Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μας έλειψες Φαιη !

Καλορίζικοοοοο

Ευχαριστω πολυ!! Κι εμενα μου λειψατε πολυ, αληθεια! 4 μερες τωρα ξυπναω το πρωι και σκεφτομαι τι να κανετε και τι να γραφετε!! Αντε να μου συνδεσουν ξανα το ιντερνετ να τα λεμε παλι πιο συχνα γιατι μεχρι τοτε αν το εχει ανοιχτο ο γειτονας και απο τη μαμα μου μπορω να μπαινω!

Ολα καλα εσεις? :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Που ειστε ομορφες?

Επιτελους τελειωσαμε, ξεθεωθηκαμε με τις δουλειες και το τακτοποιημα αλλα τωρα ηρθε η ωρα να χαλαρωσουμε.. Το Μαρακι αν εξαιρεσουμε τις μερες που ηταν στη μαμα μου και μας ζητουσε, εχει παρει με καλο ματι και το νεο μας σπιτι αλλα και το νεο της δωματιο! Ευχομαι να κυλησει ησυχα και το βραδυ μας γιατι ειναι το 1ο μας βραδυ που θα κοιμηθουμε στο κρεββατι μας! Το μεσημερι κυλησε αναιμακτα παντως! :D

Φαίη,

Καλορίζικο το νέο σας σπίτι.... να δεις μια χαρά θα συνηθίσει η μικρή... αχ να είχα κι εγώ ένα master bedroom.... άντε να πάω να το ονειρευτώ τουλάχιστον !!!

Φαίη,

Καλορίζικο το νέο σας σπίτι.... να δεις μια χαρά θα συνηθίσει η μικρή... αχ να είχα κι εγώ ένα master bedroom.... άντε να πάω να το ονειρευτώ τουλάχιστον !!!

Ευχαριστω πολυ!! Εγω παλι σου ευχομαι να το αποκτησεις και μαλιστα συντομα και να μην το βλεπεις μονο στον υπνο!! ;)

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

καλορίζικο το νέο σας σπίτι Φαιή:D:D

Χριστίνα σου έκανε ένα μαλλί !!!!! με γιές !!:D:D μετά από τόσο καιρό κατάλαβα επιτέλους για ποιο λόγο υπάρχει το friends request :oops::oops:

α............Χριστίνα κάπου διάβασα ότι ασχολείσαι με ενυδρεία έχω ένα 380Lit Αμαζονίου

KbLyp3.png 4AByp3.png

Καλως επεστρεψες Φαιη μου!!!!!!!! Καλοριζικο το σπιτακι σας!!!!!

Σημερα το ειδα απο το πρωι οτι θα ηταν κολαση η μερα και δεν επεσα εξω δυστυχως. Ξεπερασε καθε ρεκορ αταξιας,ουτε τα καδρα δεν μειναν στην θεση τους μεχρι και αυτα πεταξε κατω. Δεν ξερω τι του συμβαινει τις τελευταιες ημερες. Ειναι συνεχεια ανικανοποιητος και δεν με ακουει καθολου, μονο ζημιες κανει καθε ενα λεπτο.

Κοιμηθηκε τωρα και βουιζει ακομα το κεφαλι μου απο τον πονοκεφαλο.

Μαμα της Ευγενιτσας σε ευχαριστω πολυ!! :D

Μαρκοπουλινα τα ιδια εκανε και η δικια μου οσες μερες την ειχα αφησει στη μαμα μου.. Τη δικαιολογω ομως γιατι αναστατωθηκε με τη μετακομιση.. Ελπιζω να εχετε ενα ησυχο βραδυ (και μη βαρας, το εννοω!! :mrgreen:) κι εσεις αλλα και εμεις!! :D

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

α............Χριστίνα κάπου διάβασα ότι ασχολείσαι με ενυδρεία έχω ένα 380Lit Αμαζονίου

Έλα ρε! Και πες μου ότι δεν το θες και θες να το χαρίσεις :lol:

Τι έχεις μέσα;

Ευχαριστώ που με ενθαρρύνετε για το μαλλί γιατί μόλις έβγαλα το πουλόβερ είδα πόσο λείπει πραγματικά και μια στεναχώρια την έπαθα :lol:

μαρκοπουλάκι κάποια φάση θα περνάει ρε συ το παιδί! εγώ θα πρότεινα να το περάσεις λίγο στο ντούκου... μήπως με αυτό τον τρόπο κερδίζει παραπάνω προσοχή απ' ό,τι συνήθως;

αερικακι με γεια το μαλλι, ειναι πολυ ωραιο!

φαιη καλοριζικο...!

καλησπερα και στην υπολοιπη τρελλοπαρεα...

εγω μολις κοιμισα τον μικρο και τσιμπαω κατι σαχλαμαρες (πατατακια κλπ) και περιμενω να γυρισει ο αντρουλης απο μπαλα

κουρευτηκα κι εγω! εκανα καρεδακι (αλα καρχιλακη μοιαζει - τωρα καλο ειναι αυτο? δεν ξερω) και εριξα κι ενα βαψιμο καθως η ριζα ειχε φτασει στο γονατο. τα εκανα λιγο πιο ανοιχτα και κοκκινιζουν ελαφρως

αυτα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Με γεια και το δικό σου Μελινάκι :D Δεν νιώθεις πιο ανάλαφρα; Κάθε φορά που κάνω κάτι για μένα ρε παιδί μου νιώθω σα να μου κανουν δώρο... κανονικά κι εγώ τώρα θα έπρεπε να βγάζω φρύδι γιατί όπως είδατε σε λίγο θα το πλέξω αλλά βαριέμαι!

αλλη πονεμενη ιστορια το φρυδι... μονη μου δεν μπορω να κανω τιποτα τελικα για να σουλουπωνομαι...

παντως το κομμωτηριο για μενα ειναι σαν σπα ενα πραγμα, με λουζουν κι εγω νιωθω λες και κανω μασαζ!

καλα το τι σαβουρα εχω φαει δε λεγεται... ξεθαψα κατι ετοιμες σουπες (μπλιαχ), κατι πατατακια... εχω κανει μια κοιλαρα να!

ομως το αποφασισα, δευτερα ξεκιναω διαιτα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...