Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, little miracle είπε:

2ββ ! και οι παλλινδρομες ηταν με εμβρυα 5 και 6 αα ή αβ . αλλα στη βιοψια τους δεν βρεθηκε χρωμοσωμιακη . απλα προφαμως δεν ηταν δυνατες:υγιεις. παντως ακομα κ ο προεμφυτευτικος ελεγχει κατα περιπτωση συγκεκριμενες ανωμαλιες. δηλαδη νομιζω και με προεμφυτευτικο κ παλι μπορει να τυχει και μη εμφυτευση και παλλινδρομη. 

Χωρίς να υποβόσκει κάτι άλλο; Γιατί όσα διάβαζα έως τώρα με το προεμφυτευτικό έμεναν . Εδώ έβαζαν ένα έμβρυο γιατί αυξανόταν η πιθανότητα να πιαστούν και τα 2 λόγω ελέγχου. Έχω 2 4ΒΒ , μου δίνεις ελπίδες. 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

περαστικούλια σας.

η μάνα μου θα έρθει όπου να'ναι. έχω και την κοπέλα για τις δουλειές και μπορώ να την αφήσω για λίγο μόνη. για λίγο

εσύ δουλειά? αχ, από τέλος Γενάρη κι εγώ δουλειά :cry: ΔΕΝ ΘΕΛΩ!!!!!

άντε φεύγω, τα λέμε μετά χχχχ

Bl4Cp3.pngmAB8p3.png

ειρηνη ακομα βηχας ε?

και ο δικος μου τα ιδια... δεν εχει τον σπαστικο βηχα που ειχε οταν αρρωστησε και ειχε ακροαστικα, αλλα ακομα εχει ψιλοβηχα, ψιλομυξες...

δεν ειμαστε ακομα για παιδοτοπο λες, ε?

περαστικουλια μωρε στην κουκλιτσα σου!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα και από εμένα!

Πώς κοιμηθήκατε χτες;Εμείς ξυπνήσαμε 3-4 φορές τη νύχτα και ήθελε την αγκαλιά της μαμάς για μισό λεπτό και μετά ξανακοιμότανε αμέσως...μάλλον βγαίνει το πάνω ταλαιπωρημένο δόντι μας...

Και εμείς έχουμε λίγες μύξες από τη προηγούμενη βδομάδα...μα πότε θα φύγουν;;;

Διαφημίσεις

Ο Μαριος μολις κοιμηθηκε και προσπαθω να παρω βαθιες αναπνοες για να ηρεμησω μιας και σημερα ηταν μια ημερα σαν κι αυτες που λες να φυγουν και να μην ξαναγυρισουν.

Διαλυθηκε το νευρικο μου συστημα. Ολη την ημερα ηταν μεσα στην γκρινια και δεν ηξερε τι ηθελε. Βρε εκεινο βρε το αλλο τιποτα αυτος. Τον πηγα βολτα το πρωι και να γκρινιαζει και να μην θελει να περπατησει με τιποτα. Μου επεσε η μεση να τον κουβαλαω και να κλαει και απο πανω.

Συν ολα τα αλλα ξαφνικα εκει που πηγαιναμε και τον ειχα αφησει για πολλοστη φορα κατω μπας και περπατησει βλεπει ενα σκυλι και ηθελε να το πιασει και το πλησιασε και ξαφνικα εκει που ηταν ξαπλωμενο και χουζουρευε το σκυλι πηδαει προς το παιδι και βλεπω τα τεραστια δοντια του χιλιοστα απο το προσωπο του Μαριου. Ουρλιαζω και τραβαω το παιδι προς τα πισω και με το σωμα μου τον σπρωχνω πισω μου την τελευταια στιγμη. Και ο σκυλος επεσε με φορα πανω μου.

Κοριτσια παρελυσα απο τον φοβο μου, σχεδον κατουρηθηκα απο το σοκ. Για κλασματα δευτερολεπτου ο σκυλος θα δαγκωνε τον Μαριο στο προσωπο.

Φυγαμε απο εκει και απο την ωρα που γυρισαμε σπιτι ο Μαριος αρνιοταν να φαει οτιδηποτε και μου εσπασε ενα πιατο με χυλοπιτες και το πεταξε κατω. Και φουλ γκρινια παλι.

Ηθελα να ξερα σεληνιασμενο ηταν το παιδι μου σημερα.

μαρκοπολινα ελπιζω να ειναι μια καλυτερη μερα σημερα (απο τη χτεσινη σιγουρα!)

ετσι ειναι, μερικες φορες σκανε ολα μα ολα μαζι.

ο μαριουλης θα τρομαξε κι εκεινος με το σκυλι ε?

καλημερα σε ολες!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...