Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γοργονες & μαγκες (ή μηπως εκει πατε?)

Ναι εκεί πάμε...

για το μαύρο... λέω για το καλσόν :lol: απλώς έπεσε με χρονοκαθυστέρηση η απάντηση :lol:

Μαρκο να σε πω......

για την Α

αιματοκριτη 39

φεριττινη 17,5

σιδηρο 65

και εκανε θεραπεια τριμηνη πριν

γραφει δε διαπιστωνεται ετεροζυγωτια β-μεσογειακη ουτε δΒ ουτε γδΒ ουτε δρεππανοκυταρικη

και μετα λεει σε σπανιες περιπτωσεις...σιωπηλα γονιδια κλπ κλπ

Διαφημίσεις

για δώσε λινκ για δώσε λίνκ

silia δες εδώ http://cgi.ebay.co.uk/Girls-Yellow-and-Black-bee-Tights-Age-4-6-years-/400190767832?pt=Girl_s_Clothing&hash=item5d2d3a82d8

Γατούλα γιατί ρε μπορεί να έπεσε η χοληστερίνη, αφού δεν έχουν στίγμα μια χαρά !!!

Oh mercy beaucoup!!!

της πηρα αυτη...δειτε κατω κατω

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=120668661184

πολύ ωραία!!!!

Κανά μελαχροινό γαλανομάτη δεν έχουμε βρε κορίτσια;;;;;

σε κάνα χρόνο ο δικός μου στάνταρ!!!

Αν και θα του πήγαινε και μαύρο :D

Το σκέφτηκα και είπα αν δεν βρώ θα της βάλω μαύρο.. απλά επειδή το είδε στην φωτό, είμαι σίγουρη πως θα μου ψήσει το ψάρι στα χείλη για κίτρινο!!

Καλημέρα σας! Ελπίζω να είναι όμορφη μέρα σήμερα γιατί η υπομονή μου τέλος :rolleyes:

Καλημερα Αλεξακι, απο τοτε που με ειδες βαλε αλλα 5 κιλα στο μυαλο σου που πηρα αυτο το διαστημα, αυτα θελω να χασω. Ο μπαμπας ξυπνησε με πυρετο γαμωτο σημερα, ποιος στην χαρη μου, οταν αρρωσταινει βαρατε Τουρκοι τα αρματα!!!!!!!!!!

Το τιμπησε το κρυωμα απο τον τελικο του Μεγαλου αδερφου που ηταν ολο το βραδυ μεσα στο κρυο. Ψοφησε ο καυμενος.

περαστικά στο μεγάλο σου αγόρι...και αν δεν είμαι αδιάκριτη, τι έκανε καλέ στο τελικό το ΒΒ? :confused:

εγώ δεν μπορώ να κάνω δίαιτα.....ξεκινησα αντιβίωση...γκρρρρρρρρ

ωωωωω χειρότερα ε; :? να πας στον γιατρό Ειρηνάκι μήπως είναι οι αμυγδαλές :(

Το μυστικό στο ψήσιμο του ψαριού είναι 2

Χοντρό αλάτι μέσα έξω (και ρίγανη αν θες)

Σκέπασμα με αλουμινόχαρτο για 20 λεπτά (με λίγο νεράκι, ελάχιστο) και 15 λεπτά ξεσκέπαστο :)

Καλημέρα κούκλα! Σημείωσα το μυστικό σου, να'σαι καλά :)

καλημέρα κορίτσια!!

σήμερα έχω κάτι κέφια άλλο πράγμα.. Είδα το βράδυ έναν εφιάλτη όπου ήταν τόσο αληθινός, που ξύπνησα τρέμοντας και κλαίγοντας....συν ότι η μεγάλη μου από χτες είναι συνέχεια στην τουαλέτα με διάρροια..

Πότε θα σταματήσουν αυτές οι αρρώστιες άραγε???? έχω βαρεθεί.. γίνεται΄ο ένας καλά, κυλάει το άλλο και φτου ξανα από την αρχή!!!!

Εσείς τι κάνετε?

αχ βρε κοριτσάκι με τον παλιοεφιάλτη! περαστικά στο κουκλί σου...μόνο διάρροια έχει; πρόσεξε για άλλα συμπτώματα (εμετό, αιφνίδιο πυρετό) και πάρε τηλ. άμεσως τον γιατρό! είναι η σκατογρίππη :?

Χθες το βράδυ στις 9.00 πάντως που γυρίσαμε εμείς σπίτι έλεγε 6 στην SunCity! Οπότε φαντάζομαι οι βόρειοι θα είχατε 4!

4 στην Παιανία χθες το βράδυ που γύριζα...

Να δοκιμάσεις Χριστόψαρο! Υπάρχει και κατεψυγμένο και είναι σαν κρέας. Χωρίς κόκκαλα ;) Καλύτερο από κρέας!

το μαγιάτικο είναι πολύ ωραίο φιλέτο! σαν κρέας!

Και ξαναρωτάω εγώ... έχετε ακούσει κανέναν που να μην αρρώστησε; Μήπως τελικά μας ρίχνουν τιποτα στο νερό;

ε όχι βρε! τι συνωμοσία σκέφτεσαι πάλι :) μεταλλαγμένοι ανθεκτικοί ιοί είναι που με τον καιρό που είχε φέτος, τόση ζέστη μέχρι xmas δεν εξοντώθηκαν...

