Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

την καλύτερη δουλειά θα κάνουν. κι εμείς θα φεύγαμε από Αθήνα σίγουρα αν μπορούσε να μετακινηθεί το φαρμακείο, προς Τρίκαλα-Καλαμπάκα ή Κρήτη. και μου'λεγε ο άντρας μου, πες πού θες να το ανοίξω, θες Βασιλική? θες Τρίκαλα? όόόόόόόόόόχι εδώ Αθήνα έλεγα εγώ. τώρα με τα παιδιά το μετάνοιωσα.

Bl4Cp3.pngmAB8p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εμεις πηγαμε για δουλεια δυο χρονια στη θεσσαλονικη (εκει γεννηθηκε και ο μικρος) και μου αρεσε παρα πολυ. οκ δεν το λες ακριβως επαρχια, αλλα καλυτερα απο αθηνα.

γυρισαμε αθηνα παλι για δουλεια, και τωρα η δουλεια του αντρα μου ειναι πατρα και πηγαινοερχεται. σκεφτηκαμε ενα φεγγαρι να παμε ολοι εκει γιατι δε μου αρεσει καθολου να ειμαστε χωρια, αλλα τωρα που υπαρχει δουλεια για μενα εδω, φευγεις? δε φευγεις!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γεια σας να μπω και εγω στο κλαμπ των διχρονων που εβγαλαν ουρα και κερατα ??:evil: ,η μικρη μας απο εκει που ητανε ενα υπεροχο πλασματακι , βολικια σε ολα της ιδιαιτερα στο φαγητο της δε , δεν εκλαιγε συχνα , μιλουσε , πετουσε λεξουλες .Απο λιγες μερες πριν κλεισει τα 2 μεταμορφοθηκε σε ενα σκανταλιαρικο οπου κανει συνεχεια μα συνεχεια ζημειες , γκρινιαρικο οπου κλαιει απλα συνεχεια και τσιριζει αμα γινουνε τα πραγματα οπως δεν τα θελει αυτη , επιθετικο οπου κανει νταντα τον αδελφο της , δεν μιλαει πια εκοψε τις λεξεις που ελεγε , δεν μπορεις να συνενοηθεις μαζι της , μας πεταει τα φαγια που της κανουμε της πριγκιπισας στη μουρη τσιριζοντας . Ο υπνος?? ε εκει ας πουμε οτι κατι γινεται αν και ξυπναει ανα 1-2 μερες μεσα στην νυχτα και αναγκαζεται ο πατερας της να παει να κοιμηθει μαζι της μην μας ξυπνησει και τον μεγαλο αν και ξυπναει πολυ νωρις το πρωι . Βασικα φαση ειναι και το 3ερω αλλα τα νευρα μου ειναι κροσια , χθες δεν ηθελε να φυγει απο τον παιδοτοπο πουπηγαμε , ο γιοκας μου κυριος , βγηκε βαλαμε παπουτσια , λιγο αντισταθηκε στο μπουφαν αλλα τελικα το εβαλε και περιμενε να φυγουμε , η δεσποσινη ???? τσιριζε σαν μανιακο μου γυρησανε τα ματια και μενα και του αντρα μου . Ρε γμτ λετε ολο το χειμωνα να κανει να περασει η φασηηη ?

Επισης ο γιος μου κοντευει τα 4 και εχει μεταμορφωθει σε κυριο , μονο σπιτι ειναι ανυπακουος ε και λογικο , εξω ειναι ενα αλλο παιδι καμια σχεση ,δηλαδη εγινε το αναποδο .

Διαφημίσεις

xaxa! καλώς ήρθες! έχω 1 καλό και 1 κακό νέο. ποιό θες πρώτα?

το καλό, ναι φάση είναι θα περάσει!

το κακό, μέχρι να αρχίσει η νέα φάση! εκεί γύρω στα 5, μην τρομάξεις αν ο πρίγκιπάς σου μεταμορφωθεί σε τερατάκι!

χαχα, το περνάμε τώρα, μάλλον εμείς όλες τις φάσεις τις περνάμε! χαχα (γελάμε για να μην κλαίμε!)

