Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλημέρα, δεν εκανα ovitrelle αλλά ήμουν σε τεχνητό κύκλο και θυμάμαι ο γιατρός μου είχε πει πως στον τεχνητό κύκλο δεν γίνεται ωορρηξια, βλέπανε το ενδομητριο πως αυξάνεται.

Ετ σε φυσικό κύκλο δεν ξέρω αν χρησιμοποιείται η ovitrelle 

Εγώ δεν έκανα δεν μ είχαν πει τίποτα 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Εμεις ειμαστε απο χωριο λιγο εξω απο το Μεσολογγι, Κατοχη λεγεται και εχουμε σπιτι εκει και πηγαινουμε συχνα. Καλυτερο ψαρι αποκλειεται να φας οπουδηποτε αλλου, ειναι μαστορες στο ειδος.

από εκεί ήταν η γιαγιά μου λες να είμαστε συγγενείς???

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μελίνα μου για εκεί θέλουμε τουλάχιστον μία ωρα πήγαινε και μία ώρα έλα στην καλύτερη των περιπτώσεων! Σκέψου ότι το μισάωρο το θέλαμε από Ηλιούπολη σε Αργυρούπολη....

Γι' αυτό κοιτάγαμε χθες και για το πάτημα Χαλανδρίου (που πληροί τουλάχιστον ως προς τον καθαρισμό της πισίνας μιας και δεν έχω δει εγκαταστάσεις μέσα) αλλά και για εκεί παρόμοιο χρόνο θέλουμε... Έχουμε τη ρημάδα την Κατεχάκη που μέρες με ανοικτά μαγαζιά πήζει ασύστολα.

Εγω το πιο αρρωστιαρικο πλασμα στον κοσμο φετος την εχω γλυτωσει μεχρι στιγμης με κατι ελαφρυα συναχακια μονο. Αυτο κι αν ειναι θαυμα δεν μου εχει ξανασυμβει αλλη χρονια.

Αααααχ κι εκείνο το χταπόδι είναι τόσο... μπλιαχ !!!!

Τι λες καλέ; Το χταπόδι μπλιαχ???? Το καλύτερό μου μαζί με καλαμαράκια :D

Και τώρα που το είπες... να τι θα φάμε αύριο!!!! Χταποδάκι με κοφτό μακαρονάκι :D Για σήμερα έχω παραγγείλει στην θεία Τζο γιουβαρλάκια!

Μαρκοπουλίνα μήπως παίζουν ρόλο τα χάπια που παίρνεις έτσι κι αλλιώς; (ή δεν παίρνεις;)

Διαφημίσεις

Τι λες καλέ; Το χταπόδι μπλιαχ???? Το καλύτερό μου μαζί με καλαμαράκια :D Και τώρα που το είπες... να τι θα φάμε αύριο!!!! Χταποδάκι με κοφτό μακαρονάκι :D Για σήμερα έχω παραγγείλει στην θεία Τζο γιουβαρλάκια!

και μένα !!! άλλα όχι τα καλαμαράκια αλλά οι σουπιές!!

Παιρνω ισχυρη θεραπεια αλλα την επαιρνα παντα και δεν παιζει ρολο στις ιωσεις βοηθαει καπως μονο στο αιματολογικο θεμα. Μονο στην εγκυμοσυνη απαγορευοταν να κανω την θεραπεια γιαυτο εκανα αφαιμαξομεταγγισεις. Απλα ημουν τυχερη φετος αλλα μην το μελεταω γιατι θα το ματιασω. Και αν αρρωστησω εγω την κατσαμε την βαρκα γιατι δεν ξερω τι θα κανω το παιδι.

Διαφημίσεις

Μελίνα μου για εκεί θέλουμε τουλάχιστον μία ωρα πήγαινε και μία ώρα έλα στην καλύτερη των περιπτώσεων! Σκέψου ότι το μισάωρο το θέλαμε από Ηλιούπολη σε Αργυρούπολη....

Γι' αυτό κοιτάγαμε χθες και για το πάτημα Χαλανδρίου (που πληροί τουλάχιστον ως προς τον καθαρισμό της πισίνας μιας και δεν έχω δει εγκαταστάσεις μέσα) αλλά και για εκεί παρόμοιο χρόνο θέλουμε... Έχουμε τη ρημάδα την Κατεχάκη που μέρες με ανοικτά μαγαζιά πήζει ασύστολα.

ενα που ειναι στη γλυφαδα δε σε βολευει?

ειναι κριμα μωρε να το σταματησει η αγαπουλα αφου της αρεσει τοσο πολυ...

ασε που σιγουρα βοηθαει και με τις αρρωστιες, ο χειμωνας ειναι ακομα μπροστα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα στην παρέα και περαστικά σας...

Κι εμείς κάπως έτσι ήμασταν την περασμένη εβδομάδα, με εμετούς και διάρροια. Η μικρή να φανταστείς δεν έχει αναρρώσει πλήρως το κακόμοιρο... Όσο για εμένα... ναι με πήρε κι εμένα η μπάλα (κι έλεγα δεν μπορεί να την βγάζω πάντα καθαρή) την Παρασκευή... με τρομερό πονοκέφαλο-εμετούς και διάρροια. Να φανταστείτε ότι είχα πιει mesulid, το οποίο δεν με έπιασε με αποτέλεσμα να έρθει παθολόγος σπίτι να μου τραβήξει και μια ενεσούλα ηρεμιστική (apotel νομίζω):shock: τέτοιο πράγμα ούτε στον εχθρό μου... είχα χρόνια να το πάθω -επειδή, γενικά, δεν συνηθίζω να παραπονιέμαι για τον εαυτό μου δλδ-...

Ιώσεις - ιώσεις - ιώσεις .... :cry:

ωχ μην μου λές τέτοια!!!!:(:( και σήμερα έχω ξυπνήσει με έναν τρομερό πονοκέφαλο, μου έρχεται να κοπανήσω το κεφάλι μου στον τοίχο..

Πόσες μέρες σας κράτησε περίπου?? Συνοδεύεται και απο πύρετο ή έτσι σκέτη?? Εγώ να σας πω φοβάμαι αυτήν την ίωαη που έχει για 5 μέρες 40αρια ακατέβατα!! Να ξέρετε πως αν κολλήσουμε και τέτοια΄εγώ θα πηδηχτώ από το παράθυρο:twisted::twisted:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...