Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, despoina554 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, θα ήθελα τη συμβουλη σας. Το ιστορικό μου είναι 4 αποτυχημενες ετ και 1 βιοχημική από φυσικη σύλληψη. Πήγα σήμερα 1 ραντεβού στον σφακ , ο οποίος μου φάνηκε εξαιρετικός. Διεκρινε στον υπέρηχο κολλημενη  την αριστερή ωοθήκη, πράγμα που άκουσα πρώτη φορά και έπαθα σοκ. Και ένα μικρό ενδομητριωμα. Προτείνει ένα μήνα εγχύσεις, τριπλό σχήμα αντιβίωσης  υστεροσκοπηση και μετά ετ. Το άλλο σενάριο είναι συλλογή εμβρύων και λαπαροσκόπηση. Με άφησε να το σκεφτώ.

Καλησπέρα κορίτσι μου , αντιβιωσεις και εγχυσεις μήπως στα προτείνει για ενδομητριτιδα ; Είδα κάποιο cd από υστεροσκοπηση ; Αν υπάρχει υποψία ενδομητριωσης καλό είναι να κάνεις λαμπαροσκοπηση 

εγώ είχα και ενδομητριωση -κάναμε λαμπαροσκοπηση - ήταν πολύ εκτεταμένη η νόσος , αλλα μετά πετύχαμε εμφύτευση και ανταποκρίθηκα πολύ καλύτερα με μακρύ πρωτόκολλο για συλλογή βλαστοκυστεων 

επίσης είχα και ενδομητριωση που μετά από μικρός αριθμό εγχύσεων και σχήμα έχω το παιδάκι Μου , στο ίδιο γιατρό που αναφέρεις αν θες στείλε μου και πμ αν έχεις απορίες 

πρίν από 45 λεπτά , Makelen είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου.. και για τις ευχές.. κ για τη συμβουλή!!  Με το καλό και εσύ τα διδυμακια σου!!! Έχεις αγχωθει τώρα που πλησιάζει??

Να ρωτήσω και κάτι άλλο βρε κορίτσια. Από την πρώτη μέρα που πήρα utrogestan έχω υπνηλια με ζαλάδες μαζί. Ωστόσο από εχθές.. στο ταξίδι της επιστροφής είχα τρελή ανακατωσουρα. Ωστόσο συνεχίζεται κ σήμερα. Οκ.. προφανώς με πείραξε το ταξίδι κ αυπνια κτλ.. αλλά παίζει να είναι κ η ανακατωσουρα από τα utrogestan?

Με το καλό η χοριακη !!! Με θετικά αποτελέσματα 

εγώ υπέφερα με τα utrogestan υπνηλία και ζαλάδα ήμουν σαν πιωμένη δεν μπορούσα καν να μιλήσω για ένα μισάωρο τουλάχιστον  , βελτιώθηκε λίγο η κατάσταση όταν τα έπαιρνα μετά από φαγητό 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μαρακι εμενα πινει ακομα σκονη - προτιμηση του παιδιατρου μας. εγω θα ηθελα να αρχισει το φρεσκο, αλλα δεν του αρεσει. οποτε δοκιμαζω, κοβει το γαλα.

τωρα απο ποσοτητα, αναλογα με τα κεφια, πολυ λιγοτερο απο παλια παντως. 150-180 το πρωι λαι 180-240 το βραδυ

[sIGPIC][/sIGPIC]

στο brandsgalaxy εχει κατι αθλητικα γκορμιτυ με 17,5 ευρω

να αξιζουν?

λεει

Ππαπούτσι, αθλητικό, σε χρώμα γκρί, από καουτσούκ, επένδυση από συνθετικό ύφασμα και καουτσούκ και σόλα από καουτσούκ.

εχει βεβαια και 6 ευρω μεταφορικα

Μαρκο, θα σου το ξαναπώ (και θα σε χτυπήσω απο κοντά!!!) μη σκέφτεσαι οτι ο Μαριακος δε μιλάει. Είναι μικρός ακόμα! Ξέρω πολλά παιδάκια στην ηλικία του Παναγιώτη και ακόμα δε μιλάνε, και φυσικά είναι μια χαρά. Το κάθε παιδί θέλει το χρόνο του και έχει τους ρυθμούς του. Το Αερικάκι λεει αρκετά λογάκια, και φυσικά βοηθάει και ο σταθμός. Ολα καλά με το αγοράκι σου.