να τα χαίρεσαι τα παιδάκια σου

Bl4Cp3.pngmAB8p3.png

Χχαχαχαχα , ημουνα σιγουρη κοπελα μου δεν μπορει ο Κωνστνατινος που ολοι 3ερουμε και αγαπαμε να εγινε τοσο ησυχος :D, τωρα να σου πω και το πιο αστειο ? εμενα θα κανουνε ολες οι φασεις να περασουνε και να πω οτι τωρα το κεφαλι μοθ δεν ακουει τσιριδες σε καμια 10αρια χρονια , μιας και ερχεται και 3ο μελος στη σειρα :cool: . Να σαι καλα κοπελα μου και εγω καλως σας βρηκα να χαιρεσαι τον γιοκα σου .

καλημερα βικυ και σε ολα τα κοριτσια!

εσυ βικυ εχεις και δυο, οποτε τι να λεμε εμεις που εχουμε ενα!

παλια, πριν κανω παιδι εννοειται, οταν εβλεπα παιδι να τσιριζει ωσαν δαιμονισμενο σκεφτομουν : κακομαθημενο, ποιος ξερει πως του φωναζουν στο σπιτι και λοιπα...

τωρα?

οταν βλεπω παιδακι σε αυτη τη φαση που πλεον βιωνω και με το καμαρι μου, ριχνω μια ματια στους γονεις τυπου "σε νιωθω, κουραγιο!"

εμεις αντιμετωπιζουμε αυτη την κριση στανταρ δυο φορες τη μερα. το πρωι που δεν θελει να βγει απο το κρεββατι του για να ντυθει, και το βραδυ που δεν θελει να κανει μπανιο.

ααχ πρεπει να με δειτε απο μια μερια... το τι καραγκιοζιλικια κανω δε λεγεται (γιατι παλιοτερα που τον πηγαινα με το ζορι ηταν πολυ χειροτερα)

[sIGPIC][/sIGPIC]

αλεξακι εσυ πρεπει να εισαι μονιμα σε καποια φαση ε? συνδεδεμενη που λεμε... καλα ειναι τα ζουζουνια σου? (και το μικρουλι το μπισκοτακι?)

βικυ πας και για τριτο ε?

κοριτσια σας θαυμαζω! απεριοριστα ομως!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Καλημερα Ειρηνη, δεν ειναι φοβερο? Καθε μερα τα ιδια πραγματα κανουμε, και τα ξερει καλα. Και ομως, πρωι βραδυ μου βγαζει την ψυχη (εκτος απο τα εκτακτα) χαχα

[sIGPIC][/sIGPIC]

η δικιά μου αυτές τις μέρες ξέρει ότι φεύγω για δουλίτσα και το λέει μάλιστα!!

ε κάθε πρωί ρίχνει το κλάμα της αρκούδας μέχρι να φύγω...

μετά όλα καλά με τον μπαμπά, του λέει: μαμά δουλίτσα, Ζωίτσα σκολείο..

αλλά μου βγάζει την πίστη πρώτα!

χαχα απιθανη η Ζωιτσα!

εμενα αυτες τις μερες την ωρα που μπαινουμε στον παιδικο, με κρατει τοσο σφιχτα που θα μου βγαλει κανα δαχτυλο, δε γλυτωνω! και βεβαια την ωρα που φευγω σκουζει!

(να πω την αληθεια εχω ξεψαρωσει λιγουλακι και δεν στενοχωριεμαι και τοσο οπως στις αρχες που τον ακουγα να κλαιει. ξερω οτι περναει καλα, ισως ειναι που μου'χει βγαλει και την πιστη πριν...!)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τσαααα! Να μπω και εγώ στη παρέα σας κορίτσια;;;

Αχχχ και εμείς κλείνουμε τα 2 σε 3 1/2 βδομάδες και νομίζω πως έχουν ξεκινήσει ήδη τα όργανα...σε γενικές γραμμές είναι πολύ καλόβουλο παιδί και ήρεμο αλλά αρχίζει και έχει συνεχεια απαιτήσεις και πείσμα...αυτά δεν είναι στοιχεία των φοβερών δίχρονων;;;;

Eγω τουλαχιστον δεν εχω παραπονο με αποτομη αλλαγη,ζορικος και απαιτητικος ηταν απο την κουνια και ετσι δεν με καλομαθε. Απλα υπαρχουν οι μερες οι πιο δυσκολες και ημερες πιο ευκολες αλλα το πεισμα πεισμα, ειναι στοιχειο του χαρακτηρα του και δεν μου κανει εντυπωση γιατι και εγω και ο πατερας του ετσι ειμαστε. Αν μας μπει κατι στο κεφαλι δεν βγαινει με τιποτα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...