Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλημέρα, δεν εκανα ovitrelle αλλά ήμουν σε τεχνητό κύκλο και θυμάμαι ο γιατρός μου είχε πει πως στον τεχνητό κύκλο δεν γίνεται ωορρηξια, βλέπανε το ενδομητριο πως αυξάνεται.

Ετ σε φυσικό κύκλο δεν ξέρω αν χρησιμοποιείται η ovitrelle 

Εγώ δεν έκανα δεν μ είχαν πει τίποτα 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Αυτό είναι το θέμα μαρκοπουλάκι... δεν βρίσκουμε κάτι άλλο που να έχει διπλό σύστημα καθαρισμού και με τις προδιαγραφές του pdf που σας έβαλα και να είναι και κοντά μας! Αν είναι να θέλουμε 2 ώρες πήγαινε έλα για το κολυμβητήριο δεν συμφέρει :( Το πληρώναμε λίγο ακριβότερα γι' αυτό το λόγο. Θέλαμε μόνο μισή ώρα για να πάμε και είχε και παιδότοπο για μετά, και χώρο ταΐσματος.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ τρελαίνομαι για ψάρι αλλά βαριέμαι το καθάρισμά του. Έτσι περιοριζόμαστε σε ψάρια χωρίς πολλά κόκκαλα με μόνη εξαίρεση τις πέστροφες και τσιπούρες.

ρε κορίτσια γιατί δεν λέτε στον ψαρά να σας τα καθαρίζει?

εμείς ακόμα και όταν παιρνουμε από τον ΑΒ και εκεί μας τα καθαρίζουν οι κοπέλες!!!!

Α εγώ δεν εννοώ το καθάρισμα πριν το μαγείρεμα!!! Αυτό δεν το κάνω έτσι κι αλλιώς παρά μόνο στα μικρά που τα καθαρίζω μαζί με τα κεφάλια... Τα μεγάλα τα παίρνω καθαρισμένα αλλιώς δεν τα παίρνω καθόλου.

Τα εσωτερικά κόκκαλα βαριέμαι να καθαρίζω.

Και εγω απο Μεσολογγι ειμαι και οντως εκει τρωω το ψαρι με καθε ευκαιρια γιατι το κανουν λουκουμι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αλήθεια ? πηγαίνετε συχνά?

Ο πατέρας μου έχει σπίτι λίγο πριν τη πύλη

Θα καθαρίσω άραγε τα ψάρια???/

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

Διαφημίσεις

Καταλαβα, εχεις δικιο. Ισως να την ξαναπας αργοτερα που θα ειναι πιο μεγαλη γυρω στα 4 που θα παει με τα μεγαλυτερα παιδακια και ισως εχει καλυτερο προγραμμα.

Έλα να πέφτουν τα στοιχήματα... θα καθαρίσει το μαραγκάκι τα ψάρια ή θα φάνε ντελίβερι; :lol:

καλημέρα κορίτσια!!

σήμερα έχω κάτι κέφια άλλο πράγμα.. Είδα το βράδυ έναν εφιάλτη όπου ήταν τόσο αληθινός, που ξύπνησα τρέμοντας και κλαίγοντας....συν ότι η μεγάλη μου από χτες είναι συνέχεια στην τουαλέτα με διάρροια..

Πότε θα σταματήσουν αυτές οι αρρώστιες άραγε???? έχω βαρεθεί.. γίνεται΄ο ένας καλά, κυλάει το άλλο και φτου ξανα από την αρχή!!!!

Εσείς τι κάνετε?

Καλημέρα στην παρέα και περαστικά σας...

Κι εμείς κάπως έτσι ήμασταν την περασμένη εβδομάδα, με εμετούς και διάρροια. Η μικρή να φανταστείς δεν έχει αναρρώσει πλήρως το κακόμοιρο... Όσο για εμένα... ναι με πήρε κι εμένα η μπάλα (κι έλεγα δεν μπορεί να την βγάζω πάντα καθαρή) την Παρασκευή... με τρομερό πονοκέφαλο-εμετούς και διάρροια. Να φανταστείτε ότι είχα πιει mesulid, το οποίο δεν με έπιασε με αποτέλεσμα να έρθει παθολόγος σπίτι να μου τραβήξει και μια ενεσούλα ηρεμιστική (apotel νομίζω):shock: τέτοιο πράγμα ούτε στον εχθρό μου... είχα χρόνια να το πάθω -επειδή, γενικά, δεν συνηθίζω να παραπονιέμαι για τον εαυτό μου δλδ-...

Ιώσεις - ιώσεις - ιώσεις .... :cry:

αερικακι αν θελατε μιση ωρα για να πατε γιατι δεν κοιτατε και την ελληνογερμανικη στην παλληνη? (το λεω βεβαια χωρις να ξερω αν πληροι τις προυποθεσεις που θελεις)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Και ξαναρωτάω εγώ... έχετε ακούσει κανέναν που να μην αρρώστησε; Μήπως τελικά μας ρίχνουν τιποτα στο νερό;

Εμεις ειμαστε απο χωριο λιγο εξω απο το Μεσολογγι, Κατοχη λεγεται και εχουμε σπιτι εκει και πηγαινουμε συχνα. Καλυτερο ψαρι αποκλειεται να φας οπουδηποτε αλλου, ειναι μαστορες στο ειδος.

ρε κορίτσια γιατί δεν λέτε στον ψαρά να σας τα καθαρίζει?

εμείς ακόμα και όταν παιρνουμε από τον ΑΒ και εκεί μας τα καθαρίζουν οι κοπέλες!!!!

Μου τα στέλνει ο πατέρας μου ,[τα έχει ψαρέψει εκείνος ]

Του έχω πει χίλιες φορές αν είναι ακαθάριστα να μη μου τα στείλει

Αλλά εκείνος το χαβά του

Έτσι μου έρχεται να τα πετάξω ,αλλά λείπαμε γιατί είναι φρέσκα

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

Έλα να πέφτουν τα στοιχήματα... θα καθαρίσει το μαραγκάκι τα ψάρια ή θα φάνε ντελίβερι; :lol:

Εγώ πάντως μόνο γαύρο ξέρω να καθαρίζω... όλα τα υπόλοιπα ξέρει ο ψαροπώλης μια χαρά !!!! Πόσα να αντέξεις σε αυτή τη ζωή ????... Αααααχ κι εκείνο το χταπόδι είναι τόσο... μπλιαχ !!!!

Εμεις ειμαστε απο χωριο λιγο εξω απο το Μεσολογγι, Κατοχη λεγεται και εχουμε σπιτι εκει και πηγαινουμε συχνα. Καλυτερο ψαρι αποκλειεται να φας οπουδηποτε αλλου, ειναι μαστορες στο ειδος.

καλά έχεις πάει Μυτιλήνη κοπελιά??????

εκεί τρώνε 5 στις 7 μερες της εβδομάδας ψάρι

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...