Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, little miracle είπε:

2ββ ! και οι παλλινδρομες ηταν με εμβρυα 5 και 6 αα ή αβ . αλλα στη βιοψια τους δεν βρεθηκε χρωμοσωμιακη . απλα προφαμως δεν ηταν δυνατες:υγιεις. παντως ακομα κ ο προεμφυτευτικος ελεγχει κατα περιπτωση συγκεκριμενες ανωμαλιες. δηλαδη νομιζω και με προεμφυτευτικο κ παλι μπορει να τυχει και μη εμφυτευση και παλλινδρομη. 

Χωρίς να υποβόσκει κάτι άλλο; Γιατί όσα διάβαζα έως τώρα με το προεμφυτευτικό έμεναν . Εδώ έβαζαν ένα έμβρυο γιατί αυξανόταν η πιθανότητα να πιαστούν και τα 2 λόγω ελέγχου. Έχω 2 4ΒΒ , μου δίνεις ελπίδες. 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μωρέ σε γενικές γραμμές είναι πολύ καλή..και στο παιδικό μας λένε τα καλύτερα: υπάκουη, συνεργάσιμη και πολύ κοινωνική...αλλά το τελευταίο μήνα, εκεί που λες μα τι καλό παιδί που έχω τσουπ θα κάνει κάτι και θα χάσεις τη ψυχραιμία σου... βέβαια για να μη τα ρίχνω όλα στο παιδί είματε και εμείς πιεσμένοι και μπορεί να μας φαίνεται ακραία η συμπεριφορά της...και είναι και ο παιδικός στη μέση...ξεκινήσαμε πριν 1 μήνα...αχ! θέλει πολύ υπομονή όμως βρε κορίτσια....

Διαφημίσεις

Αφου το κοριτσακι σας γενικα ειναι συνεργασιμο δειξε λιγη κατανοηση και οταν εισαι ετοιμη να εκραγεις περνε βαθεια αναπνοη και αποσπασε της την προσοχη με κατι χιουμοριστικο. Ριξτο λιγο στην πλακα κα αποσυμπιεσε την ενταση της στιγμης. Και οταν χαλαρωσει λιγο κατεβα στο υψος της και εξηγησε της τι πρεπει και τι δεν πρεπει και γιατι στενοχωρηθηκε η μανουλα.

Λεω εγω τωρα διαφορα, ξερω και εγω???? Και εγω δοκιμαζω διαφορα για να δω τι θα πιασει καθε φορα.

Γεια σου cultaki!!!!!!!! Πως ειμαστε σημερα???? Εμεις ξαναρχισαμε την αγρυπνια πανω που ειχαμε στρωσει λιγο. Τι συμβαινει παλι δεν μπορω να καταλαβω. Ελπιζω να ειναι καμια φαση δοντιου παλι και να περασει.

Αγχώνομαι πιο πολύ μήπως είναι αντίδραση για τον παιδικό...δηλαδή η προσαρμογή μας ήταν πολύ καλή αλλά μήπως κάτι θέλει να μας δείξει με τη συμπεριφορά της...ή είναι ότι πλησιάζουμε τα 2 έτη;;;ή είναι όλα μαζί;;;

Δύσκολη η δουλειά του γονέα...

Πάντως συμφωνώ ότι στο παιδικό είναι άλλα παιδιά...στο δικό τους περιβάλλον αλλάζουν...όμως ποια είναι τα πραγματικά;Αυτά στο σταθμό ή αυτά στο σπίτι μαζί μας;;;;;;

γεια σου μαριτα και καλα κουραγια!

μαρκοπολο εχεις δικιο για το χιουμορ. κι εγω σε δυσκολες φασεις (αντιδραση-πεισματα κλπ) το ριχνω πλεον στην πλακα. και πιανει!

