Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Ιουλιέτα είπε:

Μην αγχώνεσαι, έκανα 12 ωοληψίες στο Γένεσις και δεν συνέβη ωορρηξία νωρίς ούτε μια φορά. Εύχομαι να σου μεγαλώσουν και τα δύο, εμένα μου είχε συμβεί σε εντελώς φυσικό κυκλο να πάρω δύο, ακριβώς επειδή η FSH είναι υψηλή.

Με ποιον γιατρό αν επιτρέπεται ; 🙂

Αυτα τα 2 που πήρες επειδή ήταν υψηλή FSH θυμάσαι αν εξελίχθηκαν σε καλές βλαστοκύστες; Γιατί συνήθως λένε πως ποιοτικά τα ωάρια σε τέτοιο κύκλο είναι χειρότερα.

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αυτό το θεωρούσα κι εγώ αυτονόητο! Ότι όλα όσα κάνεις στο πάρτι για να περάσουν καλά αρκεί! Χμμμμ προβληματίστηκα τώρα...

Δηλαδή κάτσε τώρα... ας υποθέσουμε ότι πάω σε κάποια πάρτι τη μικρή και της κάνουν δώρα... είμαι υποχρεωμένη όταν θα κάνουμε πάρτι εμείς να το κάνω κι εγώ;

Δεν μ' αρέσει γμτ αυτό... αφενός οι καιροί είναι δύσκολοι για όλους αφετέρου το θεωρώ πως να το πω... σαν εξαγορά του παιδιού για να πάει στο πάρτι. Εγώ θέλω η μικρή να πηγαίνει στο πάρτι για να περάσει καλά και τέλος!

Αυτό το θεωρούσα κι εγώ αυτονόητο! Ότι όλα όσα κάνεις στο πάρτι για να περάσουν καλά αρκεί! Χμμμμ προβληματίστηκα τώρα...

Δηλαδή κάτσε τώρα... ας υποθέσουμε ότι πάω σε κάποια πάρτι τη μικρή και της κάνουν δώρα... είμαι υποχρεωμένη όταν θα κάνουμε πάρτι εμείς να το κάνω κι εγώ;

Δεν μ' αρέσει γμτ αυτό... αφενός οι καιροί είναι δύσκολοι για όλους αφετέρου το θεωρώ πως να το πω... σαν εξαγορά του παιδιού για να πάει στο πάρτι. Εγώ θέλω η μικρή να πηγαίνει στο πάρτι για να περάσει καλά και τέλος!

επιλογή σου είναι....

εγώ δεν έκανα, και δεν ντρέπομαι γιαυτό!!!!

Διαφημίσεις

αερικο, οτι δινουν ειναι ψιλομακακιουλες συνηθως

εμενα ποσως θα με ενοιζε αν δεν επαιρνα δωρακι

που να παμε στα πιο χοντρα

ειχαμε και παρτυ στο σχολειο

καθε παιδακι και το δωρακι του!

ποιος απ ολους τους γκαντεμηδες???

χτες πηγαμε στο λουκουμοσπιτο εμεις.... ο τατακης θεος... ποσο καθαρα μιλαει αυτο το παιδι ρε φιλε!! η δικη μου κλασσικα, ουγκ!! ρε παιδι μου, σε ξενο σπιτι ειναι παναγια η κορη μου!!!!! δεν ακουγοταν!!!!! αλλο παιδι, δεν το γνωριζω αυτο το κοριτσακι... μα, ποσο ησυχο και χαριτωμενο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! εφαγε, εκατσε ομορφα ομορφα, μιλαγε ελαχιστα, ευγενικο..............

με το που μπηκαμε στο αμαξι για να φυγουμε, με αρχισε στα μπινελικια!!! αααααααασε τι τραβηξα για να την κοιμησω, στο τελος αγανακτησα 12 παρα 10, της λεω εγω φευγω, κανε οτι θες... θες κοιμησου, θες σηκω.... ΒΑΡΕΘΗΚΑ!!! μιαμιση ωρα ρε, παλευαμε να κοιμηθουμε!!!!!! στο τελος κοιμηθηκε με κλαμμα...........

τες πα, τωρα εχει παρει κατι λιποζαν μου και βαφεται στον καθρεφτη... νταξ... μ αυτα θα κοιμηθει αποψε, δεν τα αφηνει απο τα χερια

Parents are the last people on earth who ought to have children

Διαφημίσεις

καλώς την!!

εχτες είχε γενέθλια βρε!!!!!!!

ο γκαντεμης της χώρας!!!!!!! τωρα εξηγούνται όλα......χοχοχοχο

ακόμα ζει αυτός ρε γμτ....................... όχι τίποτε άλλο μας τρώει και την πρωθυπουργική σύνταξη τόσα χρόνια :lol::lol:

KbLyp3.png 4AByp3.png

E μα αυτόν έχουν ως πρότυπο και ανεβάζουν τα όρια των συντάξεων...

Λέτε κι η δική μου σε ξένο σπίτι να είναι παναγία; Θα σας πω το Σάββατο :lol:

E μα αυτόν έχουν ως πρότυπο και ανεβάζουν τα όρια των συντάξεων...

Λέτε κι η δική μου σε ξένο σπίτι να είναι παναγία; Θα σας πω το Σάββατο :lol:

χοχοχο

ποιον τυχερό θα επισκεφτείτε καλέ???

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...