Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Θα δω πως θα προχωρήσουν και θα ρωτήσω αν είναι..!! Άλλες φορές με φάρμακα και τα ψάχναμε..

Ρωτά εννοείται δεν έχεις κάτι να χάσεις! Θα είναι μια καβάτζα για όταν και αν αποφασίσεις να κάνεις και άλλο παιδάκι, γιατί ελπίζουμε αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά στην εμβρυομεταφορά σου 🤞🙏

πρίν από 35 λεπτά , Nima21 είπε:

Συμφωνώ απολυτα μαζι σου!!!   

Κι εμένα με πέρασε από κόσκινο ο γυναικολόγος, πήγα σε μαστολόγο, καρδιολόγο, αιματολόγο, ενδοκρινολόγο… δεν ξέρω αν έχουμε ξεχάσει καμία ειδικότητα 😂

Η αλήθεια όμως είναι κορίτσια μου πως δεν χρειάζεται κάποιος να μας πει να κάνουμε εξετάσεις προληπτικά. Μπορούμε να τις ζητήσουμε και να τις συζητήσουμε με τους γιατρούς μας και να μας καθοδηγήσουν πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να γίνουν. Για μας το κάνουμε, να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Θα ξαναπώ το κλισέ η πρόληψη σώζει ζωές. 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κουρεύτηκα :D :D :D Έφυγε νωρίς το μεγάλο boss πήρα άδεια από το μικρό boss (που πλήρωσε και το κομμωτήριο) και πήγα δίπλα και τα 'κοψα!

Διαφημίσεις

Μπήκα μέσα με λούσανε και πήγα στον κομμωτή μου και του ειπα για πρώτη φορά "κάνε ό,τι θες"

με κοίταξε σαν εξωγήινη γιατί ξέρει πόσο παράξενη είμαι...

αφού ξεπέρασε το πρώτο σοκ μου λέει: Οκ και για πες τι να προσέξω τώρα;

2 πράγματα μόνο, απαντάω. Να μπορώ να τα πιάσω για να μην τα τραβάει η μικρή (το είχα στο μυαλό μου απαντάει) και το προγούλι... τίποτα άλλο! Με ξανακοίταξε σαν εξωγήινη και έκοψε κοντό (στο ύψος των ώμων) φιλαριστό! Ελάχιστα έκοψε την φράτζα προφανώς για να μακρύνουν όλα μαζί (πάντα προσπαθεί να με πείσει να τα μακρύνω και τα μπροστινά απλώς δνε το αντέχουν τα μάτια μου)....

Θα σας πω αν είμαι ικανοποιημένη όταν προσπαθήσω να τα φτιάξω μόνη μου :lol:

Μπήκα μέσα με λούσανε και πήγα στον κομμωτή μου και του ειπα για πρώτη φορά "κάνε ό,τι θες"

με κοίταξε σαν εξωγήινη γιατί ξέρει πόσο παράξενη είμαι...

αφού ξεπέρασε το πρώτο σοκ μου λέει: Οκ και για πες τι να προσέξω τώρα;

2 πράγματα μόνο, απαντάω. Να μπορώ να τα πιάσω για να μην τα τραβάει η μικρή (το είχα στο μυαλό μου απαντάει) και το προγούλι... τίποτα άλλο! Με ξανακοίταξε σαν εξωγήινη και έκοψε κοντό (στο ύψος των ώμων) φιλαριστό! Ελάχιστα έκοψε την φράτζα προφανώς για να μακρύνουν όλα μαζί (πάντα προσπαθεί να με πείσει να τα μακρύνω και τα μπροστινά απλώς δνε το αντέχουν τα μάτια μου)....

Θα σας πω αν είμαι ικανοποιημένη όταν προσπαθήσω να τα φτιάξω μόνη μου :lol:

ειναι ισιο το μαλλι σου? η φουντωνει?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Είναι σπαστό... ανάλογα με τις ορέξεις του... υπάρχουν μέρες που είναι πρόκα και άλλες που φουντώνει.

εχω ενα θεματακι αλλα τωρα το θυμηθηκα!

ποτε μαθανε να μετρανε μεχρι το 5???????

γιατι δε μπορει η Α?????

1-2-3-1

1-2-3-4-1-7-

Β

1-2-1

1-2-3-1

εχτες πολυ σπαστηκα με την Α στη λογοθεραπεια

αντε να μετρησουμε 5 ψαρακια σε ενα που μας ειχε δωσει η κατερινα

μα καλα...ειναι σε ολα τοσο ξυπνια...δε μπορει να μαθει μεχρι το 5?????

Διαφημίσεις

γατονι εμενα μετραει, αλλα απο την αλλη δε μιλαει ακομα καθαρα

βεβαια εχει μεγαλο κολλημα με τους αριθμους, ενω σε αλλα ας πουμε δεν δινει σημασια

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...