(ειναι που λεει δε θα με τρελλανεις εσυ, θα σε τρελλανω εγω)

ρε κοριτσια ασχετο, το εγραψα και στο φορουμ, εσας βαριουνται να περπατησουν και θελουν αγκαλια η καροτσι (σοκ!)? εμενα τωρα τελευταια ετσι μ'εχει

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γεια σου cultaki!!!!!!!! Πως ειμαστε σημερα???? Εμεις ξαναρχισαμε την αγρυπνια πανω που ειχαμε στρωσει λιγο. Τι συμβαινει παλι δεν μπορω να καταλαβω. Ελπιζω να ειναι καμια φαση δοντιου παλι και να περασει.

λίγο βηχαλάκι μας έχει μείνει μόνο.....

ωχωχωχ, από αγρύπνια και κλωτσοπατινάδα πάμε καλά και εμείς!

Πάντως συμφωνώ ότι στο παιδικό είναι άλλα παιδιά...στο δικό τους περιβάλλον αλλάζουν...όμως ποια είναι τα πραγματικά;Αυτά στο σταθμό ή αυτά στο σπίτι μαζί μας;;;;;;

και τα δυό!!

Ο Δόκτωρ Τζέκιλ και ο κύριος Χάιντ !!!!!

Διαφημίσεις

καλα τις σκαλες εννοειται (μονο το ανεβασμα βαριεται, το κατεβασμα το γουσταρει)

αλλα συνηθως κουβαλαω και ψωνια οποτε δεν εχω ελευθερο χερι, οποτε συμβιβαζεται και ανεβαινει μονος του μυξοκλαιγοντας

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλα τις σκαλες εννοειται (μονο το ανεβασμα βαριεται, το κατεβασμα το γουσταρει)

αλλα συνηθως κουβαλαω και ψωνια οποτε δεν εχω ελευθερο χερι, οποτε συμβιβαζεται και ανεβαινει μονος του μυξοκλαιγοντας

όχι τις εσωτερικές βαριέται ή μάλλον φοβάται...

και φωνάζει αγκαλίτσα μαμά!!

κατα τάλλα παντού τρέχειιιιιιιιι

απ'οτι διαβασα το κανουν κι αλλα παιδακια σ'αυτη την ηλικια, αλλα ειπαμε!

να θελει καροτσι? που μεχρι προτινος ουτε να το φτυσει?

ή κουραζεται ευκολα για καποιο λογο ή απλα βαριεται, δεν ξερω

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μελινάκι εμένα τσακώνονται όλα για το καρότσι. Νομίζω ότι είναι φυσιολογικό και δεν πρέπει να αγχώνεσαι.

Φυσικά στην προεδρική κάθεται ο μπέμπης αλλά το θέμα είναι ποιός θα βολευτεί από πάνω. Καλά πολύ γέλιο όταν τα βολεύω και τα 4! Ναι ναι το έχουμε κάνει κι αυτό. Ευθύμης κανονικά, Ελένη από μπροστά του, Παναγιώτης και Κλέα από πίσω όρθιοι κι εγώ να σπρώχνω! (Φυσικά έχει γίνει λίγες φορές.)

Τώρα τελευταία όμως τσινάει ο μπέμπης και δε θέλει κανέναν μπροστά του, με συνέπεια να μένει 1ς εκτός. Εκτός αν βάλω τον μικρό στο μάρσιπο.

Αφήστε, σήμερα δεν είχαν σχολείο τα 2 μεγάλα και όλη την ώρα τσακώνονταν. Ο Παν να χτυπάει την Κλέα, η Κλέα να τσιρίζει, να μαλώνω, να εκδικείται η Κλέα, να ξαναχτυπάει ο Π... Κι εκεί που του μιλάω ήρεμα "να'σαι καλό παιδί, να προσέχεις τις αδερφές σου κτλ" στο καπάκι δέρνει πάλι. :evil: Πήγαμε και για ψώνια τρομάρα μου και ...τα νεύρα μου! Μετά γύρισε και η 2χρονη και έδεσε το γλυκό!

Τώρα πάντως είναι τα καλύτερα παιδιά! (κοιμούνται γι'αυτό :lol::lol::lol:)

Bl4Cp3.pngmAB8p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...