Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, cris88 είπε:

Είναι στο διαβ........

F... πιο συγκεκριμένα 🙈

Υπάρχουν ήδη κατεψυγμένα και υπάρχει και η επιλογή των δοτριων που είναι τεράστια, όμως δεν ξέρεις αν τελικά δώσουν, πότε θα δώσουν και πόσα θα προκύψουν!

Σε κάθε περίπτωση θεωρώ απαραίτητο να έχεις τη δυνατότητα να μπαίνεις όποτε θέλεις με τους κωδικούς σου και να κάνεις και μόνη σου την αναζήτηση.

Έχεις επικοινωνήσει με την κλινική;

Ναι, με την κλινική εδώ και μου είπαν να τους στείλω τα χαρακτηριστικά μας. Δεν μένουμε και Αθήνα οπότε μια ακόμα δυσκολία πού δεν ξέρω πώς να χειριστώ.

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

την είχε ο ανιψιός μου αυτή δράμα έλιωσε το παιδί στον πυρετό για 6 μέρες αφού το πήγαν και στο νοσοκομείο προληπτικά ευτυχώς δεν τον κρατήσαν γιατί έπεσε μετά

Η μικρή παρότι μάλλον κόλλησε από εκεί δεν μου έκανε πολύ πυρετό ευτυχώς το πουλάκι μου δεν ανεβάζει εύκολα πυρετό φτου φτου :D:D

KbLyp3.png 4AByp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

οντως κυκλοφορει μια ιωση με ψηλο πυρετο που κραταει 5-6 μερες!

αναρωτιεμαι αν ειναι αυτη που περασαμε μεσα στις γιορτες ή αν ειναι νεα, εξελιγμενη!

[sIGPIC][/sIGPIC]

οντως κυκλοφορει μια ιωση με ψηλο πυρετο που κραταει 5-6 μερες!

αναρωτιεμαι αν ειναι αυτη που περασαμε μεσα στις γιορτες ή αν ειναι νεα, εξελιγμενη!

κοίτα αν είχατε 40αρια ακατέβατα, αν παίρνατε την γιατρό κάθε 1 ώρα λέγοντας της "μα της έδωσα depon και ο πυρετός δεν έχει κατέβει ούτε μια μονάδα", αν την πήγατε στο νοσοκομείο τουλάχιστον δύο φορές, τοτε ΝΑΙ αυτήν είχατε!!!!!

κοίτα αν είχατε 40αρια ακατέβατα, αν παίρνατε την γιατρό κάθε 1 ώρα λέγοντας της "μα της έδωσα depon και ο πυρετός δεν έχει κατέβει ούτε μια μονάδα", αν την πήγατε στο νοσοκομείο τουλάχιστον δύο φορές, τοτε ΝΑΙ αυτήν είχατε!!!!!

βρε λες?

ειχε μια εβδομαδα περιπου πολυ ψηλο πυρετο, φουλ ακροαστικα, πηραμε αντιβιωση και μασκες αερολιν...πηγαμε δυο φορες παιδιατρο και μια νοσοκομειο (ανημερα πρωτοχρονιας!)

τι κερδιζουμε?

που ειναι το φυστικι? τα ιδια ακριβως συμπτωματα ειχε και το μαρικακι τοτε

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

ενα που ειναι στη γλυφαδα δε σε βολευει?

ειναι κριμα μωρε να το σταματησει η αγαπουλα αφου της αρεσει τοσο πολυ...

ασε που σιγουρα βοηθαει και με τις αρρωστιες, ο χειμωνας ειναι ακομα μπροστα...

Για ποιο λές Μελινούλα;

Είναι πάρα πολύ ωραία η στολή σας Σίλια (από το Βασιλική; )

Νομίζω πως θα βρεις σε Orchestra ;)

Είναι πάρα πολύ ωραία η στολή σας Σίλια (από το Βασιλική; )

Νομίζω πως θα βρεις σε Orchestra ;)

ναι, ναι από το Βασιλική!! Αλλά έτσι λένε την κόρη μου όχι εμένα...το 29 είναι το δικό μου (ή μάλλον ήταν τότε:cry::cry:)

Θα πάω να δω στο orchestra και μακάρι να έχει γιατί αλλιώς το κόβω για πολύ τρέξιμο..

Διαφημίσεις

πολύ όμορφή η στολή :?:? σίγουρα τα καλτσάδικα θα έχουν τώρα μη με ρωτήσεις που ε??? :D:D

γιατί να μην σε ρωτήσω?????? πες μου εσύ τι πιστεύεις?? θα το βρώ ποιο φθηνό στο καλσαδικό απι της χαιμαντά ή σε αυτό στην λεωφ. πεντέλης χαμηλά?????:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...