Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

ωωωωω τέλεια θα σε "δω" το βράδυ! από δω μας έχουν κομμένο το φβ (ευτυχώς γιατί δεν με έβλεπα να δουλεύω για πολύ ακόμα εδώ) :rolleyes:

εγω στη δουλεια πρωι πρωι με τον καφε κανω τις κινησεις μου (ε δεν ειναι και για πολλη ωρα)

το βραδυ σπιτι σπανια μπαινω...

αφου κοιμηθει ο μικρουλακος χαλαρωνω, τρωω κανω μπανιο κλπ (κοιμαμαι και νωρις βεβαια)

το αλλο τι ειναι βρε μαρακι? το how i met your mother?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

το αγχολυτικό μου είναι τα παιχνίδια του φβ!!! χεχεχεχε

αν και την τελευταία βδομάδα γυρνάω αργά πτώμα, οπότε ξαπλώνω νωρίς...έχω φάει κόλλημα με το how I met your mother τώρα! έχω κατεβάσει όλες τις σεζόν και ξεπετάω τα επεισόδια 3-3 :tongue:

απλά τέλεια σειρά!!!!! τρελή φαν και εγώ....

Διαφημίσεις

A βλέπω πιάσαμε τις ξένες σειρές :D Εμείς τώρα βλέπουμε Eureka και περιμένω πως και πως να τελειώσουμε αυτό τον κύκλο που βλέπουμε μπας και πιάσουμε τους νέους κύκλους Grey's Anatomy και House :D Έχει φάει ένα κόλημμα και θέλει να βλέπουμε ολοκληρωμένες seasons για να μην μένουμε με την αγωνία... απωθημένο από Lost κ.ά. που είμασταν με το δάχτυλο στη σκανδάλη στις 12.00 τη νύχτα να κατέβει το επεισόδιο για να το δούμε :lol: ή να περιμένουμε την μετάφραση... αππαπα δεν το ξανακάνει λέει (και καλά λέει :lol: )

α Μελινάκι αν σου αρέσουν οι Friends (τρελλή φαν, τα έχω δει 128 φορές το καθένα!), θα γελάσεις πολύ με το how I met your mother...

έχεις νοβα;

καλα με το friends τρελλη πορωση εχω, ολοι με κοροιδευουν που ενω βλεπω ενα επεισοδιο για 100η φορα κατουριεμαι στα γελια!

νοβα δεν εχουμε

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλα με το friends τρελλη πορωση εχω, ολοι με κοροιδευουν που ενω βλεπω ενα επεισοδιο για 100η φορα κατουριεμαι στα γελια!

νοβα δεν εχουμε

μπορείς να τα κατεβάζεις από το ιντερνετ

A βλέπω πιάσαμε τις ξένες σειρές :D Εμείς τώρα βλέπουμε Eureka και περιμένω πως και πως να τελειώσουμε αυτό τον κύκλο που βλέπουμε μπας και πιάσουμε τους νέους κύκλους Grey's Anatomy και House :D Έχει φάει ένα κόλημμα και θέλει να βλέπουμε ολοκληρωμένες seasons για να μην μένουμε με την αγωνία... απωθημένο από Lost κ.ά. που είμασταν με το δάχτυλο στη σκανδάλη στις 12.00 τη νύχτα να κατέβει το επεισόδιο για να το δούμε :lol: ή να περιμένουμε την μετάφραση... αππαπα δεν το ξανακάνει λέει (και καλά λέει :lol: )

αυτό το eureka τι είναι? ωραία σειρά είναι και το brothers and sisters..

Διαφημίσεις

Το Eureka είναι χμμμ... πως να το πω... δεν είναι επιστημονική φαντασία, δεν είναι κοινωνικό... είναι και τα δύο :lol:

Μιλάμε για μια πόλη όπου έχουν συγκεντρωθεί όλες οι διάνοιες του πλανήτη και εργάζονται στην ανάπτυξη νέων τεχνολογιών με διάφορα τραγελαφικά "ατυχήματα" και διάφορα ερωτικά μπερδέματα of course :D

Να πω τον πόνο μου ????????

ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ τον Μπομπ..... Δεν αντέχω λέμε ούτε να τον βλέπω ούτε να τον ακούω κι αυτόν και τον Πάτρικ και τον Καλαμάρη και όλο τους το σόϊ.... μου έχει κάτσει πολύ στραβά λέμε η συγκεκριμένη σειρά... Κι έχω τον Νικόλα που όλη την ώρα με ρωτάει "Μαμά πού ου ου ου ου -με ένα μακρόσυρτο ου- Μπομπ?" και δώστου "κολλάνε" τα χειλάκια του !!!!!

1.000 φορές ο ΜακΚουήν !!!!!!

Σήμερα αγόρασα μπλοκ και μαρκαδόρους μπας και κάτσει να ζωγραφίζουμε για να γλιτώσω από το βασανιστήριο του Μπομπ...

Το Eureka είναι χμμμ... πως να το πω... δεν είναι επιστημονική φαντασία, δεν είναι κοινωνικό... είναι και τα δύο :lol:

Μιλάμε για μια πόλη όπου έχουν συγκεντρωθεί όλες οι διάνοιες του πλανήτη και εργάζονται στην ανάπτυξη νέων τεχνολογιών με διάφορα τραγελαφικά "ατυχήματα" και διάφορα ερωτικά μπερδέματα of course :D

Ά τόσο καλά!!!:confused:

Πρέπει να αρχίσεις να βλέπεις επειγόντως το Greys.. Tον νέο κύκλο βεβαίως βεβαίως :) Πάρα πολύ ωραίος!!!!

Να πω τον πόνο μου ????????

ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ τον Μπομπ..... Δεν αντέχω λέμε ούτε να τον βλέπω ούτε να τον ακούω κι αυτόν και τον Πάτρικ και τον Καλαμάρη και όλο τους το σόϊ.... μου έχει κάτσει πολύ στραβά λέμε η συγκεκριμένη σειρά... Κι έχω τον Νικόλα που όλη την ώρα με ρωτάει "Μαμά πού ου ου ου ου -με ένα μακρόσυρτο ου- Μπομπ?" και δώστου "κολλάνε" τα χειλάκια του !!!!!

1.000 φορές ο ΜακΚουήν !!!!!!

Σήμερα αγόρασα μπλοκ και μαρκαδόρους μπας και κάτσει να ζωγραφίζουμε για να γλιτώσω από το βασανιστήριο του Μπομπ...

χαχαχα....γεια σου Μεταξάκι (ασχετο!!!!!)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...