άσε που ο ιός της γουρουνογρίππης γουστάρει το κρύο!

α δεν σας είπα!! χτες αγοράσαμε την στολή μετά από πολλές διαπραγματεύσεις..πήραμε αυτή

http://www.myseason.gr/product_info.php?cPath=59_745_746&products_id=12451

σας αρέσει????

είναι τέλεια! να την χαρεί το παιδάκι σου! και επίσης έχει φανταστικές για τον Νικολά! Θα το μελετήσω το βράδυ, θενξ :D

άμα σου πω σε κανένα από τα 2 θα σε απογοητεύσω ε??? άσε που η χαιμαντά μόνο ακουστά την έχω δεν ξέρω που πέφτει:D:D ...........για φθηνά ψάξε στο ebay για γρήγορα στο καλτσάδικο αλλά να είσαι προετοιμασμένη για το 12-15 ?? :D:D

εντάξει κοπελιά έχεις γίνει ρόμπα...μόλις γίνουμε καλά, έρχομαι σας παίρνω και σας ξεναγώ στην αγορά του Χαλανδρίου!

παρτε και απο εδω ενημερωση

Πηρα αιματολογικες μικρων, πηγα Αγ Παρασκευη για το πολυμηχανημα (καλα ρε το πανε εξωτερικο αυτοι!!!1) και μετα τα εκτυπωσα απο το Ευρομεντικα Αγ παρασκευης τα αποτελεσματα

κοιταω Α

καλα ολα, χαμηλα φεριτινη σιδηρος αλλα οχι στιγμα λεει η ηλεκτροφορηση

αυτη επαιρνε και σιδηρο ο Β οχι

σωματομεδινη καλυτερη, αλκαλικη φωσφαταση και αυτη ΟΚ

παω για Β

αναλογα, σιδηρος φεριτινη ακομα πιο χαμηλα, αρα μαλλον εχουμε σιδηροπενια υποθετω! αναιμικα και τα δυο τα πουλακια μου

θα στειλω και τις εξετασεις με φαξ στη ενδοκρινολογο της να μου πει

Χοληστερινη η Α 218 απο 210 σνιφφφφ

Χοληστερινη o B 165 απο 220

μπαααααααα πηρα στο Ελληνικο αν μπορουν να βρουν αιμα αν εχουν ακομα να κανουν επανεξεταση

πολυ θα ηθελα να ειναι 165 αλλα δε το πιστευω με τιποτα!!!!!!

Νιαουρίνι μου, επειδή το είχα ψάξει πολύ το θέμα του στίγματος, όσες φορές έκανα ηλεκτροφόρηση σε ιδιωτικό μου έβγαινε αρνητικό...μόνο στο λαϊκό και στο χωρέμειο (και στα παραρτήματα του κέντρου πρόληψης στα μεγάλα νοσοκομεία της χώρας) με είχε παραπέμψει ο γυναικολόγος. Τελικά με ανάλυση dna αποδείχτηκε ότι έχω στίγμα.

Το ψάχνεις το στίγμα για ποιο λόγο;

της πηρα αυτη...δειτε κατω κατω

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=120668661184

Γιώτα πολύ όμορφη !!! με γιές !!!:P:p

Μαράκι μου αφού το ξέρεις ότι δεν το μπορώ το Χαλάνδρι:D:D thanks για την σκέψη όμως :D:D

(μάλλον έχει να κάνει με την νοτίων προαστίων ανατροφή μου χεχεχεχεχεχε)

KbLyp3.png 4AByp3.png

Διαφημίσεις

σιλια το μαγαζι με εποχικα στην ηλιουπολη κοντα μου μαλλον συνεργαζεται με οποιους προμηθευουν και το ιντερνετικο που αγορασες! τις ιδιες ειδα εχτες χαχαχαχαχα....ειχε μια τελεια μαυρη και ροζ γατουλα, αν δεν την ειχα παραγγειλει εχτες θα την επαιρνα σιγουρα!

Για Β ισως μας κανει μια απο τη νονα του...γαλαζιος ιπποτης αν του μπαινει καλος αλλιως ειδωμεν...αλλα πειρατη με αρεσει πολυ!

http://www.myseason.gr/product_info.php?cPath=59_745_746&products_id=12408

αυτη λεω...απο κοντα ειναι πολυ καλη

ελπιζω αυτη που παραγγειλα πρωτα να ερθει και δευτερο να μας κανει

γιατι πηρα το 3-4 ενω η Α ειναι ακριβως στο 2 τωρα!

σιλια το μαγαζι με εποχικα στην ηλιουπολη κοντα μου μαλλον συνεργαζεται με οποιους προμηθευουν και το ιντερνετικο που αγορασες! τις ιδιες ειδα εχτες χαχαχαχαχα....ειχε μια τελεια μαυρη και ροζ γατουλα, αν δεν την ειχα παραγγειλει εχτες θα την επαιρνα σιγουρα!

Για Β ισως μας κανει μια απο τη νονα του...γαλαζιος ιπποτης αν του μπαινει καλος αλλιως ειδωμεν...αλλα πειρατη με αρεσει πολυ!

την είδα και αυτή και όντως είναι τέλεια. Της έλεγα μα κοίτα τι ωραία που είναι-φτου αηδία μου απαντούσε!!! Και αυτή που πήραμε μην νομίζεις 2 ώρες το παιδεύαμε το θέμα!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...