Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Γεια σου Σήλια :)
Γειά σου και εσένα!!!!

Α δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά αυτά τα παντοφλάκια που λέγατε πριν τα είχα πάρει και εγώ στον μικρό μου από το ebay και δεν μου βγήκαν και πάρα πολύ καλά!! Βασικά έχει ξεφτίσει η σόλα τους.. Σε αυτά που είχες πάρει εσύ, είχαν πάθει κάτι τέτοιο?

από ποιον πωλητή τα είχες πάρει, θυμάσαι; αυτά που πήρα από Inch blue πάντως που λέγαμε παραπάνω, τα μπουγαδιάζω μια φορά τη βδομάδα τουλάχιστον και τα βουρτσίζω κιόλας και δεν έχουν πάθει τίποτα!

ααααα..πρώτη είμαι εγώ, μετά αερικό και μετά εσύ Μαράκι!!!

χαχαχαχα αφήστε έχω κάνει μια βλακεία με κάτι που παρήγγειλα και προσπαθώ να επανορθώσω γμτ μου!!!!! (όχι τις παντόφλες Αερικό....)

μωρέ δεν έχω πρόβλημα με τι σειρά...αρκεί να ξέρω για ποιο πράγμα περιμένω στην ουρά :tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

από ποιον πωλητή τα είχες πάρει, θυμάσαι; αυτά που πήρα από Inch blue πάντως που λέγαμε παραπάνω, τα μπουγαδιάζω μια φορά τη βδομάδα τουλάχιστον και τα βουρτσίζω κιόλας και δεν έχουν πάθει τίποτα!

μωρέ δεν έχω πρόβλημα με τι σειρά...αρκεί να ξέρω για ποιο πράγμα περιμένω στην ουρά :tongue:

νομίζω πως τα είχα πάρει από τον ίδιο πωλητή που βάλατε link. Κοίτα για τα λεφτά τους δεν είναι άσχημα απλά έχουν αυτό το μείον..

Διαφημίσεις

Μαραγκάκι σου μαγειρεύει συχνά ο αντρούλης σου;;Τυχερούλα!!!

Δυστυχώς δε μαγειρεύει συχνά , αλλά κάθε βράδυ κατά τις 8 θέλει να φάει κάτι [ και κλασικά δεν είναι το μεσημεριανό φαγητό ] και αρχίζει ,να μια ομελέτα σπέσιαλ ,να κάτι σαντουιτσακια υπερπαραγωγή , να κάτι μεζεδάκια , και να τη Λετα να αναιρεί το '' όχι δε θα φάω τίποτα '':cool:

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

το αγχολυτικό μου είναι τα παιχνίδια του φβ!!! χεχεχεχε

αν και την τελευταία βδομάδα γυρνάω αργά πτώμα, οπότε ξαπλώνω νωρίς...έχω φάει κόλλημα με το how I met your mother τώρα! έχω κατεβάσει όλες τις σεζόν και ξεπετάω τα επεισόδια 3-3 :tongue:

χαχα αμε! πιο πολυ του φροντιερ ειμαι εγω, αλλα εχουμε και απο τ'αλλο

παω να σε ζητησω! λολ

ωωωωω τέλεια θα σε "δω" το βράδυ! από δω μας έχουν κομμένο το φβ (ευτυχώς γιατί δεν με έβλεπα να δουλεύω για πολύ ακόμα εδώ) :rolleyes:

Δυστυχώς δε μαγειρεύει συχνά , αλλά κάθε βράδυ κατά τις 8 θέλει να φάει κάτι [ και κλασικά δεν είναι το μεσημεριανό φαγητό ] και αρχίζει ,να μια ομελέτα σπέσιαλ ,να κάτι σαντουιτσακια υπερπαραγωγή , να κάτι μεζεδάκια , και να τη Λετα να αναιρεί το '' όχι δε θα φάω τίποτα '':cool:

πού είπαμε ότι μένεις Λετού??????

γεια σου σηλια! να χαιρεσαι τα παιδακια σου!

μαρακι για ενα βιβλιο λεμε... μακαρι να τα καταφερουμε το σαββατο να βρεθουμε...

καλησπέρα!!!

Γεια σου Σήλια καλώς ήρθες στην παρέα :D

Ευχαριστώ πολύ για την υποδοχή σας:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...