Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Έχει κολυμβητήριο εκεί για baby swimming με καθαρισμό ηλεκτρόλυσης... αλλά έχει τμήματα μόνο ΣΚ και είναι και 65 ?

Έχει κολυμβητήριο εκεί για baby swimming με καθαρισμό ηλεκτρόλυσης... αλλά έχει τμήματα μόνο ΣΚ και είναι και 65 ?

αυτό που είναι στην Ηρακλείτου λες ?? κάπου έχει ένα σιτε άλλα νομίζω ότι σας πέφτει μακριά ρε γμτ

silia αυτό το κολυμβητήριο που είναι στην έξοδο της Αττικής οδού των Βριλησσίων το έχεις υπόψη σου ?? είναι δημοτικό ???

KbLyp3.png 4AByp3.png

Διαφημίσεις

αυτό που είναι στην Ηρακλείτου λες ?? κάπου έχει ένα σιτε άλλα νομίζω ότι σας πέφτει μακριά ρε γμτ

silia αυτό το κολυμβητήριο που είναι στην έξοδο της Αττικής οδού των Βριλησσίων το έχεις υπόψη σου ?? είναι δημοτικό ???

ναι. υπάγεται όμως στον δήμο χαλανδρίου. Αν ενδιαφέρεσαι για την μικρή, δεν παίρνουν τόσο μικρά. Από 4 και πάνω. Είχα πάει να ρωτήσω για την δικιά μου. Πάντως μπορείς για σενα ή τον άντρα σου. Και είναι και πολύ ωραίο..

όχι για μένα ήθελα την μικρή την φοβάμαι ακόμα για ουρολοιμώξεις και κολπίτιδες η παιδίατρος μας απέτρεψε κιόλα :roll::roll:

όταν φτιάξει ο καιρός και γίνουμε καλά να κανονίσουμε καφεδάκι στην πλατεία ή ακόμα καλλίτερα καφεδάκι από την πλατεία και να μαντρώσουμε τα καμάρια μας σε καμιά από τις παράπλευρες παιδικές χαρές :mrgreen::mrgreen:

ο δήμαρχος σας σας προσέχει όχι σαν τον δικό μας να μην πω @#$%@#

KbLyp3.png 4AByp3.png

όχι για μένα ήθελα την μικρή την φοβάμαι ακόμα για ουρολοιμώξεις και κολπίτιδες η παιδίατρος μας απέτρεψε κιόλα :roll::roll:

όταν φτιάξει ο καιρός και γίνουμε καλά να κανονίσουμε καφεδάκι στην πλατεία ή ακόμα καλλίτερα καφεδάκι από την πλατεία και να μαντρώσουμε τα καμάρια μας σε καμιά από τις παράπλευρες παιδικές χαρές :mrgreen::mrgreen:

ο δήμαρχος σας σας προσέχει όχι σαν τον δικό μας να μην πω @#$%@#

αμέ όποτε θές!! Εμείς κάθε Κυριακή με παιδιά ή χωρίς (μιας και έχω τους γονείς μου δίπλα) εκεί είμαστε.. Αλλά αν έρθεις θα σε πάω σε ένα άλλο πάρκο ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ.. Η μικρή σου θα ξετρελαθεί..

Όσο για τον δήμαρχο, τι να σου πω. Έχει σκάψει όλα τα Βριλησσια και μου έχει σπάσει τα νεύρα.. Εσείς επειδή είσαστε σε αυτό το σημείο σας έχουν λίγο γραμμένους..

Διαφημίσεις

χμμμμμ...τι βάζει το πονηρό σου μυαλό Μελινακι?

εχω ενα ποδηλατο (πεταμενο-ξεχασμενο στην αποθηκη) και ελεγα μηπως να αγοραζα ενα παιδικο καθισματακι, να φορτωνω τον μικρο και να πηγαινουμε καμμια βολτιτσα τα απογευματα...

το σκεφτομαι καιρο...

[sIGPIC][/sIGPIC]

αμέ όποτε θές!! Εμείς κάθε Κυριακή με παιδιά ή χωρίς (μιας και έχω τους γονείς μου δίπλα) εκεί είμαστε.. Αλλά αν έρθεις θα σε πάω σε ένα άλλο πάρκο ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ.. Η μικρή σου θα ξετρελαθεί..

Όσο για τον δήμαρχο, τι να σου πω. Έχει σκάψει όλα τα Βριλησσια και μου έχει σπάσει τα νεύρα.. Εσείς επειδή είσαστε σε αυτό το σημείο σας έχουν λίγο γραμμένους..

