Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

εγω του εχω παρει τις κροκς με το γουνακι μεσα (μικυ εννοειται) και επιτελους ειναι ζεστα τα ποδαρακια του...

μολις βγηκαμε απο μια συναντηση οπου μαζευτηκε ολη η εταιρια και μας μιλησε ο διευθυντης μας... μαυρη κατραμι η κατασταση, μεσες ακρες μας ειπε οτι το εργο δεν δειχνει να εχει ελπιδα να σωθει και λιγοι λιγοι θα την κανουμε... μεχρι το μαιο λογικο δεν θα μεινει κανεις... σταχτη και μπουρμπερη!

Υπάρχει περίπτωση να σε πάνε σε κανένα άλλο έργο; Υπομονή βρε Μελινάκι!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ειρηνάκι όταν επιλέξεις buy it now ή έχεις κερδίσει το bid, δεν αγοράζεις κατευθείαν παρά πας στο My ebay->won/purchased πας δίπλα σε αυτό που έχεις επιλέξει και από το more actions επιλέγεις request total.

Ο πωλητής σου στέλνει το συνολικό ποσό για όλα τα items συν το combined shipping.

σε ευχαριστώ κοριτσάκι..αν και μάλλον θα πάρω τις ακριβές

μια την έχω μωρέ ...

Διαφημίσεις

εγω του εχω παρει τις κροκς με το γουνακι μεσα (μικυ εννοειται) και επιτελους ειναι ζεστα τα ποδαρακια του...

μολις βγηκαμε απο μια συναντηση οπου μαζευτηκε ολη η εταιρια και μας μιλησε ο διευθυντης μας... μαυρη κατραμι η κατασταση, μεσες ακρες μας ειπε οτι το εργο δεν δειχνει να εχει ελπιδα να σωθει και λιγοι λιγοι θα την κανουμε... μεχρι το μαιο λογικο δεν θα μεινει κανεις... σταχτη και μπουρμπερη!

ωχ ρε Μελινάκι σε νιώθω δεν ξέρεις πόσο :( το στεφάνι μου από τον Αύγουστο είναι στο ψάξιμο :(

άρχιστε να στέλνετε βιογραφικά...όπου μπορείτε...

μια την έχω μωρέ ...

Αποφάσισε γιατί με τη δική σου αγορά θα πάρεις και τις δικές μας :lol: δεν μπλέκω εγώ με δαύτους ακόμα :lol:

Οπότε να διαλέξω από τον τελευταίο;

Αποφάσισε γιατί με τη δική σου αγορά θα πάρεις και τις δικές μας :lol: δεν μπλέκω εγώ με δαύτους ακόμα :lol:

Οπότε να διαλέξω από τον τελευταίο;

ναι διάλεξε και πες μου.....

τώρα αν σου πω ότι αυτήν την εποχή φοράει παντόφλες που είναι σαν παπουτσάκι από μούγερ 35 ευρώ στις εκπτώσεις τι θα πεις??????

ότι μας πιάνουνε τον ............:D:D

Καλημερούδια σε όλες !!!

Melina μου υπομονή βρε κοριτσάκι δες το θετικά (τι να πω τα λέω για να τα ακούω και εγώ :-()

KbLyp3.png 4AByp3.png

Διαφημίσεις

Μελινάκι καλή επιτυχία με τα βιογραφικά... είναι δύσκολη εποχή αλλά εγώ είμαι αισιόδοξη γιατί κάθε εμπόδιο για καλό ;)

μια την έχω μωρέ ...

και καλά θα κάνεις! 2 ζευγάρια του είχα πάρει, δεν τις βγάζει από τα πόδια του, δεν τα έκλαψα τα χρήματα...τις μπουγαδιάζω συχνά πυκνά και δεν έχουν πάθει τίποτα!

το inch blue έχει 2 λίρες μεταφορικά...

ο Τζώρτζης επέμενε να πάρω από το Inch blue πάλι, αλλά είπα μην δεν τις βάλει άνοιξη/καλοκαίρι, οπότε μην τα δώσω τσάμπα και πήρα από εμπαυ...αν δω ότι βγαίνουν μάπα στάνταρ από ιντς μπλου!

ότι μας πιάνουνε τον ............:D:D

Καλημερούδια σε όλες !!!

Melina μου υπομονή βρε κοριτσάκι δες το θετικά (τι να πω τα λέω για να τα ακούω και εγώ :-()

καλώς την γλυκιά μου φιλενάδα!

πως είναι η χρυσαφένια σήμερα;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...