Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 18 hours ago, Ele@n said:

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

Καταλαβαίνω! Εμείς τελικά κάναμε την επιλογή στην κλινική, αλλά να σου πω αν ήξερα πόσο απλή ήταν η διαδικασία θα την έκανα και μόνη μου. Στη θέση σου θα μιλούσα με την κλινική. Σίγουρα θα υπάρχουν και άλλες παρόμοιες περιπτώσεις από πιο μακριά!

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Τατάκης νεο!

Γυρναω απο το γραφείο:

"Φύγε μανούλα, θέλω να παικιω με τον μπαμπά" (το καλησπέρα είναι αυτό)

"Καλά μωράκι μου, και εγω παρέα θα σας κάνω"

"Δε θέλουμε την παέα σου, παίγιουμε άντες τώα"

"Καλά Παναγιώτη θα φύγω"

"Θα φυγω και θα με γητάς και θα πααπονίεσαιαιαιαι ...."

Οχι πείτε μου το χτυπάς ή δε το χτυπάς????????????????????????????????????????????

το σκας στις αγκαλιές και τον σαλιώνεις πατόκορφα από τα ρουφηχτά φιλιά!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ ψοφαω με τα λογακια του γιου σου!!!!! Δεν παιζεται το παιδι απιστευτη ικανοτητα στον λογο. Το δικο μου ποτε γαμωτο θα πει δυο λεξουλες παραπανω, θα εχει πλακα να ακουω τετοια ωραια λογακια!!!!

Και εσυ τι ηθελες με τους αντες, στην κουζινα σου καλη μου!!!!!!!

Θα αρχίσει Μάρκο μου και δε θα σταματάει!!!!!!! Τότε θα με θυμηθείς!!!! Κοιμάται ο Τατά και δε μπορούμε ουτε μεταξύ μας να μιλήσουμε, μας έχει λιώσει στο μπιρι μπίρι.

Διαφημίσεις

Και εγω Λουκ εχω να τον παω σε παιδοτοπο απο τα Χριστουγεννα μπας και γλυτωσουμε καμια ιωση αλλα το εχει φαει η κλεισουρα το καυμενο με αυτο τον κολοκαιρο.

Ευτυχως τωρα ειναι καλα χωρις ιωση ουτε συναχι ουτε τιποτα οποτε αν προλαβαινεις πριν φυγεις να τα πουμε!!!!

Μαρια Κριος εγω Κριος και ο Μαριος καταλαβαινεις τι γινεται!!!!!!!!!!!!!

Κοιμηθηκα Μαρια μου και νιωθω σαν να εκανα μποτοξξξξξξξξξξξ

Μεγαλο πραγμα ο υπνος!!!!!!

Μίλησες με τη μαμά σου? Πως κοιμήθηκε εκεί ο μικρός? Ρωτάω γιατί ο δικός μου οταν κοιμάται στη γιαγιά δεν ξυπνάει ούτε μια φορά!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Μπα τα ιδια κανει και στην μανα μου και εκει ξυπναει ακομα πιο πρωι απο τις 5 για να δει τον παπου που του εχει τρομερη αδυναμια και γυρναει απο την δουλεια εκεινη την ωρα γιατι δουλευει νυχτα.

Καλημέρα στην πιο όμορφη παρέα!

Μαρκοπουλάκι σου έστειλα και εγώ αίτηση σήμερα στο φέις...καλορίζικο! Μπράβο που κοιμήθηκες σαν άνθρωπος χτες το βράδυ! Νιώθεις πολύ φρέσκια έτσι; Χρειάζεται που και που να το κάνεις αυτό το δώρο στον ευατό σου!

Κιουλτάκι καλή διατροφή! Αυτό είναι αποφασιστικότητα...ακόμα δε τελείωσε η αντιβίωση και ξεκινάει η σωστή διατροφή! Μπράβο!

Λουκομαμά μας έχει λείψει!Όπως και οι ατάκες του Τατάκη οι οποίες δεν παίζονται! Τι παιδί είναι αυτό καλέ;;;Πανέξυπνος και μαγκάκι! Έτσι μου αρέσουν τα αγοράκια!

Μπεμπάκι Εύα σε έκανα φίλη και εγώ! Μόνο στο φέις δεν σε έχω...Δε πρόλαβα να δω φωτό ακόμα αν έχεις φτιάξει άλμπουμ.. περαστικά στη μικρή σου και συγχαρητήρια για γραμμάρια που πήρατε!Τι άγχος τραβάτε και εσείς βρε κορίτσια με τα αδύνατα...

Μαραγκάκι ο μικρός πως τα πάει με τον μεγάλο;Τον ακούει περισσότερο από εσένα;Και βλέπετε..δεν σχολίασα τίποτα παραπάνω για τον ανιψιο και ξάδερφο....

Μελίνα πολλά φιλιά στον συνονόματο!

Δε θυμάμαι άλλα...σήμερα δε την πήγα σχολείο με τέτοιο κρύο...κοιμήθηκε 9 με 9 το πρωί και ξεκουραστήκαμε όλοι! Τωρα παίζει με τις πλαστελίνες της και φτιάχνει βούτυρο με μέλι...πώς το κάνει αυτό μη με ρωτάτε!!!

καλημέρα σε όλες και φιλιά!

Καλημέρα Μαρίτα μου! Οσο μπόι το λείπει τέτοια γλώσσα έχει το άτιμο! Τί κάνει το κουκλάκι σου?

Μάρκο, τουλάχιστον δε σε κάνει ρόμπα ο Μάριος στη μανούλα. Ο δικός μου όταν κοιμάται στη γιαγιά χτυπάει συνεχόμενα 10 ωρα. Το σκατόπαιδο!!!!!!!!!

καλημέρα μαριτάκι!

καλά εγώ δεν μιλαω για την γλώσσα της δικιά μου...μας έχει κάνει ρόμπα παντού

μεχρι και στην κοπέλα που καθαρίζει ενώ την αγαπάει πολυ πάει και της λέει "βούλα κάνε τη δουλίτσα σου!!"

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...