Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Καλημέρα Μαρκοπουλάκι μου καλλίτερα είναι σήμερα την έστειλα και σχολείο είχε πήξει το μικράκι μου τόσες μέρες στο σπίτι αφού σήμερα που της είπα σήκω θα πάμε στο σχολείο πήδηξε σαν κατσίκι φωνάζοντας γουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι:mrgreen::mrgreen:

Μαρίτα θα προτιμούσα να μην με είχαν ειδοποιήσει τουλάχιστον έτσι θα έπαιρνα όλη την αποζημίωση μου :?:-?

Μελίνα μου καλά θα κάνεις στην ηλικία που είναι τα παιδιά μας θέλουν να ξεσκάνε και να παίζουν με άλλα παιδάκια εμείς όσο και να θέλουμε και να ασχολούμαστε δεν είναι το ίδιο

KbLyp3.png 4AByp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σου Μαρκοπουλάκι! Τη στολή τη περιμένω...δεν έχει έρθει ακόμα..την πήρα από ιμπέι....

Αλήθεια η λουκομαμά καλά είναι; Δεν έφυγε τίποτα Αμερική ε;

Αλεξάκι σε ξέχασα πριν...τα πιτσιρίκια σου καλά είναι; πήζεις στη δουλίτσα ε;

τι στολή πήρες μαρίτα?? ψάχνω και εγώ για την μεγάλη μου, μιας και έχουν παρτυ στον παιδικό, αλλά δεν με έχει τρελάνει καμία..

μαρκοπολο σε ευχαριστώ για το καλωσόρισμα!!

ναι, χτες ολοι οι προισταμενοι ενημερωσαν τον κοσμο αναλυτικα. ποιος θα φυγει ποτε...

ας ελπισουμε να αλλαξει κατι, αλλα ακομα και οι πιο αισιοδοξοι μας λενε να αρχισουμε να στελνουμε βιογραφικα... και αναρωτιεμαι που???

τεσπα, ας ειμαστε καλα και βλεπουμε...

λοιπον ειναι και αλλες που αρχισαν διαιτουλα? μαραγκακι? μαρκοπουλακι? αντε να αλληλοεμψυχωνομαστε!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Και εγω πηγα να βρω στολη αλλα δεν βρηκα καμια στο νουμερο του που να με ενθουσιασει. Πολυ πριγκηποπουλο βρε παιδι μου, ηθελα κατι πιο χαρουμενο.

κι εγω θελω κατι πιο μπεμπε, πιο αστειο... θα παω το σαββατο μια βολτιτσα.

ποτε αρχιζει το καρναβαλι??

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Ειδα ωραιες στολες στο ιντερνετ απλα ελεγα να την διαλεξουμε απο κοντα ολοι μαζι να εχει πιο πολυ πλακα. Ο Μαριος στο μαγαζι που πηγαμε ειδε ενα σφυρι αποκριατικο πλαστικο και του το πηραμε και δεν το αφηνει απο το χερι του, μας ριχνει και μερικες σφυριες και χαιρεται.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...