Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

:lol: καλημέρα :)

Ageούλα ευχαριστώ :D Άντε να δούμε πως θα πείσω τώρα τον καλό μου να ασχοληθούμε... εκείνοι οι κλοουν οι κακόμοιροι έχουν αρχίσει και φαίνονται πράσινοι από την πρασινίλα στο τζάμι :lol:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

marag αυτά τα πράγματα δεν τα λένε πρωί πρωί :D:D

Μαρίτα μου είμαι σπίτι πλέον μια καλή νοικοκυρά (λέμε τώρα) :?:-?

να προσθέσω επίσης ότι επειδή δεν αγαπώ και το παιδί μου το στέλνω παιδικό και ας κάθομαι η γαϊδούρα :mrgreen::mrgreen::roll:

τι????? κάθεσαι σπίτι και στέλνεις το παιδί στον παιδικό?? Δεν το λυπάσαι που θα γυρίσει και θα είναι άρρωστο?? τι μάνα είσαι εσύ??

:lol: καλημέρα :)

Ageούλα ευχαριστώ :D Άντε να δούμε πως θα πείσω τώρα τον καλό μου να ασχοληθούμε... εκείνοι οι κλοουν οι κακόμοιροι έχουν αρχίσει και φαίνονται πράσινοι από την πρασινίλα στο τζάμι :lol:

καλημέρααααααααα

έχετε ψαράκια????

τι εστί κλοουν????

καλημέρααααααααα

έχετε ψαράκια????

τι εστί κλοουν????

Εχουμε δύο ενυδρεία Ειρηνάκι... ένα μικρό 50άρι και ένα 120άρι

οι κλόουν είναι αυτοί

clown2.jpg

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσαρες!

κι εγω δευτερη μερα διαιτα, οποτε κατι για μπαγκετες, κρουασαν κτλ εκανα οτι δεν τα διαβασα! χαχα

ageaki κι εγω οταν με φυγουν απο τη δουλεια, λεω να συνεχισω να τον στελνω παιδικο... στην πυρα???

οσο για τη δουλεια, χαλια μαυρα... καποιοι εφυγαν χτες κιολας και ανακοινωθηκαν και ολες οι απολυσεις. καποιοι πανε για τελος φεβρουαριου, αλλοι για τελος μαρτιου και οσοι εχουν απομεινει για τελος απριλιου. απο εκει και μετα δεν υπαρχει προβλεψη, καθως παιζει να μην υπαρχει και εργο. και μιλαμε οτι καθε μηνα θα φευγουν 20 ατομα περιπου...

εμενα μου ειπαν για τελος απριλιου...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Και εγώ μία από αυτές είμαι Σϊλια και Age!!!!Σίλια καλωσόρισες στη παρέα και από εμένα!!!

σε ευχαριστώ πολύ μαρίτα :D:D. Ωστε και εσύ κάθεσαι και στέλνεις το παιδί σου παιδικό ε?? Ντροπή και αίσχος:shock::shock:

Μπορούμε να ελπίζουμε τουλάχιστον ότι πριν τον Απρίλιο θα έχουν αλλάξει τα δεδομένα για το έργο ;)

Τι να πω ρε Μελινάκι...πολύ δύσκολες καταστάσεις! Αλλά να σου πω και κάτι;τουλάχιστον έχετε ενημέρωση....φαντάσου να σου το λέγανε τελευταία στιγμή...που το κάνουνε πολλοί παρόλο που ξέρουν το πλάνο....για τον άντρα σου είπανε τίποτα;

Διαφημίσεις

Kαλημερα σε ολες!!!

Σηλια χαιρομαι που ηρθες και εσυ στην παρεα μας!!!!

Μελινακι υπαρχει περιπτωση να την γλυτωσεις εσυ???

Κανω οτι δεν βλεπω πρωι πρωι τα μπινελικια που περιφραφετε, ειπαμε ξεκινησα διαιτα, μην μου το χαλατε.

Αge τι κανει η ομορφια σου???? Κιουλτακι πως ειναι η Ζωιτσα??? Λουκο που εισαι???

Μαριτακι οκευ με την στολη???

Και εγώ σπίτι κάθομαι και δε στέλνω το μικρό στο παιδικό :cry:

Βέβαια είναι σαν να είναι στο παιδικό μιας και ακόμα κοιμάται :lol:

Μελίνα και εγώ μαζί σου , 2η μέρα δίαιτας

Αερουλι τα ψαράκια σου είναι για φάγωμα, ε για φίλημα ήθελα να πω:tongue:

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

Γεια σου Μαρκοπουλάκι! Τη στολή τη περιμένω...δεν έχει έρθει ακόμα..την πήρα από ιμπέι....

Αλήθεια η λουκομαμά καλά είναι; Δεν έφυγε τίποτα Αμερική ε;

Αλεξάκι σε ξέχασα πριν...τα πιτσιρίκια σου καλά είναι; πήζεις στη δουλίτσα ε;

Καλα ειναι το καμαρι μου, ειχε τις προηγουμενες ημερες λιγη μυξα αλλα ευτυχως περασε χωρις τιποτα αλλο. Εγω περιμενω επισκεψεις που θα κατσουν λιγες ημερες και προσπαθω να μαζεψω το χαος του σπιτιου.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...