Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου. Πήγα για πρώτο υπέρηχο Σφακ σήμερα που είναι 7η ημέρα του κύκλου. Δε με είδε ο ίδιος αλλά ένας συνεργάτης του γιατί θα καθυστερούσε επειδή κάτι του έτυχε. Ενώ κάνω εντελώς φυσικό κύκλο , είδε 2 ωάρια στη μια ωοθήκη αλλά πολύ μικρά ακόμα 10 και 11 χιλιοστά. Με ρώτησε αν σίγουρα δεν έχω πάρει κανένα φάρμακο που οντως μου είχαν πει να μη πάρω γιατί ήταν κακή η FSH μου. Ως εκ τούτου μου είπε να πάω πάλι μεθαύριο να δούμε πως θα αναπτυχθούν κ να κάνω αιματολογικές για να δούμε τι θα κάνουμε με ωοληψια. Εγώ παρόλα αυτά έχω αγχωθεί γιατί έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών κ ως εκ τούτου κάνω συνήθως ωορρηξία 10η μέρα απ πόσο γνωρίζω οπότε είναι λίγο οριακό. Τόσο καιρό δλδ τότε κάναμε ωοληψια και αν δε κάναμε τότε έκανα orgalutran για να το καθυστερήσω κάνα 2 ημερες.Με διαβεβαίωσαν πως είναι πολύ μικρά για να κάνω ωορρηξία τόσο σύντομα παρόλα αυτά εξακολουθώ να νιώθω ανασφάλεια. Αν πάω παρασκευή είναι πολύ αργά 9η μέρα και δε θα προλάβω να κάνω ovitrelle θεωρητικά.

Μην αγχώνεσαι, έκανα 12 ωοληψίες στο Γένεσις και δεν συνέβη ωορρηξία νωρίς ούτε μια φορά. Εύχομαι να σου μεγαλώσουν και τα δύο, εμένα μου είχε συμβεί σε εντελώς φυσικό κυκλο να πάρω δύο, ακριβώς επειδή η FSH είναι υψηλή.

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Μαρίτακι φάτσα πονηρή η μικρά και ζηλεύω κοτσιδάκια !!! :-D:grin: ο δικός μου μήτσος ούτε να τα δει δεν θέλει :mrgreen::mrgreen::roll:

Marag μου τελικά το φαγητό εκτός από μυρουδιά είχε και καλή γεύση ???

Καλημέρα και από εδώ Ειρηνάκι μου !!

KbLyp3.png 4AByp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα :) Προσοχή με το album η φωτό που ανεβάζεις πρέπει να είναι 600χ600 το μεγαλύτερο (η μία από τις δύο διαστάσεις μέχρι 600 [η μεγαλύτερη])

Μετά μαραγκάκι διαλέγεις την φωτό από το pc σου και την ανεβάζεις όπως και στο imageshack ;)

Διαφημίσεις

Εμείς σήμερα θα φτιάξουμε το χταποδάκι που λέγαμε χθες με κοφτό μακαρονάκι :D

Αλήθεια πως ήταν στην γεύση το ψαράκι χθες;

Αερικο έκανα 4 όπως είπες εσύ [λαδόκολλα ,30 κλειστό και 10 ανοιχτό ]

Και τα υπόλοιπα όπως η age

Και τα δυο ήταν νόστιμα .Της age είχαν μια πιο ιδιαίτερη γεύση [να πω την αλήθεια για μια στιγμή νόμιζα ότι έτρωγα σαλιγκάρια ]

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

Διαφημίσεις

A ναι το μελανούρι δεν το σχολίασα! Είναι κούκλα και πολύ αλητάκι όντως :D Με συναγωνίζεται στο καλοκαιρινό μαύρισμα χαλαρά.

Σκεφτείτε πέρισυ που την είχα ντύσει ινδιάνα...ήταν ραμένη πάνω της η στολή!

Μπράβο βρε Μελίνα που επιμένεις με την δίαιτα!!!Σου αρέσουν τα φρούτα και τα λαχανικά γενικά; Εγώ το μόνο πρόβλημα στις δίαιτες είναι ότι δε μου αρέσουν τα γιαούρτια και δε μπορώ να ζήσω χωρίς φέτα!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...