Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, little miracle είπε:

2ββ ! και οι παλλινδρομες ηταν με εμβρυα 5 και 6 αα ή αβ . αλλα στη βιοψια τους δεν βρεθηκε χρωμοσωμιακη . απλα προφαμως δεν ηταν δυνατες:υγιεις. παντως ακομα κ ο προεμφυτευτικος ελεγχει κατα περιπτωση συγκεκριμενες ανωμαλιες. δηλαδη νομιζω και με προεμφυτευτικο κ παλι μπορει να τυχει και μη εμφυτευση και παλλινδρομη. 

Χωρίς να υποβόσκει κάτι άλλο; Γιατί όσα διάβαζα έως τώρα με το προεμφυτευτικό έμεναν . Εδώ έβαζαν ένα έμβρυο γιατί αυξανόταν η πιθανότητα να πιαστούν και τα 2 λόγω ελέγχου. Έχω 2 4ΒΒ , μου δίνεις ελπίδες. 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ωχ κολησσες,περαστικα!!!!!

Καλα ειμαστε ξεσαλωσαμε σε βολτες ολο το Σαββατοκυριακο αλλα βρε κοριτσια θελω βοηθεια. Απο χθες ο Μαριος μου εχει κανει δυο φορες ενα σκηνικο απιστευτο.

Παιρνει τα παντοφλακια που του εχω για μεσα στο σπιτι και προσπαθει να τα βαλει μονος του. Προσπαθει αρκετη ωρα και δεν τα καταφερνει με αποτελεσμα να θυμωνει και να αρχιζει να κλαει σπαραχτικα. Εγω προσπαθω να του εξηγησω οτι δεν πειραζει που δεν μπορει μονος του και θα σε βοηθησει η μαμα. Μολις παω να του τα βαλω πεφτει στα πατωματα και ουρλιαζει υστερικα και δεν θελει να τον βοηθησω, αλλα ουτε μονος του μπορει και κλαιει με μαυρο δακρυ που δεν τα καταφερνει.

Τι κολλημα εχει φαει και πως να το χειριστω αφου αρνειται να τον βοηθησω και ποση ωρα μπορεις να τον βλεπεις να σπαραζει για τα παντοφλακια????

και η δικιά μου το ίδιο κάνει σε όλα πια...και στα ρούχα και στα παπούτσια..φωνάζει "μόνη μου"!!

εγώ της κάνω την αρχή και μετά την αφήνω να νομίζει ότι τα έχει βάλει εκείνη...λέγοντας της μπράβο Ζωίτσα τα κατάφερες...

Μα δεν φωναζει απλα σπαρταραει στο κλαμμα και αρνειται να τον πλησιασω για να του τα βαλω, και αν το κανω με το ζορι εξαγριωνεται τοσο πολυ που δεν φανταζεσαι. Δεν ακουει τιποτα εκεινη την στιγμη απλα χτυπιεται σαν το ψαρι.

Διαφημίσεις

καλημερούδια !!! εμένα με θέτε στην παρέα σας??? :D:D

Τα ίδια κάνει και η δικιά μου .......υπομονή σκεφτείτε ότι σε λίγο καιρό θα μπορούν να ντύνονται μόνα τους (από το καλοκαίρι τα βάζει μόνη της) κουκουβάααα

προσπαθούσα να της εξηγήσω πως γίνεται της έλεγα ποιο παπούτσι πάει που, πως να το κάνει .......χωρίς να πλησιάζω, στο τέλος τα κατάφερε και ησύχασα:D

(υ.γ. Χάρηκα πάααρα πολύ που σας γνώρισα από κοντά ) :D:D

KbLyp3.png 4AByp3.png

γεια σας κι απο μενα την ταλαιπωρη :-(

απο χθες το βραδυ στις 1 ειμαι με τρελλο στομαχοπονο, οπου τελικα κατα τις 6 το πρωι εβγαλα τ'αντερα μου (δις)

και εκτοτε ειμαι λες και βρισκομαι σε καραβι με 10 μποφορ

πηρα το πριμπεραν που λιγο βοηθησε, τουλαχιστον δεν τα ξαναβγαλα γιατι αυτη η διαδικασια με τσακιζει. πολυς πονος παιδια, ερχονταν οι πονοι οπως οταν γεννουσα λολ.

κρατησα και τον μικρο σπιτι γιατι ολη νυχτα εβηχε και δεν κοιμηθηκε καλα... (καποια στιγμη βεβαια το μετανιωσα, γιατι ενω εγω κοιλοπονουσα, αυτος ηθελεν αχοροπηδαει πανω στην κοιλια μου!)

αυτος ειναι με ακροαστικα-μασκες και νηστικος εδω και τρεις μερες. σημερα ειναι με 50 μλ γαλα, μια χουφτα δημητριακα και μια κουταλια μελι. μαλλον κατι τον ενοχλει κι αυτον.

παντως με ιωσουλα μοιαζει γιατι πονανε ολα μου τα κοκαλα

αυτα τα ομορφα

ελπιζω να ειστε ολες καλα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα!!

Περαστικά στα αρρωστούλικα..μάμαδες και παιδιά!!!

Εμείς βγάλαμε επιτέλους το παλιοδότνι και ηρεμήσαμε...μα δεν είναι απίστευτο τη γκρίνια φέρνει ένα δόντι;;;

markopolo τουλάχιστον είναι σα τα δικά μας τα παντοφλάκια που να μπορεί να τα βάλει ή είναι παπουτσάκια παντοφλάκια;

μελινα περαστικά οικογενειακώς!!

Διαφημίσεις

Καλημερα και περαστικα δολιο Μελινακι. Ευχομαι συντομα να συνελθετε.

Οχι Μαριτα δεν ειναι παντοφλες κανονικες που μπαινουν ευκολα ειναι αυτα τα παιδικα με τα φερμουαρ και παλευει ο ερμος αλλα ακομα δεν το εχει και κλαιει απο τα νευρα του που δεν μπορει να τα βαλει.

Cultaki καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!

Για καλημερα ο Μαριος εσπασε ενα πιατο απο το καλο σερβιτσιο του σπιτιου ανοιγοντας το πλυντηριο πιατων. Τοσο καλα!!!!!!!!!!!!!!

Κατα τα αλλα δεν ξερω τι θα κανουμε σημερα, ειμαι κουρασμενη αρκετα τις τελευταιες ημερες γαμωτο.

Ξερω και εγω?? Και στον παιδοτοπο δεν ξεκουραζομαι ιδιαιτερα γιατι ειμαι συνεχεια στην τσιτα να τον παρατηρω για να μην ξεφυγει με την συμπεριφορα του. Αν και εχει στρωσει αρκετα δεν μπορω να πω, εχει ηρεμησει καπως.Τουλαχιστον εκει βεβαια γλυτωνω την γκρινια που εχει μεσα στο σπιτι τα απογευματα.

Ασε που δεν εχω και παρεα, η μητερα μου σημερα το απογευμα θα παει στον Λαζοπουλο οποτε δεν μπορει.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...