Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 47 λεπτά , karlajo είπε:

καλησπέρα σας,

μήπως γνωρίζετε αν τα φάρμακα που παίρνεις από το φαρμακείο του εοπυυ μπορείς να τα πάρεις από φαρμακείο εοπυυ γειτονικής πόλης?

Εγώ μένω επαρχία και τα είχα πάρει από φαρμακείο εοπυυ στην Θεσσαλονίκη

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι κοιμάται το καμάρι μου! Εμείς έχουμε την πολυτέλεια να μπορούμε να καπνίζουμε στο γραφείο... είναι πάντα κλειστή και με ειδικό αφρολέξ η εσωτερική πόρτα και δεν περνάει τίποτα από καπνό και η μπαλκονόπορτα μονίμως ανοικτή! Θα θελήσουμε να την κλείσουμε κάποια στιγμή και θα έχει φρακάρει!

εγω το εχω κοψει εδω και τρια χρονια, αλλα να κατι τετοιες στιγμες το γουσταρω το ατιμο...

ωραιο συστημα εχετε κανει παντως... τωρα με το κρυο δεν κρυωνετε?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Είμαστε με μπουφάν και μια ηλεκτρική σομπούλα δίπλα μας :D Εντάξει τρώμε κρύο δεν λέω αλλά τουλάχιστον δεν δηλητηριάζουμε το παιδί και δεν είμαστε στο μπαλκόνι :lol:

Μπράβο που το έκοψες Μελινάκι! Θαυμάζω όποιον τα καταφέρνει! Εγώ είμαι εντελώς αδύναμη απέναντί του!

χαχαχα Χριστίνα μου όχι δεν .........και να ήθελα δεν βγαίνει από την πόρτα συναρμολογήθηκε στην βεράντα είναι 1,80 οπότε ........έχει κιχλίδες στερμπάι οτόκυκλούς και δύο γλύφτες απροσδιόριστους :D:D δεν είναι καθαρά βιοτοπικό γιατί έχει εκτός από ξύλα και φυτά

Μαρκοπουλάκι μου υπομονή είναι δύσκολη η ηλικία που θα πάει :-D:-D

KbLyp3.png 4AByp3.png

Διαφημίσεις

αχ σούπερ πρέπει να είναι με τις κιχλίδες μέσα :) Σου έχουν γεννήσει; Έχει ο κουμπάρος κιχλίδες και του γεννάνε συνέχεια :D Είναι κουκλιά :D

Εμείς έχουμε δύο μικρά... ένα 50άρι και ένα 120άρι... ψιλοξεκλειρισμένα λόγω έλλειψης χρόνου... περιμένουμε να αποδημήσει ό,τι έχει απομείνει να τα ξαναστρώσουμε από την αρχή και ίσως δοκιμάσουμε αυτή τη φορά με κιχλίδες... από το 120άρι έχουν περάσει πολλά ψάρια αλλά δεν μας κάθονταν! Μόνο οι κλόουν μας έχουν κάτσει που τους λατρεύω!

στο 120 άρι ίσως θα μπορούσατε να βάλετε νανοκιχλίδες 1 αρσενικό και 2 θηλυκά και ένα μικρό κοπάδι νέον ή ροδόστομους για παραπάνω δεν παίρνει

Είναι να βρείς την ρουτίνα του μετά τρέχει σχεδόν από μόνο του

KbLyp3.png 4AByp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Φαίη καλορίζικο το σπιτάκι σας!!!Να το χαρείτε και εσείς και το Μαράκι!!Θέλουμε φωτό από το δωμάτιο της!!

Αερικό και Μελίνα με γεια το μαλλί!!!

Εγώ συνεχίζω να είμαι χάλια...το μπούκωμα μου πια δεν υποφέρεται..μέχρι και που κάνω ορούς μαζί με τη Νάντια...δεν αναπνέω καθόλου μιλάμε....

Ελπίζω να έχετε ένα τέλειο Σαβ/κο!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...