Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα σας. Απ' την στιγμή που ο γιατρός μου έχει συλληφθεί έχουν περάσει τα πάντα απ' το μυαλό μου και δεν ξέρω ποιον πρέπει να ρωτήσω για τις απορίες μου .οπότε ρωτάω εσάς ... Όταν έκανα εμβρυομεταφορα με κατεψυγμένα έμβρυα οχι σε φυσικό κύκλο μου είπε να κάνω θα ovitrelle .Το Σάββατο είχαμε την εμβρυομεταφορα και έκανα την ένεση Τετάρτη.  Ήταν άραγε σωστό η ότι να ναι μου έκανε?

Ευχαριστώ 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Καλημερα......

πηγα να παρω την αξιολογηση του βασιλη απο χωρεμειο...οπως τα περιμενα...λαθος ημερομηνια, αντι 16/12 ελεγε απο Ιανουαριο, ετσι θα εχανα 120 ευρα απο το Τεβε....τεσπα παω φορτωμενη προς Χωρεμειο για παραπονα......και τσουπ....νασου η περβανιδου μπροστα μου!!!! με ΟΛΗ τη γλυκυτητα ΜΟΥ της εξηγησα...το διορθωσε το σφραγισε και εφυγα!!!!! Ειμαι πολυ κολωφαρδη σημερα !!! πιστεψτε με χαχαχαχχα, 1,5 μηνα περιμενα το παλιοχαρτο!!!!

μπραβο γατονι!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαρκοπουλάκι έχετε δοκιμάσει να σηκώνεται ο μπαμπάς αντί για σένα; Μήπως στη δική σας περίπτωση του λείπει ο μπαμπάς;

Τουλαχιστον ξεμπερδεψες Γατονι!!!!!!! Παλι καλα!!!

Μελινακι φορα μπρατσακια μην σε βρε κανενα τσουναμι!!!!!!!!!!

Ατιμα δοντια Αερικο, ενα ενα τα εχω μετρησει απο την αυπνια!!!

Ωχ Μαριτα το μωρε και το βρε το λεω και εγω συχνα θα το παρει και ο δικος μου στανταρ οταν αποφασισει να μιλησει...

Τουλαχιστον ξεμπερδεψες Γατονι!!!!!!! Παλι καλα!!!

Μελινακι φορα μπρατσακια μην σε βρε κανενα τσουναμι!!!!!!!!!!

Ατιμα δοντια Αερικο, ενα ενα τα εχω μετρησει απο την αυπνια!!!

Ωχ Μαριτα το μωρε και το βρε το λεω και εγω συχνα θα το παρει και ο δικος μου στανταρ οταν αποφασισει να μιλησει...

εμένα λέει ακόμα χειρότερα......"τι κάνεις μωρή?" γκρρρρρρρρ

εμεις αυτην την εβδομαδα εχουμε καινουριο χουι: ξυπναμε απο τα χαραματα και μετα δεν ξανακοιμομαστε. επισης, πακετο με αυτο, αποκτησαμε και βραδινο χουι: για να παμε για υπνο θελει να του τραγουδαω ολο το ρεπερτοριο των μαζου. οποτε ειμαι κανα τεταρτο πανω απο το κρεββατι του και δινω παρασταση. στα δε γνωστα ασματα τιγρη και καμηλα θελει και να χορευω τσιφτετελι! και αν δεν εχω και πολυ παθος μου φωναζει "πο γυνατα μαμα, πο γυνατα ειπα!" (πιο δυνατα)

εδω κολλαει το ε ρε τι τραβαμε κι εμεις οι χορευτριες!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εμένα όπου ναναι θα αρχίσει τα γαμώτο :lol:

Σας είπα ότι το λεξιλόγιο μας πλουταίνει σταθερά μέρα με τη μέρα; Μάθαμε και λέμε την ομπρέλλα και την λέμε συνέχεια όπου την βλέπουμε :lol:

εμεις αυτην την εβδομαδα εχουμε καινουριο χουι: ξυπναμε απο τα χαραματα και μετα δεν ξανακοιμομαστε. επισης, πακετο με αυτο, αποκτησαμε και βραδινο χουι: για να παμε για υπνο θελει να του τραγουδαω ολο το ρεπερτοριο των μαζου. οποτε ειμαι κανα τεταρτο πανω απο το κρεββατι του και δινω παρασταση. στα δε γνωστα ασματα τιγρη και καμηλα θελει και να χορευω τσιφτετελι! και αν δεν εχω και πολυ παθος μου φωναζει "πο γυνατα μαμα, πο γυνατα ειπα!" (πιο δυνατα)

εδω κολλαει το ε ρε τι τραβαμε κι εμεις οι χορευτριες!

πληρώνω όσο όσο για να το δω αυτό!!!!!!!!! χοχοχοχ

Ο μπαμπας οσες φορες εχει σηκωθει εχει φαει τρελο φτυσιμο εως και ξυλο. Τον λατρευει ψοφαει γιαυτον αλλα την νυχτα δεν θελει ουτε να τον δει, τον σπρωχνει και φωναζει μαμα!!!!!

