Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, despoina554 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα, θα ήθελα τη συμβουλη σας. Το ιστορικό μου είναι 4 αποτυχημενες ετ και 1 βιοχημική από φυσικη σύλληψη. Πήγα σήμερα 1 ραντεβού στον σφακ , ο οποίος μου φάνηκε εξαιρετικός. Διεκρινε στον υπέρηχο κολλημενη  την αριστερή ωοθήκη, πράγμα που άκουσα πρώτη φορά και έπαθα σοκ. Και ένα μικρό ενδομητριωμα. Προτείνει ένα μήνα εγχύσεις, τριπλό σχήμα αντιβίωσης  υστεροσκοπηση και μετά ετ. Το άλλο σενάριο είναι συλλογή εμβρύων και λαπαροσκόπηση. Με άφησε να το σκεφτώ.

Καλησπέρα κορίτσι μου , αντιβιωσεις και εγχυσεις μήπως στα προτείνει για ενδομητριτιδα ; Είδα κάποιο cd από υστεροσκοπηση ; Αν υπάρχει υποψία ενδομητριωσης καλό είναι να κάνεις λαμπαροσκοπηση 

εγώ είχα και ενδομητριωση -κάναμε λαμπαροσκοπηση - ήταν πολύ εκτεταμένη η νόσος , αλλα μετά πετύχαμε εμφύτευση και ανταποκρίθηκα πολύ καλύτερα με μακρύ πρωτόκολλο για συλλογή βλαστοκυστεων 

επίσης είχα και ενδομητριωση που μετά από μικρός αριθμό εγχύσεων και σχήμα έχω το παιδάκι Μου , στο ίδιο γιατρό που αναφέρεις αν θες στείλε μου και πμ αν έχεις απορίες 

πρίν από 45 λεπτά , Makelen είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου.. και για τις ευχές.. κ για τη συμβουλή!!  Με το καλό και εσύ τα διδυμακια σου!!! Έχεις αγχωθει τώρα που πλησιάζει??

Να ρωτήσω και κάτι άλλο βρε κορίτσια. Από την πρώτη μέρα που πήρα utrogestan έχω υπνηλια με ζαλάδες μαζί. Ωστόσο από εχθές.. στο ταξίδι της επιστροφής είχα τρελή ανακατωσουρα. Ωστόσο συνεχίζεται κ σήμερα. Οκ.. προφανώς με πείραξε το ταξίδι κ αυπνια κτλ.. αλλά παίζει να είναι κ η ανακατωσουρα από τα utrogestan?

Με το καλό η χοριακη !!! Με θετικά αποτελέσματα 

εγώ υπέφερα με τα utrogestan υπνηλία και ζαλάδα ήμουν σαν πιωμένη δεν μπορούσα καν να μιλήσω για ένα μισάωρο τουλάχιστον  , βελτιώθηκε λίγο η κατάσταση όταν τα έπαιρνα μετά από φαγητό 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Μακάρι να μπορούσα να το τραβήξω βίντεο :D Θα προσπαθήσω πάντως γιατί κι εγώ θέλω να το έχω :lol:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τι μου θυμησες Αερικακι, και εμεις το καναμε αυτο οταν ηταν πιο μωρο, υπεροχες αγκαλιες και μπλουζ οικογενειακα, τωρα που να κατσει το θηριο ουτε αγκαλια δεν καθεται οχι να χορεψουμε μπλουζ, μονο ως σκαλα μας χρησιμοποιει για να φτασει ψηλα και για να παρει οτι θελει απο τα ραφια. Μονο τοτε καθεται αγκαλια, αγορια, τι περιμενεις!!!!!!!

Και εγω πληρωνω οτι θες!!! Απιστευτο σοου!!!!

