Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα σας. Απ' την στιγμή που ο γιατρός μου έχει συλληφθεί έχουν περάσει τα πάντα απ' το μυαλό μου και δεν ξέρω ποιον πρέπει να ρωτήσω για τις απορίες μου .οπότε ρωτάω εσάς ... Όταν έκανα εμβρυομεταφορα με κατεψυγμένα έμβρυα οχι σε φυσικό κύκλο μου είπε να κάνω θα ovitrelle .Το Σάββατο είχαμε την εμβρυομεταφορα και έκανα την ένεση Τετάρτη.  Ήταν άραγε σωστό η ότι να ναι μου έκανε?

Ευχαριστώ 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Αραγε αυτο τι σημαινει??? Οτι ξυπναει για να ειναι μονο μαζι σου??? Χωρις αλλη πραγματικη αιτια???? Αν ναι, ειναι πολυ γλυκο που σε αναζητα το πουλακι μου!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μια χαρά είναι η σκατούλα! Εμάς της έχει κολλήσει το μωρέ και το λέει συνέχεια...ψάχνουμε κάτι και την ακούω: νάτο μωρέ μαμά το κοντόλ εδώ είναι, νάτο μωρέ!

Πάντως μην αγχώνεσαι Μαρκοπουλάκι και μόλις πάρει μπρος δε θα σταματάει!!!

Φαίη μου σε ξέχασα πριν....φιλιά στο Μαράκι σου! Γέλασα με το κοιμησμένο πλάσμα...απλά είναι ησυχούλα μωρέ...και μην νομίζεις μπορεί στο παιδικό να της βγει αλλιώς και να μάθει να υπερασπίζεται τον ευατό της!

Μαράκι δουλειά και το γουικέντ!!!Κουράγιο μωρέ που λέει και το μπουζούκι μου....

Διαφημίσεις

Καλημερες!!

Μπεμπακι ευχαριστώ πού έκανες φίλη!

Μαρκοπουλάκι με γειες με γειες !!![ περιμένω να με αποδεχτείς]

Συμπεθέρα διάβασα ότι έγινες καλά ,μπράβο

Βρε γατούλα σίγουρα οι εξετάσεις είναι σωστές???

Μαραγκακι, εκαναν επαναληψη και εδειξε το ιδιο..

Πρωτη σκεψη αν ειχα ενα παιδι θα ελεγα και αν ειναι λαθος μπουκαλακι?????

αλλα δεν ειναι γιατι συγκρινοντας τες μεταξυ τους μοιαζουν σε ολα οποτε ξερω οτι ειναι σωστα τα αιματα

O δικός μου λεει συνέχεια "Βρε συ". Δε μου κάνει εντύπωση γιατί το ακούει απο εμένα.

Εμένα ζητάει Μαρκο. Οσο δε με ζητάει μες στη μέρα, με ζητάει τη νύχτα. Γλυκό ναι είναι... αλλά και ο συνεχόμενος είναι γλυκός είναι!! Εχω να τον ζήσω 5 μήνες το κέρατό μου!!!! Καλά βλέπω στο αεροπλάνο να ψοφαω 14 ώρες. Αυτή ειναι η μόνη μου παρηγοριά.

Μαραγκάκι ο μικρός πως τα πάει με τον μεγάλο;Τον ακούει περισσότερο από εσένα;

Όλα εξαρτιουνται από το μεγάλο .Αν έχει κέφια είναι τα δυο τους τα καλύτερα αδελφάκια . αν πάλι όχι γίνεται ο κακός χαμός

Ο μικρός είναι μεγάλο ζουζούνι . Εκεί που κάθεται ο Μάριος και ζωγραφίζει –παίζει πάει ο μικρός και του τραβάει τα μαλλιά η΄του δίνει φάπα

Περιττό να πω τι ακολουθεί

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

οοολα τα πισω γραφεια εχουν πλημμυρισει (εγω ειμαι στα μπροστινα χιχι), το ρευμα πεφτει καθε 10 λεπτα, εχουμε ξεπαγιασει απο την τρελλη υγρασια....

ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑ! (μεχρι να μας διωξουν)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Καλημέρα Μαριτάκι :) Μια χαρά είναι η μικρή μου! Σήμερα κοιμήθηκε σαν αγγελούδι το πουλάκι μου! Ανάσκελα αγκαλίτσα με τα αρκουδάκια της κοντά στο πρόσωπο και χωρίς να βήχει, ροχαλίζει! Ήταν μια γλύκα! Φτου φτου μην την ματιάσω... άντε να ηρεμήσει λιγο απο τα δόντια... την έχουν καταταλαιπωρήσει!

οοολα τα πισω γραφεια εχουν πλημμυρισει (εγω ειμαι στα μπροστινα χιχι), το ρευμα πεφτει καθε 10 λεπτα, εχουμε ξεπαγιασει απο την τρελλη υγρασια....

ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑ! (μεχρι να μας διωξουν)

μηχανικοι σου λένε μετά.......πφφφφφφφφ

Καλημερα......

πηγα να παρω την αξιολογηση του βασιλη απο χωρεμειο...οπως τα περιμενα...λαθος ημερομηνια, αντι 16/12 ελεγε απο Ιανουαριο, ετσι θα εχανα 120 ευρα απο το Τεβε....τεσπα παω φορτωμενη προς Χωρεμειο για παραπονα......και τσουπ....νασου η περβανιδου μπροστα μου!!!! με ΟΛΗ τη γλυκυτητα ΜΟΥ της εξηγησα...το διορθωσε το σφραγισε και εφυγα!!!!! Ειμαι πολυ κολωφαρδη σημερα !!! πιστεψτε με χαχαχαχχα, 1,5 μηνα περιμενα το παλιοχαρτο!!!!

Στανταρ Αερικακι ειναι κουραστικο και ψυχαναγκαστικο, ειναι πακετο να μην ηρεμεις την νυχτα καθολου το εχω νιωσει στο πετσι μου και εγω παροτι δεν του λειπω μιας και ειμαστε συνεχεια μαζι, συνεχιζει παρολαυτα να ξυπναει το ατιμο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...