Ενα βραδυ που ελειψα ομως προσφατα και τους αφησα λιγο μονους ειδα το εξεις οτι γνωριζοντας οτι δεν ειμαι εγω εκει μιας και του ειχα εξηγησει οτι θα λειψω λιγες ωρες αποδεχτηκε τον πατερα του μια χαρα. Αλλα οταν ξερει οτι ειμαι εγω εκει που ειναι το συνηθες δεν θελει ουτε να τον δει το βραδυ τον πατερα του μολις ξυπνησει.

Το πρωι τρεχει με χαρα να παιξουνε αλλα την νυχτα τρωει πορτα ο μπαμπας. Και προφανως εμεις τον μαθαμε ετσι μιας και εγω ημουν παντα διπλα του την νυχτα απο οταν γεννηθηκε.

A το χορευτικό το έχουμε κι εμείς κάθε βράδυ αλλά σε άλλο μοτίβο... Κλείνουμε τα φώτα στο υπόλοιπο σπίτι, καληνυχτίζουμε το σύμπαν και πάμε στο δωμάτιο της ώπου το ασύρματό μας έχει και μουσική... με το που μπαίνουμε λέει "τατά" (μέχρι να καταλάβω στην αρχή τι ήταν το "τατά" ίδρωσα... το λέει τατά γιατί όταν παίζει η μουσική εγώ αντί για λαλα το σιγοτραγουδάω τατατα :lol: ) ανοίγουμε το ασύρματο και χορεύουμε βαλς αγκαλίτσα ώπου φωνάζει και τον μπαμπά να έρθει να χορέψουμε και οι τρεις μαζί αγκαλίτσα και πάει από τη μία αγκαλιά στην άλλη... χθες είχαμε και το αρκουδάκι μας μαζί... χορεύαμε τέσσερις βαλς :lol: Είναι η πιο τρυφερή ώρα της μέρας μας και δεν πρόκειται να της την αλλάξω ΑΥΤΗ τη ρουτίνα :lol:

Διαφημίσεις

A το χορευτικό το έχουμε κι εμείς κάθε βράδυ αλλά σε άλλο μοτίβο... Κλείνουμε τα φώτα στο υπόλοιπο σπίτι, καληνυχτίζουμε το σύμπαν και πάμε στο δωμάτιο της ώπου το ασύρματό μας έχει και μουσική... με το που μπαίνουμε λέει "τατά" (μέχρι να καταλάβω στην αρχή τι ήταν το "τατά" ίδρωσα... το λέει τατά γιατί όταν παίζει η μουσική εγώ αντί για λαλα το σιγοτραγουδάω τατατα :lol: ) ανοίγουμε το ασύρματο και χορεύουμε βαλς αγκαλίτσα ώπου φωνάζει και τον μπαμπά να έρθει να χορέψουμε και οι τρεις μαζί αγκαλίτσα και πάει από τη μία αγκαλιά στην άλλη... χθες είχαμε και το αρκουδάκι μας μαζί... χορεύαμε τέσσερις βαλς :lol: Είναι η πιο τρυφερή ώρα της μέρας μας και δεν πρόκειται να της την αλλάξω ΑΥΤΗ τη ρουτίνα :lol:

και αυτό θέλω να το δω!!!!!!!!

αυτο μαλιστα! ειναι γλυκο και ρομαντικο!

ενω εμενα ειναι ο πασας μεσα στο κρεββατι κι εγω απ'εξω χτυπιεμαι σκα σκα σκα ειναι ενας σκαντζοχοιρος! Του λεω ελα αγαπη μου να τραγουδησουμε τον καστορα, την πεταλουδα (πιο σλοου χεχε) αλλα τιποτα!

και φυσικα, ετσι και κανω καμμια λεξη λαθος, τ'ακουω και απο πανω :(

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και εγω πληρωνω οτι θες!!! Απιστευτο σοου!!!!

Ομπρελλα??? Τοσο δυσκολη λεξη?? Και ο δικος μου δεν λεει ουτε οχι??? Θα κλαψωωωωωωωωωωωωωωωωωω

κουκλα ειναι μικρουλακης ακομα ο μαριουλης! θα δεις, σε λιγο δεν θα σταματαει!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μπεμπάκι Εύα αποστολή εξετέλσθι!!Τι όμορφη οικογένεια είστε!!!

Καλά τι μου θυμησες τώρα αερικο...και εμείς το κάναμε αυτό όταν ήταν πιο μικρή...πριν ένα χρόνο περίπου λέγαμε καληνύχτα σε ο,τι υπήρχε μέσα στο σπίτι και τότε το λέγε νίτα μπαμπά, νίτ μπα (για το μπάλα)....και τώρα συζητάμε κανονικά με τη σκατούλα ..πώς περνάει ο καιρός μωρέ;;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...