Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Έκανα σήμερα καμπύλη σακχάρου και ινσουλίνης. Η καμπύλη ινσουλίνης βγήκε μες τα όρια αλλά η σακχάρου βγήκε

γλυκόζη σε 0’: 91 (74-106) 

σε 60’: 108 (110-170) 

σε 120’: 61 (70-120). 

θα πάω σε ενδοκρινολόγο αλλά αν ξέρει καμία ας πει τι μπορεί να σημαίνει..

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να σας πω, αν είμαστε καλά θέλετε να πάμε αυτή τη βδομάδα στο Μουτζουρόπυργο να σας δω από κοντά, να σας γνωρίσω και να σας ζυγίσω;;;;

αν γίνουμε καλά θα έρθουμε..μην σας κολλήσουμε κιολας...

Καλημερα

Μαραγκ...τι να σε πω...και εγω που ειμαι εξω και καθομαι συνεχεια στη καρεκλα ου το φαι δε το σκεφτομαι ΚΑΘΟΛΟΥ ουυυυυυυυυυυυ

Ψωφησα ρε σεις, ωραια περασαμε αλλα ελιωσα το βραδυ χαχαχαχχα.....αυτη η Β ηλικια η αναθεματισμενη...να θες να βγεις και να μην αντεχεις στο τελος χιχιχιχιχιχι.....γιατι μετα απο το ΧΗΜΑ πηγαμε και μια βολτιτσα παραλια μετα ξερα στο αυτοκινητο εγω να κλεινει το ματι απο τα κρασακια....σπιτι στο κρεββατι ολοι για μιση ωρα γιαουρτια και δρομο παλι γιατι ειχαμε τη πιτα του συλλογου διπλα μας!!!!!!!

σνιφ παει και το παπουτσακι μου......απεβιωσε το λουρακι..ευτυχως διπλα στο σπιτι και οχι σημερα στη δουλεια ρεζιλι θα γενομουνα!!!!!

αυταααααααα

αααααα αντε να πουμε οτι ειμαστε και εμεις "αρρωστες"!!!! εχει βγαλει η κυρα μια αφτριτσα καπως ετσι στη γλωσιτσα της -ουσιαστικα μαλλον δαγκωσε τη γλωσσα της τη παρασκευη και εβγαλε ελαχιστη πετσουλα- εεεεε με αυτο και μονο απαπαπαπαπα γκρριιιιιιιιινια!

Διαφημίσεις

πραγματικα, κι εγω θαυμαζω γατα και αλεξακι επισης! ακουραστες ειναι...!

μαριτακι εγω ειμαι μεσα για μουτζουροπυργο, ειναι και ησυχα γενικα, δε μαζευει πολυ κοσμο... αν ειμαστε καλα, παμε αυτη την εβδομαδα! μονο τεταρτη δε μπορω (και παρασκευη)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας! Μια ακόμα διαβολοβδομάδα ξεκινάει για μένα :mad: Έχει έρθει και ο μπαμπάς μου και Πέμπτη κάνει και ένα πέρασμα ο αδελφός μου, τρανζιτ για Ιταλία και σιγά μην τον δω :( αχουφ!

Καλημερα κοριτσακια!

Περαστικα στη Ζωουλα που βηχει και πολλα φιλια στα υπολοιπα 2χρονακια μας!!

Εμεις μια χαρα ολοι!

Πως τα περασατε εχθες?

Σας ευχαριστω ολους για τα καλοριζικα! :D

Υγεία και αγάπη να πλημμυρίζει το νέο σας σπιτικό Φαίη μου! Φιλιά στο καλόβολο νεραϊδάκι σου!

bonjour!!!!!

comment ca va???

άντε να μαζευόμαστε σιγά σιγά...

παρούσα κυρία μου!

Καλημέρα ! ηρθα και εγώ , το μαρκοπουλάκι είναι δίπλα

Καλημέρα κούκλα!

Ο Μαριος εβλεπε Μπομπ και τωρα καθαριζει η παστρικοθοδωρα, μανια με το καθαρισμα αυτο το παιδι απο ποιον πηρε??? Δωστου σκουπα, και vetex και παρτου την ψυχη.

Καλημέρα και σε σας κυρία μου! Να βάλουμε τα παιδιά μας να φτιάξουν συνεργείο καθαρισμού! Τρελλά λεφτά λέμε! Ο δικός μου παθαίνει αμόκ αν δει ανοιχτά ντουλάπια, συρτάρια κλπ. Τσακίζεται να τα κλείσει! Μην δει παντόφλες μες τη μέση! Είναι ικανός να τις πετάξει από το μπαλκόνι! Μας κυνηγά να τις φορέσουμε :rolleyes:

καλημερα σε ολες!!!

πως περασατε το γουικεντ? εμεις ειχαμε χτες δυο ζευγαρια κουμπαρων στο σπιτι. περασαμε πολυ ωραια, ο μικρος ξεσαλωσε με τον φιλαρακο του, εμεις σκασαμε στο φαγητο...

ουφ, απο σημερα διαιτα!

πως ειναι τα παιδακια σας?

Αλό Μελινάκι! Ζηλεύω πολύ :( Όλοι οι φίλοι μας είναι άρρωστοι και την βγάλαμε πάλι κλεισμένοι μέσα μπροστά στο τζάκι :mad:

Βρε κορίτσια εσείς που είστε εκτός σπιτιού είναι πιο εύκολο να τα χάσετε .

Εγώ μες στο σπίτι , το μυαλό μου όλο στο φαί το έχω , που με χάνεις που με βρίσκεις στη κουζίνα είμαι

Χαχαχαχαχαχαχα ωραίο αστείο! Το τι σαβουριάζω όλη μέρα στο γραφείο δεν λέγεται! Ήμουν 60 το 2003, 65 το 2008 που παντρεύτηκα, έμεινα έγκυος 72, σε ένα μήνα από την γέννα ήμουν 70 και τώρα 76 :-( και δεν μπορώ ρε γμτ τις δίαιτες! δεν τρώω φρούτα, λαχανικά όσπρια :-(

Να σας πω, αν είμαστε καλά θέλετε να πάμε αυτή τη βδομάδα στο Μουτζουρόπυργο να σας δω από κοντά, να σας γνωρίσω και να σας ζυγίσω;;;;

Αχ πολύ θέλωωωωωωωωω! Αλλά ο γιατρός μου είπε ότι 7 μέρες μετά την εκδήλωση ίωσης στα μωρά, μπορούν ακόμα να κολλήσουν τα άλλα παιδάκια :mad: Κατά Απρίλη μεριά καλά είναι;

αν γίνουμε καλά θα έρθουμε..μην σας κολλήσουμε κιολας...
Καλημέρα. Καλή εβδομάδα

monday1.gif

Αι λαβ γκάρφιλντ!!!!!! Καλημέρα Χριστινιώ!

Αυτά από μένα...σας ζάλισα αλλά σας φιλώ πολύ πολύ!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...