Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

σας ζάλισα; :)

βαριέμαι, έχω φάει του σκασμού (μπαι μπαι διατροφή σήμερα), έχω τουλάχιστον 4 ώρες δουλειά μπροστά μου και έχω εκνευριστεί απίστευτα που αρρωσταίνουν τα μωρά μας το ένα πίσω από το άλλο και δεν μπορούμε να βρεθούμε επιτέλους!!!!

κατά τα άλλα καλά :)

Ευάκι, βρήκες τίποτα από στολές που λέγαμε; Τι να ντύσω ρε γμτ το σούργελο;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μαρακι κοντα μας κανονισα το πιλατες, ναι... βασικα πιο κοντα σε σενα, παιανια, πανω στη λαυριου...

επισης, αν ενδιαφερεσαι για baby swimming, πολυ καλο ειναι και της ελληνογερμανικης στην παλληνη, πηγαινα περσι τον φιρφιρακο

[sIGPIC][/sIGPIC]

ψιτ καλέ κυρία, μια και κάθεσαι, να σου στείλω ρούχα για σίδερο;

.

ΟΧΙ αλλά άμα θες μπορείς να μου φέρεις την μπουγάδα για στέγνωμα .......δεν θα σου πω πόσο καιρό έχω να ανάψω την στιρέλα γιατί θα με διαγράψεις από φίλη σου :mrgreen::mrgreen:

σματς σμουτς σαλιωτά που λέει και μια ψυχή (που είναι η ψυχή δεν σχόλασε ακόμα?? )

KbLyp3.png 4AByp3.png

α νομίζω ξέρω ποιο λες για πιλάτες...κοντά στον οδοστρωτήρα δεν είναι;

το ψάχνω για baby swimming και γενικότερα για δραστηριότητες για τον μπομπιράκο...λατρεύει το νερό, όλο το καλοκαίρι το έβγαλε στη θάλασσα πέρσι και ήταν μηνών!

ΟΧΙ αλλά άμα θες μπορείς να μου φέρεις την μπουγάδα για στέγνωμα .......δεν θα σου πω πόσο καιρό έχω να ανάψω την στιρέλα γιατί θα με διαγράψεις από φίλη σου :mrgreen::mrgreen:

σματς σμουτς σαλιωτά που λέει και μια ψυχή (που είναι η ψυχή δεν σχόλασε ακόμα?? )

άσε ρε δεν σε έχω ανάγκη! τον έπεισα τον Τζώρτζη θα πάρω στεγνωτήριο!!!!! Τέλος του μήνα βγάζει το καινούργιο μοντέλο η siemens!!! γιουχου!!!!

Α, καλό μήνα κούκλες!

όντως μέρες έχει να με σαλιώσει η ψυχή...που βολοδέρνει;;;;

Διαφημίσεις

πολύ γραμμένους μας έχει άλλα άστο γιατί θα συγχυστώ :mrgreen::mrgreen:

εννοείς αυτό που είναι στην ρεματιά ή το άλλο που έχει και ποδηλατοδρόμο μέσα ?? καλά σε αυτό με τον ποδηλατοδρόμο έβγαλα όλη μου την εγκυμοσύνη μιλάμε για τρελό περπάτημα γι αυτό η μικρή είχε πάρει θέση νωρίς :mrgreen::mrgreen:

Melina εμείς δεν το κατέχουμε το σπορ έχει όμως ο κουνιάδος μου για τον μικρό του και τους βολεύει πολύ στις βόλτες τους αν θες ρωτάω παραπάνω

νομίζω ότι λέμε το ίδιο. Το ΤΥΠΕΤ στην Παύλου Μπακογιάννη.. Εκεί κοντά μένω.. Όταν θα έχει καλό καιρό σας περιμένουμε!!!

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΥΚΛΕΣ!!! Σας διάβασα και σχολιάζω παρακάτω...τι άλλα νέα; :tongue:

ψιτ καλέ κυρία, μια και κάθεσαι, να σου στείλω ρούχα για σίδερο; :tongue:

καλώς την μάνα με τον κούκλο γιο! τι κάνετε μαρκοπούλι μου;

Σοφια Τ. στο παρεντς νομίζω...

thanks μου το έδωσε ήδη η age

εχμ ο Νικολιός μου κλείνει 17 μήνες την άλλη βδομάδα και τώρα έβαλε το 22...ρε συ τι ύψος/βάρος έχει το καμάρι σου;:confused:

ούτε ψηλός είναι, ούτε χοντρός.. 88 εκ και βάρος 12 κάτι κιλά. Έμοιασε στον πατέρα του παιδί μου.. 46 νούμερο φοράει με 1,85 ύψος

ο δικός μου είναι μελανούρι και καστανά ματάκια πονηρά και μεζονέτα στην Κέρκυρα...σε κερδίζω; :rolleyes::mrgreen:

Μπα δεν νομίζω!!!! και εμείς κυρία μου έχουμε σπίτι στην Λευκάδα και στα Τρίκαλα σύν όλα τ'άλλα... :tongue::tongue:

όχι δεν έχει...γκαραντι...

αγαπούλα που κανόνισες πιλάτες; κοντά σ'εμάς;

σε διατάζω να βγαίνεις από το σπίτι μια φορά την ημέρα έστω για τσιγάρα!!! :tongue:

ερχόμαστε εμείς καμιά Κυριακή με ήλιο!

να κανονίσουμε να βρεθούμε τότε παρέα και με την age!

