτασει σε σημειο να σπρωξει μια-δυο φορες τη ζωη της culte, που την αγαπαει πολυ... αλλα το ειδε, και το εκανε..

απλα, δεν πρεπει να το αφηνουμε να περναει ετσι...

εγω την μαλωνω, δεν μ αρεσει.. δεν μπορω να πω 'φαση ειναι, θα περασει' τι μου φταιει το ξενο παιδακι... οπως δεν μου αρεσει να μου πειραζουν το δικο μου παιδι, ετσι νιωθω ασχημα να το κανει και η μαρια σε αλλα παιδακια..

θα σας πω ομως ποια ειναι η διαφορα, ειχα αυτην τη κουβεντα με φιλες μου, τις προαλλες... οταν ενα παιδακι σηκωσει χερι/σπρωξει/τρομαξει ενα αλλο, αν ο γονιος του επιτεθομενου επεμβει, και δειξει στο παιδι του οτι αυτο ειναι λαθος, και εμ πασει περιπτωσει δειξει ενδιαφερον, τοτε εσυ ως γονιος του αλλου παιδιου εισαι οκ!!!

δηλαδη μου εχει τυχει παιδι να χτυπησει ασχημα τη μαρια, αλλα ετρεξαν οι γονεις του αμεσως!! το μαλωσαν, μου ζητησαν συγνωμη, δεν το αφησαν να περασει ετσι!! ασφαλως και ειπα τοτε στου ανθρωπους ΄δεν πειραζει, παιδακια ειναι!!'

εκει που μου γυρνανε τα μυαλα ειναι οταν ο γονιος ειναι στη κοσμαρα του!!! εκει ειμαι ικανη να πλακωθω!!!

Parents are the last people on earth who ought to have children

Διαφημίσεις

Και εγω γιαυτο τον λογο στενοχωρηθηκα διπλα φυστικι γιατι η μια η μικρουλα που χτυπησε ηταν πολυ γλυκια και ηθελε απλα να τον πλησιασει και αμεσως ηρθε η μητερα της και της ζητησα χιλια συγνωμη ενω ειχα παρει την μικρη αγκαλια που εκλαιγε με μαυρο δακρυ γιατι δεν περιμενε να την χτυπησει ο Μαριος. Ενιωσα πολυ ασχημα για την μικρουλα. Ευτυχως η μαμα δεν με σκυλοβρισε γιατι ειδε μαλλον οτι ενιωσα ασχημα και τον πηρα τσουβαλιαστο και φυγαμε.

καλημέρα τσούπρες!

μαρκοπόλο μου μη στενοχωριέσαι, φάση είναι θα περάσει. φυσικά καλά κάνεις και του μιλάς, να του μιλάς κι ας μη βρίσκεις ανταπόκριση. ο γιος μου ηρέμησε στα 3 και μπορούσα να συννενοηθώ μαζί του (άσχετα που στα 5 χάλασε πάλι), και η κόρη μου μετά τα 3 1/2 (και ακόμα δηλαδή έχουμε ένα θεματάκι). άρα υπομονή θα ηρεμήσει.

πέμπτη για πού λέτε κορίτσια? ίσως μπορέσω κι εγώ, αν είναι καλά βέβαια στην υγεία τους. ο Παναγιώτης ήδη είναι πολύ καλύτερα, ούτε χτες έκανε πυρετό αλλά τον κράτησα σήμερα σπίτι για καλό και για κακό. και το μωρούλι έγινε ορεξάτο χτες και ξεκόλλησε επιτέλους από πάνω μου.

Bl4Cp3.pngmAB8p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...