Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

ο παιδίατρος μου είπε ότι η γουρουνογρίππη έχει σαν συμπτώματα διάρροια και εμετούς...

είχα ανησυχήσει και γω με τον αιφνίδιο πυρετό του μικρού (μια μέρα 39.2) και όταν του το είπα, το πρώτο που με ρώτησε ήταν αν έκανε διάρροια και εμετούς...

δείτε και δω:

http://www.aueb.gr/pages/foithsh/H1N1.php#2

βέβαια πουθενά δεν αναφέρει ότι πρέπει να υπάρχουν ΟΛΑ τα συμπτώματα...χμ όλα τα άλλα τα είχε...ΧΜ ΛΕΤΕ να την πέρασε;;;;;;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δεν ξερω μαρακι, ολοι μπορει να την εχουμε περασει, και τα παιδακια που πανε παιδικο ακομα περισσοτερο...

αντε δεν κρατιεμαι! θελω να φυγω να παω για κουρεμα!!!

το κουλατκι που βοσκει σημερα?

[sIGPIC][/sIGPIC]

θα βάλω φωτό το κούρεμα αργότερα που θα έρθει ο σύζυγος να τραβήξει μια καλή φωτό... να το δείτε φρέσκο :D

Διαφημίσεις

Με γεια το κούρεμα [ έψαξα να δω πως γράφετε και βρήκα αυτό , σωστό?] αερικουλι , και εγώ τη Τρίτη έκανα ανταυγειες γιατί όπως και της γατούλας είχα 10 πόντους ρίζα

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

εγώ έχω τρεις πόντους ρίζα αλλά δεν με απασχολεί για την ώρα... κατά τον Μάρτη θα ασχοληθώ με αυτό χαχαχα δεν βγαίνουν τα μπικικίνια :D

Διαφημίσεις

σας επιτρέπω το ρε κα. μαράγκ μου χαχαχα

ρε...μια παλάμη εννοω πέντε δάχτυλα....το φυσικο μου ειναι ψυχρο καστανο...το παμπάλαιο βαμένο σοκολά μη χε@#ω.....

Ρε καλαμαράκι ένα δάχτυλο είναι 1 πόντος ….5 δάχτυλα 5 πόντοι

Εγώ σου έβαλα άλλον 1 =6 πόντοι .Εσύ γιατί θες να είναι 10 ? για να κερδίσεις ? όχι κυρία μου δε κερδίζεται

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...