πολύ γραμμένους μας έχει άλλα άστο γιατί θα συγχυστώ :mrgreen::mrgreen:

εννοείς αυτό που είναι στην ρεματιά ή το άλλο που έχει και ποδηλατοδρόμο μέσα ?? καλά σε αυτό με τον ποδηλατοδρόμο έβγαλα όλη μου την εγκυμοσύνη μιλάμε για τρελό περπάτημα γι αυτό η μικρή είχε πάρει θέση νωρίς :mrgreen::mrgreen:

Melina εμείς δεν το κατέχουμε το σπορ έχει όμως ο κουνιάδος μου για τον μικρό του και τους βολεύει πολύ στις βόλτες τους αν θες ρωτάω παραπάνω

KbLyp3.png 4AByp3.png

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΥΚΛΕΣ!!! Σας διάβασα και σχολιάζω παρακάτω...τι άλλα νέα; :tongue:

να προσθέσω επίσης ότι επειδή δεν αγαπώ και το παιδί μου το στέλνω παιδικό και ας κάθομαι η γαϊδούρα :mrgreen::mrgreen::roll:

ψιτ καλέ κυρία, μια και κάθεσαι, να σου στείλω ρούχα για σίδερο; :tongue:

Kαλημερα σε ολες!!!

καλώς την μάνα με τον κούκλο γιο! τι κάνετε μαρκοπούλι μου;

ρε κορίτσια, μήπως θυμάστε μια κοπέλα από το παρεντς που εφτιαχνε τουτου?? νομιζω εχει και σελιδα στο φατσοβιβλιο. μηπως βρω εκει κατι αξιοπρεπες..

Σοφια Τ. στο παρεντς νομίζω...

πόσο χρονών είναι ο μικρός σου?? εμένα ο μικρός μου 15 μηνών και φοράει 24 και έχω φρικάρει ότι έκανα τον bigfoot:rolleyes:

εχμ ο Νικολιός μου κλείνει 17 μήνες την άλλη βδομάδα και τώρα έβαλε το 22...ρε συ τι ύψος/βάρος έχει το καμάρι σου;:confused:

και είναι και ξανθός γαλανομάτης΄!!!! Θα προτιμηθούν όσες νύφες έχουν την προίκα τους με προτίμηση οικοπεδάκια παραθαλάσσια!!!!

ο δικός μου είναι μελανούρι και καστανά ματάκια πονηρά και μεζονέτα στην Κέρκυρα...σε κερδίζω; :rolleyes::mrgreen:

Δεν το ηξερα αυτο για την μεγαλη πατουσα οτι εχει κι αλλα χαρισματα. Γαλανοματης μαλλον προς το μπλε εχει και ο δικος μου, βαλτε τον και αυτον φαβορι για τις υποψηφιες.

όχι δεν έχει...γκαραντι...

στο μεταξυ, εντελως ασχετο το ξερω, προ κυματος απολυσεων κλπ, ξεκινησα πιλατες και προπληρωσα ηδη τα 10 πρωτα μαθηματα για να μου ερθει οικονομικοτερο!

(καλα η κοιλια μου, κοιλια δεν το λες - κοιλαρα θα ελεγα, ειναι πιασμενη απο την προηγουμενη τεταρτη που εκανα το δοκιμαστικο πρωτο μαθημα!

αγαπούλα που κανόνισες πιλάτες; κοντά σ'εμάς;

περισσότερες πιθανότητες έχει να της απαντήσω άμα θέλει κάτι για τον Πειραιά παρά για το Χαλάνδρι :mrgreen::mrgreen:παρότι μένω γύρω στα 7 χρόνια εδώ ζήτημα να έχω πατήσει στο κέντρο του 5-6 φορές και αυτό πριν ανακαλύψω την χαρά του ιντερνετ σοπινγκ :roll::roll:

προχθές έψαχνα στον νετ για..........παντόφλες μου κάνει ο άντρας μου καλά πας καλά ???έχεις ξεφύγει εντελώς ??? γιατί δεν πας στην λαϊκή να πάρεις αν δεν θες να πας στα μαγαζιά ??? χεχεχεχε

σε διατάζω να βγαίνεις από το σπίτι μια φορά την ημέρα έστω για τσιγάρα!!! :tongue:

πες μου ότι τις κυριακές τα πρωινά έρχεσαι στην πλατεία....

ερχόμαστε εμείς καμιά Κυριακή με ήλιο!

που είναι αυτό κοριτσάκι; δώσε στοιχεία...

το δημοτικό χαλανδρίου είναι

ας βγάζατε τον φίλο μου τον Ξένο να σας τα έφτιαχνε :tongue:

κουλτάκι μου πως είναι το παιδί σήμερα; εσύ;

εγώ πήζω κλασσικά...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...