Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Ιουλιέτα είπε:

Μην αγχώνεσαι, έκανα 12 ωοληψίες στο Γένεσις και δεν συνέβη ωορρηξία νωρίς ούτε μια φορά. Εύχομαι να σου μεγαλώσουν και τα δύο, εμένα μου είχε συμβεί σε εντελώς φυσικό κυκλο να πάρω δύο, ακριβώς επειδή η FSH είναι υψηλή.

Με ποιον γιατρό αν επιτρέπεται ; 🙂

Αυτα τα 2 που πήρες επειδή ήταν υψηλή FSH θυμάσαι αν εξελίχθηκαν σε καλές βλαστοκύστες; Γιατί συνήθως λένε πως ποιοτικά τα ωάρια σε τέτοιο κύκλο είναι χειρότερα.

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

μααααααααααααρκ...... που εισαι ρεεεεεεεεεεε, χρονια και ζαμανιαααααααααααα

μααααααααααααααααααααααρκοοοοοοοοο

Parents are the last people on earth who ought to have children

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας παλι κορες, τωρα εκατσα να φαω λιγο

για το θεμα με τα δωρακια στα παρτυ εγω πιστευω οτι ο γονιος πρεπει να το κανει μονο εφόσον το θελει, αλλιως δεν εχει και νοημα

εμεις ακομα δεν εχουμε κανει παρτυ, τα πρωτα του ηταν μαζι με τα βαφτισια, στα δευτερα μαζευτηκαμε σπιτι πολυ λιγοι, μονο μεγαλοι... ε στα τριτα, καλα να ειμαστε, βλεπουμε...

φυστικι, αν ειναι τοσο παναγιτσα το μαρικακι, σου κανω μπειμπι σιτινγκ οποτε γουσταρεις

[sIGPIC][/sIGPIC]

μελο, ειναι παναγια ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΣΠΙΤΙΑ... οχι στο δικο μου!!

εμεις στο δικο μας παρτυ, δωσαμε μια σακουλιτσα με ενα δωρακι, τιποτα φοβερο...

κατα τη γνωμη μου, ουτε απαραιτητο ειναι, ουτε λαθος.... και ενα μπαλονι να παρουν τα παιδια φευγοντας, ειναι ευχαριστημενα!

Parents are the last people on earth who ought to have children

Εδω ειμαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

Και μενα με εχει ξεφτυλισει ετσι ελεγα σε μια φιλη μου ποσο ζωηρος ειναι και πηγαμε στα γενεθλια της και νομιζα οτι ειχα αλλο παιδι μαζι, αγιος!!!!! Αφου πηγαινα και κοιταγα αν εχει πυρετο...

Τι εγινε βρε φυστικι, χαθηκαμε, δεν συναντιουνται οι ωρες μας????? Το Μαρακι τι κανει??? Λυσσαει σαν τον συννονοματο της????

Διαφημίσεις

κατα τη γνωμη μου, ουτε απαραιτητο ειναι, ουτε λαθος.... και ενα μπαλονι να παρουν τα παιδια φευγοντας, ειναι ευχαριστημενα!

ασχέτως αν διαφωνώ εμείς με τον φακό Ντόρα παιζουμε ακόμη!!!!

χαχα το καταλαβα, φερτην να παιξουν με τον τινο στο δικο μας σπιτι κι ελα να την παρεις ... οποτε γουσταρεις! (αν ο τινος σου την δωσει πισω!)

παντως, την κυριακη που ειχαμε σπιτι τους κουμπαρους, ο μικρος ξεσαλωσε με τον γιο της νονας του. ηταν σαν να μην υπηρχαν παιδια στο σπιτι, παιζανε τοσο ωραια οι δυο τους, που ειμασταν διπλα τους μεν, αλλα ηπιαμε καφε, φαγαμε, τα ειπαμε (!)...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...