Μελίνα μου, τί γλυκός ο Κωνσταντίνος σου???? Αυτό με τα τραγούδια το έχουμε και εμείς. Μήνες τώρα. Αν δεν τραγουδήσουμε ολο το ρεπερτόριο "Μαζου" και "Λιλιπούπολη" δε συζητάμε για ύπνο.

Διαφημίσεις

στο brandsgalaxy εχει κατι αθλητικα γκορμιτυ με 17,5 ευρω

να αξιζουν?

λεει

Ππαπούτσι, αθλητικό, σε χρώμα γκρί, από καουτσούκ, επένδυση από συνθετικό ύφασμα και καουτσούκ και σόλα από καουτσούκ.

εχει βεβαια και 6 ευρω μεταφορικα

γάτα το brandsgalaxy είναι αυτό το σάιτ που παρήγγειλα το παλτό και το ακύρωσα...

οπότε καταλαβαίνεις την γνώμη μου..

φρέσκο του δίνω από 13 μηνών παρά τις αντιρρήσεις του παιδιάτρου...

ττην σκόνη ούτε να την δει ο Νικόλας! από 9 μηνών που σταματήσαμε θηλασμό μέχρι 13 με πολύ ζόρι έπινε 100-150 μλ 2 φορές τη μέρα!

Με το φρέσκο έπινε μέχρι και 300 ειδικά βράδυ, αλλά μετα τις γιορτές πίνει 100-120 το πρωί και με το ζόρι 200 το βράδυ...

δεν πρέπει να πίνουν περισσότερο;;;

τρώει βέβαια τα πάντα μέσα στη μέρα, 3 φρούτα, 1 αυγό κάθε δεύτερη μέρα, χυμό από 2 μανταρίνια και 1 πορτοκάλι, ένα βαθύ πιάτο φαγητό το μεσημέρι, το ίδιο το απόγευμα ή τραχανά ή κρέμα, 1 μικρό γιαούρτι με μέλι και καμιά φρυγανιά με μαρμελάδα το πρωί.

Διαφημίσεις

Μελίνα μου, τί γλυκός ο Κωνσταντίνος σου???? Αυτό με τα τραγούδια το έχουμε και εμείς. Μήνες τώρα. Αν δεν τραγουδήσουμε ολο το ρεπερτόριο "Μαζου" και "Λιλιπούπολη" δε συζητάμε για ύπνο.

Οταν μου το ξεκινησε ξενερωσα γιατι εγω ηθελα να του λεω πιο ησυχα τραγουδακια πριν τον υπνο, να ηρεμει οχι να τσιτωνει. αλλα το διασκεδαζει τοσο πολυ ο ατιμος που τι να κανω.... νάι νάι νάι νάι νάι νάι να κοιτα με λιγακι πονηρε μαχαραγια!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ο δικος μου πινει 200 το πρωι 200 στις 9 το βραδυ και οπωσδηποτε 100 στις 12 το βραδυ κουρδισμενος με ρολοι. Ειναι δυσκολος στο φαγητο πολυ ομως τρωωει τα παντα αλλα λιγες ποσοτητες. Φρεσκο πινει απο ενος ετους!!!!!!

φρέσκο του δίνω από 13 μηνών παρά τις αντιρρήσεις του παιδιάτρου...

ττην σκόνη ούτε να την δει ο Νικόλας! από 9 μηνών που σταματήσαμε θηλασμό μέχρι 13 με πολύ ζόρι έπινε 100-150 μλ 2 φορές τη μέρα!

Με το φρέσκο έπινε μέχρι και 300 ειδικά βράδυ, αλλά μετα τις γιορτές πίνει 100-120 το πρωί και με το ζόρι 200 το βράδυ...

δεν πρέπει να πίνουν περισσότερο;;;

τρώει βέβαια τα πάντα μέσα στη μέρα, 3 φρούτα, 1 αυγό κάθε δεύτερη μέρα, χυμό από 2 μανταρίνια και 1 πορτοκάλι, ένα βαθύ πιάτο φαγητό το μεσημέρι, το ίδιο το απόγευμα ή τραχανά ή κρέμα, 1 μικρό γιαούρτι με μέλι και καμιά φρυγανιά με μαρμελάδα το πρωί.

μετα απο καποια ηλικια το μειωνουν πολλα παιδακια το γαλα.

αν ολη τη μερα τρωει καλα (που ο δικος σου τρωει!) νομιζω πως ειναι οκ

εμενα ο δικος μου το αυξομειωνει συνεχεια, αναλογα με τα γουστα του

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...