Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Μαριαννα36 είπε:

Sos  γιατί έχω πανικοβληθει. Κύκλος 26 έως 28 ημερών, τελευταία περίοδο 23/12/24, σήμερα 20/1/25 με τιμή χοριακης 2167. Είναι λογικό τέτοια μεγαλη αυξηση;; 

Συγχαρητήρια κορίτσι μου με το καλό να έρθει το μωράκι σου ❤️❤️

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Cultaκι το βλέπουμε...αν μπορείτε πιο πολλές Σάββατο το κάνουμε τότε...εγώ γενικά προτιμώ καθημερινή αλλά δεν έχω πρόβλημα...

Τελικά πήρα αυτή τη στολή για τη μικρή:

http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=270610493627&var=570006754474&ssPageName=STRK:MEWAX:IT

Νομίζω πως θα της πηγαίνει καλύτερα...και έχει και φτερά που ήθελε ο μπαμπάς μας!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Με γεια Μαριτάκι :)

Ξέχασα να σας πω ότι τελικά φέτος θα αναγκαστεί ο μπαμπάς να μασκαρευτεί :lol: Στις 29 έχουμε την αποκριάτικη γιορτή του παιδικού οποτε πρέπει να είμαστε όλοι μασκαρεμένοι :lol:

Που νοικιάζουν στολές ξέρετε;

Ευχαριστώ κορίτσια!

Αερικούλι εσύ τι θα ντυθείς; Αν κάνεις μια αναζήτηση στο γκουγκλ θα σου βγάλει κάποιο σχετικό σάιτ...αλήθεια είναι δίσεκτος φέτος ο χρόνος;;;;;

Διαφημίσεις

Εγώ και να αγιάσω δε μπορώ

Ο άντρας μου είναι μάγειρας και όπως καταλαβαίνετε το φαί είναι το παν !

Το άσχημο [για μένα ] είναι ότι οι άντρες μου δεν παχαίνουν .έτσι δε μπορώ να τους πω μη τρώτε

Μαραγκάκι σου μαγειρεύει συχνά ο αντρούλης σου;;Τυχερούλα!!!

Όντως πολύ όμορφη Μαρίτα μου! Να δω εγώ τι θα το ντύσω το ταλιμπανάκι...

Ρε γαιδουρίτσες, γιατί δε μου λέτε καλημέρα; :)

ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Διαφημίσεις

Μαράκι σε θυμόμουν χτες..ψώνισα τα παντοφλάκια που φοράει και γουστάρει ο Νικόλας σου!!!Ελπίζω να τα βάλουμε και εμείς γιατί όλο ξυπόλητες είμαστε ή με τα παπούτσια με τα φωτάκια!!

Καλήμερααααα Μαρίαααα

εμένα πάλι είναι θεωρητικός σεφ...διαβάζει, ενημερώνεται και μετά μου λέει τι να κάνω γκκκκρρρρρρρ

Μαριτάκι μου να δεις που θα τις φορέσει! Είναι μαλακούλες, κρατάνε τα πατουσάκια ζεστά και είναι σα να μην φορά τίποτα!

Καλημέρα Μαράκι... δεν έχει 29 ε; Κάτι συγκράτησα λάθος χαχαχαχα 26 θα είναι γιατί είναι Σάββατο :lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...