Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Xristina96 είπε:

πόσες μέρες πριν;

Πχ θυμάμαι τελευταία φορά που έκανα φυσικό κύκλο τα μετρήσαμε 7η ημέρα στις 30/12 και κάναμε ωοληψια 2/1. 
      Άλλες φορές στο φυσικό τροποποιημένο πάλι κάναμε ωοληψια μαξ 12η ημέρα του κύκλου (έχοντας κάνει orgalutran) αλλά πάλι από την ώρα που μου έδινε οδηγίες να ξεκινήσω orgalutran περνούσαν 3 ημέρες μέχρι την ωοληψια.

πρίν από 7 λεπτά , Ιουλιέτα είπε:

Κοπέλα μου στα 16χιλ κάνεις μια χαρά ovitrelle και μεγαλώνουν άνετα ως τα 18-20 μετά και είναι άψογα. Δεν περιμένεις να πάει το ωοθυλάκιο 18 για να κάνεις ovitrelle, το έχασες! 

Δεν είναι κανένας γιατρός τόσο άσχετος να τα παίρνει επανειλημμένα ανώριμα. Αν είναι δυνατόν. Άσε που το βλέπουν στο εργαστήριο αν ωρίμασαν. 

Ο κύκλος μπορεί να είναι μικρός λόγω μικρής ωχρινικής φάσης, κι εμένα έτσι είναι.

Θα συμφωνήσω. Άλλωστε έχουν γονιμοποιηθεί τα περισσότερα, άσχετα του ότι δε προχώρησαν σε βλαστοκύστες. 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

α η Σιλια θεα!!!

είπαμε βρε!!! μοιάζει σε μένα:tongue:

θα το έχεις ακούσει πολλές φορές αλλά θα το πώ και εγώ!!! Μα είστε ίδιες.......... (σε περίπτωση που δεν το έχεις καταλάβει ρε παιδί μου):-)

και όπως λέει και ΄κάποια ψυχή.. θεά αγάπη μου θεά:!:

Διαφημίσεις

χαχαχαχα εγώ το ξέρω... η πεθερα μου αρνειται να το δεχτει μην τυχον και βγει το παιδι μαυρο χαχαχα

Διαφημίσεις

Ειπα να γραψω και εδω γιατι εχουμε ενα καινουργιο με την μικρη. Οταν τσαντιζετε με σπρωχνει και μου λεει 'φυγε απο εδω μαμα-φυγε!' και με στεναχωρει οσο δεν παιρνει. Δεν την ενοχλω για λιγο και μετα απο λιγοτερο απο 1 λεπτο ερχετε πισω σαν να μην συμβαινει τπτ........

σας λεει κατι ολο αυτο?......τσαντιλα?.....πω πω.......τι εχω να δω.......

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Γεια σου Ελ τυχερη εισαι ακομα, ειναι που εχεις και κοριτσι και ακομα δεν εχεις δει τιποτα.

Εκεινη την ωρα ειναι παρμενη με κατι και με τον τροπο της δεν θελει τιποτα. Να την αφηνεις να ηρεμει και οταν ερθει της λες οτι θελεις ηρεμα.

Εμενα που ειναι αγορι και ζορικο δεν μου λεει φυγε μου ριχνει σπρωξιμο και σφαλιαρα που σφυριζει το αυτι μου και μετα ξεκιναει η κασετα δεν χτυπαμε ουτε την μανουλα ουτε κανεναν αλλον μεχρι να το ξαναξεχασει μετα απο λιγο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...