Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Blu24 είπε:

Καλημέρα κατια μου !!! Νομίζω θορυβήθηκα αρκετά θα ζητήσω να γίνει στο νοσοκομείο με μέθη γιατί δεν αντέχω και πολλά πολλά !!! Δηλαδή μόνο την ετ αντέχω μέθη που και εκεί με ενοχλεί η αρχή που με καθαρίζει 🫠

Εμείς του δείξαμε τα τωρινά αποτελέσματα και μας είπε είναι τέλεια για την εξωσωματική 🫠 αλλά έτσι και αλλιώς τώρα θα μας πάει ένα τρίμηνο μετά άρα πιστεύω θα έχει πέσει και άλλο ο κατακερματισμός ..

Καλημέρα! Αν σε ενοχλεί τόσο πολύ που σε καθαρίζει τότε οκ, κάνε το όπως νιώθεις εσύ καλύτερα. 
      Α και by the way, Μαρία με λένε 😂

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Η κολλητη μου το βουρλο εμενε διπλα μας και πηγε και μετακομισε στον Ωροπο και εχει και ενα μωρο 7 μηνων οποτε εχουν δυσκολεψει οι συναντησεις. Και οι υπολοιπες λοιπες φιλες δουλευουν τα απογευματα.

Αστα να πανε οσο μεγαλωνουμε ολο και πιο δυσκολα γινονται ολα, και δεν υπαρχει χρονος για κανεναν.

Μαρκοπολο μου θυμισες το γιο μου πριν αρκετους μηνες που ηθελε να πηγαινουμε βολτα και αυτος να σπρωχνει το ποδηλατο.

στην ισιαδα ολα καλα. σε μια ανηφοριτσα εδω κοντα, δεν ειχε τη δυναμη να το σπρωξει. κανω να τον βοηθησω ... χαμος! κλαμα, υστερια. οκ, τον αφηνω μονο του, κλαμα, υστερια επειδη δεν μπορουσε. δεν ηξερα τι να κανω. αν δεν με ηξεραν στη γειτονια θα νομιζαν πως το πλακωνω στο ξυλο ετσι που εκανε...

καλα να ειναι τα παιδακια μας, αλλα μερικες φορες δεν παιζονται!

κατα τα αλλα σημερα ειμαι πολυ καλυτερα. επεσε και ο πυρετος και ολα οκ

φιλια σε ολες

το αλεξακι γυρισε?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Καλημέρα και απο εμάς!

Πώς κοιμηθήκατε;;Καλά;

Εμείς είμαστε με πυρετό και μάλιστα 39 και κάτι...και δεν έχουμε κανένα άλλο σύμπτωμα...ο πυρετός πυρετός και η Ντόρα ντόρα!!!Αναρωτιέμαι στους πόσους βαθμούς κελσίου πέφτει κάτω αυτό το παιδί μου;;;;;

Ελπίζω εσείς να είστε καλά τουλάχιστον!!

Διαφημίσεις

Good morning!

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας κορίτσια!!Ο πυρετός συνεχίζεται αλλά τουλάχιστον δεν έχουμε πολύ γκρίνια..όταν πέφτει είναι μες τη καλή χαρά!

Εσείς όλα καλά;;

Καλή μέρα να έχουμε!

Μιλήσαμε στο τηλέφωνο μαζί του και μας είπε να περιμένουμε να περάσει τουλάχιστον το πρώτο 24ωρο και αν επιμείνει να την πάμε από εκεί...

Μα δεν έχει τίποτα άλλο..κάτι να φαίνεται τουλάχιστον...και από όρεξη είναι μια χαρά σχετικά...κάτσε να δουμε και σήμερα και θα τη πάμε από εκεί αν είναι...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...