Ομπρελλα??? Τοσο δυσκολη λεξη?? Και ο δικος μου δεν λεει ουτε οχι??? Θα κλαψωωωωωωωωωωωωωωωωωω

Να δεις που θα αρχίσει στα ξαφνικά να σου πετάει λέξεις και θα τρελαθείς!Μην αγχώνεσαι είναι μικρούλης ακόμα

α εμείς ενώ λέμε το νίτα όταν καληνυχτίζουμε απλώς λέει τι θα καληνυχτίσουμε μην τυχόν και ξεχάσω κανέναν ή τίποτα :lol: σκηνή, ψάρια, γιαγιά, ράδιο, πα (παππούς), μπα (μπάλα), μπάμπης, μπάρμπι και δεν έχει σταματημό η λίστα :lol: Γενικά ακόμα δεν κάνουμε συνδυασμούς... είμαστε στις μονές λέξεις :lol:

Τι μικρουλης βρε Μελινακι, το αερικακι ειναι πιο μικρο και λεει πιο πολλα. Οταν κλεισουμε τα δυο και δεν εχει παρει μπρος θα αρχισω να ανησυχω πραγματικα.....

Διαφημίσεις

Τι μικρουλης βρε Μελινακι, το αερικακι ειναι πιο μικρο και λεει πιο πολλα. Οταν κλεισουμε τα δυο και δεν εχει παρει μπρος θα αρχισω να ανησυχω πραγματικα.....

καθε παιδακι εχει το δικο του ρυθμο, εμενα στα δυο ελεγε ελαχιστες λεξεις, και ενω ολοι γυρω μου προσπαθουσαν να με αγχωσουν εγω ημουν σιγουρη οτι καποια στιγμη θα μιλησει (αφου βεβαια εβλεπα οτι το παιδι καταλαβαινε τα παντα)

και τωρα εχει παρει τρελλη φορα. δεν μιλαει κανονικα και πεντακαθαρα, αλλα εχει συνεχη καθημερινη προοδο

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αχχχχχχ.... Τί θα κάνω μακριά του....???? Δε την παλεύω....

Κούκλα μου θα έχεις δουλειά και θα περάσουν οι μέρες...μην χαλιέσαι από τώρα. Μια χαρά θα είναι το παιδάκι σου θα δεις

Μαρια Κριος εγω Κριος και ο Μαριος καταλαβαινεις τι γινεται!!!!!!!!!!!!!

ωχ παναγιά μου μπλέξιμο τα κέρατα!

Παρθενάκι το μικρό μου αγόρι, ζυγός το μεγάλο! το πείσμα τους θα με στείλει δρομοκαϊτειο σύντομα, την βλέπω την δουλειά! :twisted:

ωχ παναγιά μου μπλέξιμο τα κέρατα!

Παρθενάκι το μικρό μου αγόρι, ζυγός το μεγάλο! το πείσμα τους θα με στείλει δρομοκαϊτειο σύντομα, την βλέπω την δουλειά! :twisted:

παρθενάκι ε????? ωχωχωχ..περαστικά μαράκι

1/9 η δικιά μου..ο δικός σου??????

Διαφημίσεις

Μην το συγκρίνεις γιατί το αερικάκι είναι αφενός κοριτσάκι αφετέρου πάει παιδικό σταθμό ;)

ούτε ο δικός μου λέει λεξούλες...καταλαβαίνει τα πάντα, συννενοούμαστε σε όλα αλλά λέξεις γιοκ...

αυτό όμως δεν με ανησυχεί...

το θέμα του ύπνου όμως ναι...μόνο στην αγκαλιά αποκοιμιέται...μετά αν τον βάλουμε στο κρεβάτι το πάει σερί μέχρι το πρωί, αλλά μπορεί να πάρει και 1 ώρα να αποκοιμηθεί...

αφού κουράζεται αγκαλιά, μου δείχνει να τον βάλω στην κούνια, προσπαθεί να αποκοιμηθεί μόνος του και δεν τα καταφέρνει...εκνευρίζεται και ξανά μανά αγκαλιά...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...