Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , little miracle είπε:

κοριτσια εγω ειμαι τρομερα πεσμενη , απογοητευμενη κι απαισιοδοξη αυτη τη φορα. δεν εχω το παραμικρο συμπτωμα. ουτε βυζι, ουτε κραμπες, ουτε αιμα εμφυτευσης. απ τη δευτερα εχει γινει η εμβρυομεταφορα. δεν νομιζω να εγινε τιποτα. κατι εστω μικρο θα ειχα. παει η τελευταια μας ευκαιρια.

Κορίτσι μου επειδή το πέρασα πρόσφατα και πήγε άπατο, είχα πολλά συμπτώματα και τελικά πήρα αρνητική χοριακη. Από την άλλη , έχω διαβάσει ιστορίες από πολλές κοπέλες που δεν είχαν τίποτα και τελικά ήταν έγκυες. Σε καταλαβαίνω πάρα πολύ. Απλά τίποτα δεν ειναι απόλυτο, σε κάθε κοπέλα είναι αλλιώς.  Σου εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία!

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλα ειμαστε

πολλη γκρινια βεβαια, και χθες το βραδυ και σημερα το πρωι. ολα μα ολα του εφταιγαν! δεν ηθελε να βαλει τα ρουχα που του διαλεξα, ηθελε να πιει σιροπι ντεπον (το πηρε το ματι του στον παγκο και επειδη του αρεσει η γευση, λυσσαξε να πιει), δεν με αφηνε να ντυθω κλπ

αφου, με το που εφυγα απο τον παιδικο, ημουν τσιτα! λεω θα βαλω τερμα μουσικη και βουρ για αττικη οδο.

παταω αυθορμητα το κουμπακι του σι ντι και ακουω "πεντε παπακια παπακια μικρα.........."

ε οχι!

παντως ετσι με τη μουσικη τερμα οδηγησα μεχρι τη δουλεια!

(οχι με τα παπακια!λολ)

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλα ειμαστε

πολλη γκρινια βεβαια, και χθες το βραδυ και σημερα το πρωι. ολα μα ολα του εφταιγαν! δεν ηθελε να βαλει τα ρουχα που του διαλεξα, ηθελε να πιει σιροπι ντεπον (το πηρε το ματι του στον παγκο και επειδη του αρεσει η γευση, λυσσαξε να πιει), δεν με αφηνε να ντυθω κλπ

αφου, με το που εφυγα απο τον παιδικο, ημουν τσιτα! λεω θα βαλω τερμα μουσικη και βουρ για αττικη οδο.

παταω αυθορμητα το κουμπακι του σι ντι και ακουω "πεντε παπακια παπακια μικρα.........."

ε οχι!

παντως ετσι με τη μουσικη τερμα οδηγησα μεχρι τη δουλεια!

(οχι με τα παπακια!λολ)

ΣΩΣΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

είχα βήχα και κατακόκκινα μάτια οπότε είπα να το δοκιμάσω...

πάντως η γεύση είναι μπλιααααααχχχχχχ

Διαφημίσεις

το κλεισαμε το μαγαζι ???

η δικια μου πια, κοιμαται πολυ αργα... γυρω στις 11.30 γκρρρρρρρρρρρρ

τωρα παλευω να την κοιμησω......... αντε να δουμε..

μελινακι, που χαθηκες? θα σε παρω αυριο

Parents are the last people on earth who ought to have children

κοιμαμαι ορθια..

ειχα ολη την καλη διαθεση να κοιμηθω αλλα ο Β με εβγαλε εξω απο τα ρουχα μου..

τελικα αυτος ροχαλιζει και εγω με ντεπον περιμενω να ριξω στροφες μπας και κοιμηθω ποτε

Σ@#$@ θα ειμαι αυριο στη δουλεια!

Ενα ΣΚ να κοιμηθω θελω! ΟΧΙΙΙΙ το Σ ο Β στις 8 μαμααααααααααααα και τη Κ η Α στις 8 μαμααααααααααααααααααα. Μετα κοιμηθηκαν μεχρι τις 10.

Θελω ομο να κλαψωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

καλημερα απο αλλη μια αυπνη...

επιτελους ξεκινησε η βδομαδα μπας και αναπληρωσουμε λιγο απο υπνο... το σ-κ ειναι δυσκολα τα πραγματα. κοιμομαστε πιο αργα παντα, αλλα το εγερτηριο στις 7 (στην καλυτερη) δεν αλλαζει!

ολοι καλα? ηρεμησαμε απο αρρωστιες?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

καλημέρα μελινάκι και κουλτάκι!

ευχαριστώ όλες σας για τις ευχές.

έχω μέρες που επέστρεψα αλλά ήταν σαν εμπόλεμη ζώνη! χρόνος μηδέν. τώρα κοιμούνται.

ε, μα όλοι άρρωστα, εμετούς, διάρροιες, πυρετό, μύξες, βήχα. όλα τα καλά τα είχαμε, ευτυχώς σε κυκλικό μοτίβο. αυτή την ίωση πάντως εμετ-διάρροιες δε λέμε να την ξεπεράσουμε. ουφ

όπως είπε και ο άντρας μου, είναι η δυσκολότερη φάση που έχουμε ποτέ περάσει. λείπουν και οι γονείς μου (μείνανε Κύπρο).

εσείς μελινάκι καλά?

Bl4Cp3.pngmAB8p3.png

ευχαριστούμε κούκλα!

να πώ τον πόνο μου?

εντάξει το μωρούλι είναι κολλημένο πάνω μου, αφού σκέφτομαι να το δέσω στο σώμα μου κάτω από τα ρούχα!

εντάξει το 2χρονο και οι παραξενιές του. τώρα θέλει να τα κάνει πάνω της (ευκοίλια μπλιαξ) και να μην την αλλάζουμε!!! πείτε μου τί αναποδιά είναι αυτό τώρα! ευτυχώς δέχεται να κάνει ντους.

εντάξει η 4χρονη τώρα που ανάρρωσε και σήμερα την πήρε ο άντρας μου μαζί του. χιχι

αλλά Θεέ μου δώσε μου υπομονή...

σήμερα ο 5χρονος με είπε 4 φορές παλιομαμά και είναι πρωί ακόμα!!! γιατί του έβαλα μαξιλάρα, γιατί τον σκέπασα και δε θυμάμαι γιατί άλλο. :twisted:

αυτά για να πάρετε ένα δείγμα 5χρονων. :lol::lol::lol:

Bl4Cp3.pngmAB8p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...