που είναι αυτό κοριτσάκι; δώσε στοιχεία...

Στην Ηρακλείτου είναι!!!

το δημοτικό χαλανδρίου είναι

ας βγάζατε τον φίλο μου τον Ξένο να σας τα έφτιαχνε :tongue:

δεν ψηφίζω καν εδώ. Τα δικαιώματα τα έχω στα Τρικαλα να κάνω και το ταξιδάκι μου;)

κουλτάκι μου πως είναι το παιδί σήμερα; εσύ;

εγώ πήζω κλασσικά...

Μαράκι ο σύζυγος το βρήκε.. του είπα να μου μστείλει mail με τα στοιχεία για να στο ποστάρω :D

Διαφημίσεις

ποιά Τρίκαλα Θεσσαλίας ?? χαχαχα και εγώ από τα Τρίκαλα είμαι .........επίσης δεν ψηφίζω εδώ οπότε..............:roll::roll:

ελα ρε, ναι θεσσαλίας.. Έχουμε πολλά κοινά εμείς τελικά :D:D Από που είσαι εσύ?? Γιατί εγώ και να σου πω αποκλείεται να ξέρεις

σχολασε η ψυχή αλλα ξεράθηκε στο κρεββάτι της με μεγάλη υπνηλια...γμτ χάλια ειμαι ακομα, η μικρή αναρρωσε αλλα εγω χειροτερευω...

άσε ρε δεν σε έχω ανάγκη! τον έπεισα τον Τζώρτζη θα πάρω στεγνωτήριο!!!!! Τέλος του μήνα βγάζει το καινούργιο μοντέλο η siemens!!! γιουχου!!!!

Α, καλό μήνα κούκλες!

όντως μέρες έχει να με σαλιώσει η ψυχή...που βολοδέρνει;;;;

ναι ε...? εμμμμμμμ αφου ολο με κραααζειςςςςςςςς!!!

σμουτσ σμουτσ σμουτσ σαλιωτα μωρακι μου , λογικά τωρα ετοιμαζεσαι να πας σπιτακι, Καλη ξεκουραση και τα λεμε μετα εμεις.....

υγ ζηλευω αφορητα που θα παρεις και εσυ στεγνωτηριο....γμτ πρεπει στο επομενο σπιτι που θα πιασω να προνοήσω για χωρο...αμην και τον Ιουνιο θα αρχισω το ψάξιμο.

Καλησπερα σε οοοοοολα τα κοριτσια!!

alexaki τι εννοείς ότι δεν μπορείς???

ειρηνάκι εννοώ ότι δεν μπορώ να συγχρονιστώ μαζί σας για ιντερνετικό καφέ :( η ζωίτσα πώς είναι? της πέρασε ο βήχας?

Αλεξάκι σε ξέχασα πριν...τα πιτσιρίκια σου καλά είναι; πήζεις στη δουλίτσα ε;

μαριτάκι βασικά δεν πήζω στη δουλειά αλλά δεν έχουμε και ίντερνετ εκεί για να τα λέμε. διαβάσα 1 μυθιστόρημα να φανταστείς σε 2μέρες, "θεανώ.η λύκαινα της πόλης"(εντάξει το τέλειωσα στο σπίτι -μόλις-, γιατί δεν μπορούσα μέχρι αύριο να περιμένω:tongue:)

ναι, χτες ολοι οι προισταμενοι ενημερωσαν τον κοσμο αναλυτικα. ποιος θα φυγει ποτε...

ας ελπισουμε να αλλαξει κατι,

μελινάκι σου εύχομαι να πάνε όλα καλά με τη δουλειά.

ποιά Τρίκαλα Θεσσαλίας ?? χαχαχα και εγώ από τα Τρίκαλα είμαι .........επίσης δεν ψηφίζω εδώ οπότε..............:roll::roll:

βρε κορίτσια κι εγώ κατά πατέρα μεριά! από βασιλική τρικάλων

τα παιδιά μου το λατρεύουν το χωριό, αφού ο γιος μου μας είπε το καλοκαίρι να κάνουμε το χωριό αθήνα και την αθήνα χωριό! καταλαβαίνετε

μαρκοπουλάκι δίαιτα διάβασα? μια χαρά είσαι παιδί μου. τί να πώ εγώ, που θέλω τουλάχιστον 10 κιλάκια να χάσω? αλλά χωρίς δίαιτα γίνεται? χαχα

κατά τ'άλλα καλά είμαστε. μετά τη δουλειά είναι το τρέξιμο, με τα εξωσχολικά τους, με τα δικά μου και μου έτυχαν και 2 θεραπείες (απ'τη μια βρίζω απ'την άλλη λέω δόξα το θεό)

όλες οι κοριτσάρες φιλάκια στα παιδάκια σας

καλό βράδυ χχχχχχ

Bl4Cp3.pngmAB8p3.png

Καλημερα Αλεξακι, απο τοτε που με ειδες βαλε αλλα 5 κιλα στο μυαλο σου που πηρα αυτο το διαστημα, αυτα θελω να χασω. Ο μπαμπας ξυπνησε με πυρετο γαμωτο σημερα, ποιος στην χαρη μου, οταν αρρωσταινει βαρατε Τουρκοι τα αρματα!!!!!!!!!!

Το τιμπησε το κρυωμα απο τον τελικο του Μεγαλου αδερφου που ηταν ολο το βραδυ μεσα στο κρυο. Ψοφησε ο καυμενος.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...