Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=1887519#post1887519

το διαβάσατε αυτό????? είναι και προβληματισμένος ο κύριος!

χαχαχαχα το είδα! τι να πω ρε κορίτσι...όταν ανοίγει σπιτικό και ο ένας δεν ξέρει τι λεφτά κουβαλά ο άλλος και που ξοδεύει και του παίρνει και 3 χρόνια να το ψάξει, ε φασκελοκουκούλωστα!

η τύπισσα είχε γκόμενο στάνταρ...

αυτο το ειδατε?

δε ξετρελλαθει γιατι δε νομιζω οτι ειναι ευκολο το παρκαρισμα εκει

http://www.tsoonami.gr/deal/ateleiwto-paixnidi----3e-gia-tin-eisodo-enos-paidioy--poy-perilambanei-ena-xymo-gia-to-paidi-kai-ena/152?utm_source=tsoonami_GR&utm_campaign=73aab33e49-GR_ATH_2011_02_01_HAPPY_KIDS&utm_medium=email

αυτο το ειδατε?

δε ξετρελλαθει γιατι δε νομιζω οτι ειναι ευκολο το παρκαρισμα εκει

http://www.tsoonami.gr/deal/ateleiwto-paixnidi----3e-gia-tin-eisodo-enos-paidioy--poy-perilambanei-ena-xymo-gia-to-paidi-kai-ena/152?utm_source=tsoonami_GR&utm_campaign=73aab33e49-GR_ATH_2011_02_01_HAPPY_KIDS&utm_medium=email

aaaa..δεν ξαναπαίρνω για παιδότοπο..στην αγ.παρασκευή δεν μου άρεσε καθόλου!!

Διαφημίσεις

aaaa..δεν ξαναπαίρνω για παιδότοπο..στην αγ.παρασκευή δεν μου άρεσε καθόλου!!

χμ... να δω τι θα το κανω το κουπονι μου... (ρητορικη ερωτηση-μην απαντατε)

[sIGPIC][/sIGPIC]

χμ... να δω τι θα το κανω το κουπονι μου... (ρητορικη ερωτηση-μην απαντατε)

καλά για άλλη μια φορά να πιούμε καφέ όσες έχουμε πάρει (έχει πάρει και η γάτα) no problem!!

Ήρθα!Σόρυ κορίτσια αλλά τα ρούχα μου φωνάζανε σιδερωσέ μας!!!

Λοιπόν θέλεις ακόμα λινκ γατούλα από τη στολή γιατί βλέπω ότι αγοράσατε και μαλιστα πολύ τέλεια στολή!!!

Ειρήνη δεν είμαστε πολύ ψηλές αλλά έχει μεγάλο πόδι...πριν 2 μήνες είμασταν 90 πόντους...αλλά σκέψου ότι το πρώτο παπούτσι που αγοράσαμε 9 μηνών (περπατήσαμε νωρίς) ήταν το 19...κοίτα το 24 της κανει αλλά την περιορίζει λίγο...

Μαράκι τρέχεις ακόμα;

μαρκοπουλάκι ο Μάριος μας κάνει και ας είναι ξανθός...είναι από τις εξαιρέσεις!!!Εϊναι γλύκας!!!

Διαφημίσεις

καλά για άλλη μια φορά να πιούμε καφέ όσες έχουμε πάρει (έχει πάρει και η γάτα) no problem!!

μμμμμ μια φορα ακομα παρεουλα

εχω 2 κουπονια , κερναω και το 2ο καφε χιχιχιχιχιιχιχι

εμενα σημερα με ξυπνησε ο μικρος στις 5. εκεινος ξανακοιμηθηκε 6.30-7.30, εγω τιποτα... με ξυπνησε και το βραδυ κατα τις 12 που εκανε στον υπνο του κακα του(!)...............

οποτε τωρα ειμαι σαν κουνουπιδι...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...